Jump to content
Dogomania

ZNALAZŁA swoje miejsce na ziemi! :)...Maja sunia Owczarka Szetlandzkiego...

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Niestety, może tam być maksymalnie do końca kwietnia, a to i tak bardzo na siłę:(

To za mało na sterylke i opiekę po....

Posted

Śliczna maleńka. Bazarkiem nie wspomogę bo juz kolejkę na kilka do zrobienia ma a fantów jak na lekarstwo:/ groszem nie śmierdzę ale....chociaż 10 zł dam więc proszę o dane do przelewu :) Mam nadzieję, że i DT się dla niej znajdzie.

Posted

Baaaardzo Wam dziękuję za przybycie, na reszcie ten wątek nie świeci pustkami :multi:
Już rozsyłam numer konta :)

Mam nadzieję, że uda Nam się nazbierać na sterylkę bez pomocy skarbonki sterylkowej :)

Posted

Lili8522 napisał(a):
Baaaardzo Wam dziękuję za przybycie, na reszcie ten wątek nie świeci pustkami :multi:
Już rozsyłam numer konta :)

Mam nadzieję, że uda Nam się nazbierać na sterylkę bez pomocy skarbonki sterylkowej :)

A dlaczego nie skorzystać ze skarbonki, skoro przecież może się okazać, że na DT trzeba będzie zbierać...?

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
przelew zrobiony

Dziękuję!

Nutusia napisał(a):
b-b, już gdzieś pisałam... Ja mam sporo ciuszków na bazarek, tylko jak je przesłać, żeby nie zbankrutować na poczcie polskiej? :(

O to jest pytanie....:roll:

inka33 napisał(a):
A dlaczego nie skorzystać ze skarbonki, skoro przecież może się okazać, że na DT trzeba będzie zbierać...?

Na razie zbieramy na sterylkę... być może obejdzie się bez dodatkowego DT ;)

Posted

Dyszka poleciała ode mnie :)

Nutusia napisał(a):
b-b, już gdzieś pisałam... Ja mam sporo ciuszków na bazarek, tylko jak je przesłać, żeby nie zbankrutować na poczcie polskiej? :(

No właśnie ta nasza PP:/

Posted (edited)

Znalazłam sunię :)
Powtórzę pytania które zadałam przed chwilą na wątku baloniarek, czy hodowca jest zawiadomiony o zmianie opiekuna, bo zakładam ,że sunia nie jest z pseudo? Hodowca może pomóc w znalezieniu domu.
Dam sunię na forum sheltie, może tam ją znajdzie miłośnik rasy.
W tytułach ogłoszeń dobrze jest wpisać w typie owczarek szetlandzki, sheltie, no cóż jak ktoś lubi rasę wpisuje w wyszukiwarkę.

edit.:
wątek suni na forum sheltie:
http://little-star.pl/forum/viewtopic.php?f=19&t=2070&p=70775#p70775

wstawiłam Maję na kudłacze w potrzebie:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/146370-Kudłacze-w-potrzebie-wątek-dyskusyjny-PROSZĘ-O-NIE-CYTOWANIE-ZDJĘĆ/page266

Edited by terra
Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Maja nie jest rodowodowym owczarkiem sztlandzkim. Jest w typie rasy.

Dziękujemy za ogłoszenia na forach miłośników rasy!

Niezależnie od tego, czy rodowodowa, czy nie, wierzę, że znajdzie kochający domek.

inka33 napisał(a):
Jak to "czy hodowca zawiadomiony?" - bo kompletnie nie rozumiem... :oops:

Hodowcy (w większości) podpisują umowę przekazania szczeniaka w której jest punkt o tym, że opiekun jest zobowiązany do powiadomienia hodowcy m.in. o tym, że pies ma zmienić opiekuna.

Posted

O matko jakie cudo! To pies moich marzeń! Niedawno mówiłam do męża, że gdybym miała kupować rasowego psa to tylko owczarka szetlandzkiego. No cóż... Brakuje mi jednego pokoju i trzeciej ręki żeby równocześnie wyprowadzić 3 suki na spacer:placz:

Posted

Tak jak napisała Pinczerka Maja nie jest rodowodowym Owczarkiem, w środę ją umówiłam na sterylkę także trzymajcie kciuki....

Lidan napisał(a):
O matko jakie cudo! To pies moich marzeń! Niedawno mówiłam do męża, że gdybym miała kupować rasowego psa to tylko owczarka szetlandzkiego. No cóż... Brakuje mi jednego pokoju i trzeciej ręki żeby równocześnie wyprowadzić 3 suki na spacer:placz:

Maja nadal do wzięcia :razz:

Posted

Uwielbiam kudłate pieski i moje dwie znajdki przypadkiem zupełnym mają sporo futra. W tamtym roku pod jakimś schroniskiem (dla ludzi, nie dla psów!) bawiły się dwie szetlandki i nie mogłam oderwać od nich oczu. Trochę sobie kiedyś o nich poczytałam i myślę, że to psy w sam raz dla mnie ale dopóki mam swoje cudowne sunie nie mogę wziąć trzeciego psa bo sobie nie poradzę. Ale bardzo bym chciała taką kochaną puchatą sunię z długim ryjoczkiem :loveu:

Posted

Lidan napisał(a):
Uwielbiam kudłate pieski i moje dwie znajdki przypadkiem zupełnym mają sporo futra. W tamtym roku pod jakimś schroniskiem (dla ludzi, nie dla psów!) bawiły się dwie szetlandki i nie mogłam oderwać od nich oczu. Trochę sobie kiedyś o nich poczytałam i myślę, że to psy w sam raz dla mnie ale dopóki mam swoje cudowne sunie nie mogę wziąć trzeciego psa bo sobie nie poradzę. Ale bardzo bym chciała taką kochaną puchatą sunię z długim ryjoczkiem :loveu:

Na pewno jak przyjdzie czas to znajdziesz swoją wymarzoną kudłatą towarzyszkę :)

A tymczasem mogę zdradzić że dla Mai kroi się domek :)