Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, ja tylko zdjęłam jej z głowy plastikowy abażur i zamieniłam na bawełniane majtasy własnej roboty:diabloti:. Hmm... może kolor jej się nie podoba??
Maja zdecydowanie musi być jedynaczką, nawet mój szczenior ją irytuje... i to bardzo.

Posted

Agulla napisał(a):
Hej, ja tylko zdjęłam jej z głowy plastikowy abażur i zamieniłam na bawełniane majtasy własnej roboty:diabloti:. Hmm... może kolor jej się nie podoba??
Maja zdecydowanie musi być jedynaczką, nawet mój szczenior ją irytuje... i to bardzo.

Już za parę dni, za dni parę... ;)

Posted

Agulla napisał(a):

a tu akurat to szczeniory bywają irytujące nawet dla baaaardzo cierpliwych psów ;)

Posted

Po długiej nieobecności wchodzę na dogo a tu takie wieści:lol: Dokąd to pinczerko ma być ten wyjazd 1-go maja? wiesz że transportem zawsze mogę wspomóc.

Posted

tiggi napisał(a):
Po długiej nieobecności wchodzę na dogo a tu takie wieści:lol: Dokąd to pinczerko ma być ten wyjazd 1-go maja? wiesz że transportem zawsze mogę wspomóc.

Spokojnie, transport już dograny na ostatni guzik :)

Posted

Mattilu napisał(a):
To już jutro przekazanie Majeczki?

Pojutrze :) 1 maja - w środę.

Dziś Majka była jeszcze u weterynarza, okazało się, że przypałętało nam się jeszcze zapalenie nerek... I jak ten antybiotyk nie pomoże to trzeba będzie zastosować inny... Ale w tej sprawie będę jutro kontaktować się z domkiem stałym.
Ogółem trzymajcie kciuki, bo coś nam Maja nie chce wrócić do 100% zdrowia...

Posted (edited)

[quote name='madziakato']Witajcie, czy moge prosic o nr konta- nie moge znaleźć...

Madziu, Majeczka już nie potrzebuje funduszy, zostało nam jeszcze opłacenie weta i lekarstw ok.150zł, szczepienie 50zł i transport ok.100zł. Ale oczywiście przesyłam na maila numer konta, gdybyś zechciała wspomóc jakiegoś innego z naszych podopiecznych np. Rudą: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242446-Ruda-doświadczona-przez-los-gaśnie-z-każdym-dniem-POMÓŻCIE!

Maja musi dostać jeszcze lekarstwo na nerki, ponieważ produkuje mocno rozrzedzony mocz. Wszystko jest monitorowane, także poinformujemy domek co i jak i jutro rano wyruszamy ;)

Edited by pinczerka_i_Gizmo
Posted

aganiechaa napisał(a):
Malutka, pewnie ten cały stres się odbił na zdrowiu ale teraz może być już tylko lepiej...

stres też pewnie zrobił swoje ale moim zdaniem głównym powodem był jej dotychczasowy styl życia i dieta, hmmm... jakby to powiedzieć różnorodna. Kawa, herbata (bardzo lubi i podkrada jak tylko może), cukierachy i czekolada, pieczone potrawy i sama nie wiem co jeszcze. Wiem, że pancia kochała ją bardzo i robiła to nieświadomie ale ona ważyła o ok 60% więcej niż powinna. Gruby i źle żywiony pies to chory pies - ale to tylko moja subiektywna opinia:eviltong:
Z lepszych wiadomości Majcia schudła 1 kg, była ważona przed sterylką. A nie głodzę jej jakoś strasznie, dostaje porcję jak dla psa 13kg + biały ser, jogurt nat, jajko, chude mięso. Fajnie by było gdyby nowy dom kontynuował dietke:)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Madziu, Majeczka już nie potrzebuje funduszy, zostało nam jeszcze opłacenie weta i lekarstw ok.150zł i transport ok.100zł. Ale oczywiście przesyłam na maila numer konta, gdybyś zechciała wspomóc jakiegoś innego z naszych podopiecznych np. Rudą: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242446-Ruda-doświadczona-przez-los-gaśnie-z-każdym-dniem-POMÓŻCIE!

Ok, dzięki za odp.
Myslałam, że macie dług w lecznicy...
sorki!
W takim razie wspomogę Rudaskę:)