Lidan Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Cudowna wiadomość! Przynajmniej nie będzie mnie korciło :p Zresztą trudno się dziwić bo takiej ślicznej suni o prawie idealnym charakterze ze świeczką szukać. Trzymam zatem kciuki za sterylkę i za najlepszy domek na świecie :kciuki: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 No to zaciskamy mocno kciuki i czekamy na bliższe wieści ;) Quote
Nutusia Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 No i wreszcie ktoś poszedł po rozum do głowy, bo wyjść ze zdumienia nie mogłam, że nikt się z ogłoszeń nie zgłasza... Quote
Ellig Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Lili8522 napisał(a): A tymczasem mogę zdradzić że dla Mai kroi się domek :) Kciuki zacisniete!:) Quote
Pysia Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Ja ja podałam znajomym, którzy szukają psa. Dzisiaj. Zobaczymy czy sie spodoba. Jak znajdzie dom to podeślę im kolejnego psa. Znajomi są bardzo ok, tylko że potrzebują ułożonego psa bo nigdy go nie mieli.... Dlatego Majeczka byłaby dla nich idealna. Quote
terra Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Lidan napisał(a):O matko jakie cudo! To pies moich marzeń! Niedawno mówiłam do męża, że gdybym miała kupować rasowego psa to tylko owczarka szetlandzkiego. No cóż... Brakuje mi jednego pokoju i trzeciej ręki żeby równocześnie wyprowadzić 3 suki na spacer:placz: Cioteczko, nie doceniasz się. Potrzeba jest matką wynalazków. Osobiście chodzę z ośmioma na spacery ;) I czasem jeszcze kot za nami maszeruje :) Lili8522 napisał(a): A tymczasem mogę zdradzić że dla Mai kroi się domek :) Trzymam kciuki za domek dla Majki Quote
Basiura Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 witam serdecznie jeśli sunia aktualna bardzo chętnie ją przyjmiemy pod swój dach Quote
inka33 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Kurczę, tu się Majce kroi bitwa o nią, a nie tylko domek! ;) Quote
terra Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Skoro Majeczce szykuje się domek, to mam nadzieję, że się nie pogniewa jak pokażę tutaj inną sunię mix sheltie o umaszczeniu blue merle czekającą w schronisku na domek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242540-Mix-collie-z-jamnikiem-musia%C5%82am-odwie%C5%BA%C4%87-j%C4%85-do-schroniska-POMOCY-%28 Quote
Mazowszanka13 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='Pysia']To za mało na sterylke i opiekę po.... W sprawie zwrotu za sterylke pisała wyżej Masza44. Nie trzeba nic wykładać z własnej kieszeni. Jeżeli wet poczeka na wpłatę to Akcja Sterylizacja wpłaci bezpośrednio jemu. Tylko trzeba formularze prawidłowo wypełnić. Quote
kolejna kobietka Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Jestem na zaproszenie. Chciałam pisać o tej skarpecie sterylkowej, ale widzę, że już jest :) a do tego tyle chętnych na niunię i jeszcze domek się szykuje! nie mogło być lepszych wieści! :) Quote
Mattilu Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 kciukam za domek i dla Mai i dla tej blekitnej;) Quote
Nutusia Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Cudo ta błękitna, w dodatku zmiksowana z moją ulubioną rasą ;) Doczytałam, że coś się tam dla niej kroi fajnego, uffff.... Quote
Pysia Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='terra']Skoro Majeczce szykuje się domek, to mam nadzieję, że się nie pogniewa jak pokażę tutaj inną sunię mix sheltie o umaszczeniu blue merle czekającą w schronisku na domek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242540-Mix-collie-z-jamnikiem-musiałam-odwieźć-ją-do-schroniska-POMOCY-( Już ją powysyłałam ludziom ;) [quote name='Mazowszanka']W sprawie zwrotu za sterylke pisała wyżej Masza44. Nie trzeba nic wykładać z własnej kieszeni. Jeżeli wet poczeka na wpłatę to Akcja Sterylizacja wpłaci bezpośrednio jemu. Tylko trzeba formularze prawidłowo wypełnić. Ja nie o kasie... Ja o opiece posterylkowej. Chyba ze domek potencjalny wie jak sie sunią zaopiekować ;) Quote
Lili8522 Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Oznajmiam, że Maja zostaje w DT na zawsze, jej urok podbił serca wszystkich domowników i nie sposób było ją oddać :) DT również sfinansował sterylkę. Maja będzie się miała baardzo baaardzo dobrze :) Gdybyście miały jakąś sunię Szetlanda do adopcji dajcie znać ponieważ mam Panią która marzy o takim psiaku, dom z ogrodem itd. Quote
terra Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Cudowna wiadomość :) Bądź szczęśliwa maleńka. Quote
Ellig Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Wspaniala wiadomosc, Maju niech ci bedzie najlepiej pod sloncem w nowym domku!:) Quote
Lidan Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Wspaniała wiadomość! Prześliczna Majeczko wszystkiego najlepszego w nowym domu :bye: Quote
Mazowszanka13 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Lili8522']Oznajmiam, że Maja zostaje w DT na zawsze, jej urok podbił serca wszystkich domowników i nie sposób było ją oddać :) DT również sfinansował sterylkę. Maja będzie się miała baardzo baaardzo dobrze :) Gdybyście miały jakąś sunię Szetlanda do adopcji dajcie znać ponieważ mam Panią która marzy o takim psiaku, dom z ogrodem itd. Szkoda, aby się fajny domek zmarnował. Może załóż wątek i napisz o tym domu na tych stronach: http://www.dogomania.pl/forum/forums/97-Przygarne-psa Quote
b-b Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Żeby się tak wszystkie psie nieszczęścia kończyły... Bądź maleńka szczęśliwa :) Quote
Recommended Posts