Mattilu Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Zagladam do slicznej, ale na razie wspomoc nie moge:shake: Quote
Pysia Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Niestety, może tam być maksymalnie do końca kwietnia, a to i tak bardzo na siłę:( To za mało na sterylke i opiekę po.... Quote
b-b Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Śliczna maleńka. Bazarkiem nie wspomogę bo juz kolejkę na kilka do zrobienia ma a fantów jak na lekarstwo:/ groszem nie śmierdzę ale....chociaż 10 zł dam więc proszę o dane do przelewu :) Mam nadzieję, że i DT się dla niej znajdzie. Quote
Lili8522 Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 Baaaardzo Wam dziękuję za przybycie, na reszcie ten wątek nie świeci pustkami :multi: Już rozsyłam numer konta :) Mam nadzieję, że uda Nam się nazbierać na sterylkę bez pomocy skarbonki sterylkowej :) Quote
milagros19853201 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 poki co hopkne zapisze i rozesle watek zliczna psinka Quote
Nutusia Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 b-b, już gdzieś pisałam... Ja mam sporo ciuszków na bazarek, tylko jak je przesłać, żeby nie zbankrutować na poczcie polskiej? :( Quote
inka33 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Lili8522 napisał(a):Baaaardzo Wam dziękuję za przybycie, na reszcie ten wątek nie świeci pustkami :multi: Już rozsyłam numer konta :) Mam nadzieję, że uda Nam się nazbierać na sterylkę bez pomocy skarbonki sterylkowej :) A dlaczego nie skorzystać ze skarbonki, skoro przecież może się okazać, że na DT trzeba będzie zbierać...? Quote
Lili8522 Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):przelew zrobiony Dziękuję! Nutusia napisał(a):b-b, już gdzieś pisałam... Ja mam sporo ciuszków na bazarek, tylko jak je przesłać, żeby nie zbankrutować na poczcie polskiej? :( O to jest pytanie....:roll: inka33 napisał(a):A dlaczego nie skorzystać ze skarbonki, skoro przecież może się okazać, że na DT trzeba będzie zbierać...? Na razie zbieramy na sterylkę... być może obejdzie się bez dodatkowego DT ;) Quote
Maruda666 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Skromnie 20zł podeślę - grosz do grosza i się zbierze:) Quote
Lili8522 Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 Maruda666 napisał(a):Skromnie 20zł podeślę - grosz do grosza i się zbierze:) Pięknie dziękuję :) Quote
Panna Marple Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 50zł ode mnie będzie. Proszę o numer konta:lol: Quote
Lili8522 Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 Panna Marple napisał(a):50zł ode mnie będzie. Proszę o numer konta:lol: :multi: Dziękuję już wysłane :) Quote
b-b Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Dyszka poleciała ode mnie :) Nutusia napisał(a):b-b, już gdzieś pisałam... Ja mam sporo ciuszków na bazarek, tylko jak je przesłać, żeby nie zbankrutować na poczcie polskiej? :( No właśnie ta nasza PP:/ Quote
inka33 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Lili8522 napisał(a):Na razie zbieramy na sterylkę... być może obejdzie się bez dodatkowego DT ;) No, to pozostanę przy trzymaniu :kciuki: Quote
terra Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 (edited) Znalazłam sunię :) Powtórzę pytania które zadałam przed chwilą na wątku baloniarek, czy hodowca jest zawiadomiony o zmianie opiekuna, bo zakładam ,że sunia nie jest z pseudo? Hodowca może pomóc w znalezieniu domu. Dam sunię na forum sheltie, może tam ją znajdzie miłośnik rasy. W tytułach ogłoszeń dobrze jest wpisać w typie owczarek szetlandzki, sheltie, no cóż jak ktoś lubi rasę wpisuje w wyszukiwarkę. edit.: wątek suni na forum sheltie: http://little-star.pl/forum/viewtopic.php?f=19&t=2070&p=70775#p70775 wstawiłam Maję na kudłacze w potrzebie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/146370-Kudłacze-w-potrzebie-wątek-dyskusyjny-PROSZĘ-O-NIE-CYTOWANIE-ZDJĘĆ/page266 Edited April 21, 2013 by terra Quote
Onaa Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Od Colie a więc w typie, jest fundacja Lucy. A jest już na fb ? Quote
inka33 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Jak to "czy hodowca zawiadomiony?" - bo kompletnie nie rozumiem... :oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Maja nie jest rodowodowym owczarkiem sztlandzkim. Jest w typie rasy. Dziękujemy za ogłoszenia na forach miłośników rasy! Quote
terra Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Maja nie jest rodowodowym owczarkiem sztlandzkim. Jest w typie rasy. Dziękujemy za ogłoszenia na forach miłośników rasy! Niezależnie od tego, czy rodowodowa, czy nie, wierzę, że znajdzie kochający domek. inka33 napisał(a):Jak to "czy hodowca zawiadomiony?" - bo kompletnie nie rozumiem... :oops: Hodowcy (w większości) podpisują umowę przekazania szczeniaka w której jest punkt o tym, że opiekun jest zobowiązany do powiadomienia hodowcy m.in. o tym, że pies ma zmienić opiekuna. Quote
Lidan Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 O matko jakie cudo! To pies moich marzeń! Niedawno mówiłam do męża, że gdybym miała kupować rasowego psa to tylko owczarka szetlandzkiego. No cóż... Brakuje mi jednego pokoju i trzeciej ręki żeby równocześnie wyprowadzić 3 suki na spacer:placz: Quote
Lili8522 Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Tak jak napisała Pinczerka Maja nie jest rodowodowym Owczarkiem, w środę ją umówiłam na sterylkę także trzymajcie kciuki.... Lidan napisał(a):O matko jakie cudo! To pies moich marzeń! Niedawno mówiłam do męża, że gdybym miała kupować rasowego psa to tylko owczarka szetlandzkiego. No cóż... Brakuje mi jednego pokoju i trzeciej ręki żeby równocześnie wyprowadzić 3 suki na spacer:placz: Maja nadal do wzięcia :razz: Quote
Lidan Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Uwielbiam kudłate pieski i moje dwie znajdki przypadkiem zupełnym mają sporo futra. W tamtym roku pod jakimś schroniskiem (dla ludzi, nie dla psów!) bawiły się dwie szetlandki i nie mogłam oderwać od nich oczu. Trochę sobie kiedyś o nich poczytałam i myślę, że to psy w sam raz dla mnie ale dopóki mam swoje cudowne sunie nie mogę wziąć trzeciego psa bo sobie nie poradzę. Ale bardzo bym chciała taką kochaną puchatą sunię z długim ryjoczkiem :loveu: Quote
Lili8522 Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Lidan napisał(a):Uwielbiam kudłate pieski i moje dwie znajdki przypadkiem zupełnym mają sporo futra. W tamtym roku pod jakimś schroniskiem (dla ludzi, nie dla psów!) bawiły się dwie szetlandki i nie mogłam oderwać od nich oczu. Trochę sobie kiedyś o nich poczytałam i myślę, że to psy w sam raz dla mnie ale dopóki mam swoje cudowne sunie nie mogę wziąć trzeciego psa bo sobie nie poradzę. Ale bardzo bym chciała taką kochaną puchatą sunię z długim ryjoczkiem :loveu: Na pewno jak przyjdzie czas to znajdziesz swoją wymarzoną kudłatą towarzyszkę :) A tymczasem mogę zdradzić że dla Mai kroi się domek :) Quote
Recommended Posts