pinczerka_i_Gizmo Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Cioteczki, wizyta PA przeszła elegancko - dziękujemy Iwoniam za przeprowadzenie! :loveu: W poniedziałek sterylka, szybki powrót do zdrowia i Majeczka będzie pakować się do Krakowa :) Państwo mieszkają w bloku, nie mają innych zwierzaków poza papużką ;) także Maja będzie jedynaczką - tak jak najbardziej uwielbia. Państwo mieli sunię czarno-podpalaną i też Maję! którą niedawno musieli uśpić po długim leczeniu związanym z chorobą nowotworową. Świadomi, pozytywni, psiarze :) to najważniejsze! Także możemy świętować!!! :loveu: I kciukole za sterylkę trzymać! Quote
Gusiaczek Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cioteczki, wizyta PA przeszła elegancko - dziękujemy Iwoniam za przeprowadzenie! :loveu: W poniedziałek sterylka, szybki powrót do zdrowia i Majeczka będzie pakować się do Krakowa :smile: Państwo mieszkają w bloku, nie mają innych zwierzaków poza papużką ;-) także Maja będzie jedynaczką - tak jak najbardziej uwielbia. Państwo mieli sunię czarno-podpalaną i też Maję! którą niedawno musieli uśpić po długim leczeniu związanym z chorobą nowotworową. Świadomi, pozytywni, psiarze :smile: to najważniejsze! Także możemy świętować!!! :loveu: I kciukole za sterylkę trzymać! Ogromnie się cieszę, że Majeczka pojedzie do DS :multi: Bałam się o Nią, ale jest zdrowa i ma skarpetę, z której zasoby (901.00 zł) pozwolą na sterylkę (za którą kciuki trzymam) i jeszcze zostanie na inne Bidy Ogonki. Skoro tak szczęśliwe zakończenie ma historia Majkeczki: dochód z bazarku dla niej przeznaczam (zgodnie z regulaminem) na potrzeby innych Ogonków, które nie mają NIC, albo potrzebują mieć COKOLWIEK I tak: 80 % dla Zojki http://www.dogomania.pl/forum/threads/240468-Sznaucerka-miniaturka-mix-w-DT-u-Hope2-nie-mo%C5%BCe-chodzi%C4%87-!!! 20 % dla Akcja Sterylizacja http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto Mam nadzieję, że moja decyzja zostanie dobrze zrozumiana Majeczko, bądź szczęśliwa, Kochana :) Pozdrawiam :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Ja nie mam nic przeciwko :) Quote
Gusiaczek Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja nie mam nic przeciwko :) Dziękuję :) Quote
aganiechaa Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Cudowne wieści, odetchnę dopiero jak Maja będzie na miejscu ale to naprawdę niesamowite, że tak szybko poszło. Oby wszystkie adopcje szły w tak ekspresowym tempie:lol: Quote
Nutusia Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 O, jak Ciocia Iwoniam "kontrol" przeprowadziła, to na wylot, do piątego pokolenia. Można spać spokojnie ;) i być spokojnym o Majeczkowy los... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 aganiechaa napisał(a):Cudowne wieści, odetchnę dopiero jak Maja będzie na miejscu ale to naprawdę niesamowite, że tak szybko poszło. Oby wszystkie adopcje szły w tak ekspresowym tempie:lol: A to dzięki Tobie dowiedziałyśmy się o jej istnieniu :) Quote
Gusiaczek Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Lili8522 napisał(a):Ja też nie mam nic przeciwko Gusiaczku :) Dziękuję :) Quote
Gusiaczek Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='aganiechaa']Cudowne wieści, odetchnę dopiero jak Maja będzie na miejscu ale to naprawdę niesamowite, że tak szybko poszło. Oby wszystkie adopcje szły w tak ekspresowym tempie:lol:[/QUOTE OBY tak szły :) Bardzo, bardzo jestem szczęśliwa, że ta historia ma taki finał. Czekam niecierpliwie na relację z DS Pozdrawiam :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 Na razie do DS jeszcze trochę czasu, z tydzień na pewno :) Teraz trzeba kciukać za sterylkę, co by wszystko gładko poszło, no i wsysło w końcu te cycuchy ;) Quote
Lili8522 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 I szukamy transportu Bielsko-Biała - Kraków za tydzień, półtora :) Quote
Gusiaczek Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Na razie do DS jeszcze trochę czasu, z tydzień na pewno :) Teraz trzeba kciukać za sterylkę, co by wszystko gładko poszło, no i wsysło w końcu te cycuchy ;) Taż kciukam bardzo mocno :) Majeczka bardzo mi do serca przypadła (nawet nie pamiętam, jak trafiłam na jej wątek) i baaaaardzo się cieszę, że ma DOMEK:) Quote
Lili8522 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Gusiaczek napisał(a):Taż kciukam bardzo mocno :) Majeczka bardzo mi do serca przypadła (nawet nie pamiętam, jak trafiłam na jej wątek) i baaaaardzo się cieszę, że ma DOMEK:) Przez wątek baloniarek trafiłaś tutaj zapewne :) Quote
inka33 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Majuś :klacz:, no to teraz za poniedziałek zaciskamy :kciuki: Quote
Nutusia Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Cycki się wsysną po sterylce i śladu nie będzie po "wymionach" ;) Za poniedziałek trzymam i za ciąg dalszy rzecz jasna też :) Quote
Mattilu Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Ja zaczne trzymac w poniedzialek, na razie porobie troche wiosennych porzadkow;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 [quote name='Lili8522']I szukamy transportu Bielsko-Biała - Kraków za tydzień, półtora :) Popieram, popieram! Pieniążki są, tylko potrzeba kogoś dysponującego samochodem! Quote
inka33 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Popieram, popieram! Pieniążki są, tylko potrzeba kogoś dysponującego samochodem! A nieoceniona Ewunia...? :oops: Quote
yunona Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Cieszę się ogromnie, że Maja znalazła swój kochany domek :) , oczywiście z Waszą pomocą :multi: Quote
Gusiaczek Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Dziewczyny na medal się sprawdziły :) Też bardzo, bardzo się cieszę :) Też masz kłopoty ze spaniem ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 inka33 napisał(a):A nieoceniona Ewunia...? :oops: Jakieś namiary poproszę? ;) Quote
Recommended Posts