pinczerka_i_Gizmo Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Będziemy relacjonować na żywo :) Majeczka już spakowana, gotowa do podróży. Jeszcze nie wie, co ją czeka... ;) Quote
__Lara Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Co to ciotki, wszystkie u Dropsa, że żadna nie kciuka za Majeczkę? Jutro o 9:00 jedziemy do nowego domku! :) Nowy rozdział życia :) Quote
inka33 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Lili8522 napisał(a):Maja już od popołudnia w nowym domku :lol: :) I co? I co? I jak? I jak? :nerwy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Wybaczcie, że mam taki opóźniony zapłon, ale ostatnio żyję na wysokich obrotach ;) Majeczka szczęśliwa w swoim domku :) Państwo przyjęli ją bardzo ciepło, faktycznie łudząco podobna do ich poprzedniej suni :loveu: Przekazaliśmy wszystkie niezbędne informacje i leki, które Majeczka jeszcze będzie musiała przyjmować bo siura jak najęta. Pani dzwoniła do mnie już dwa razy, że wszystko dobrze, że Maja wesoła i nie tęskni :) wychodzą z nią często na spacerki i obiecali, że nie będą dokarmiać (zobaczymy...). W poniedziałek zdjęcie szwów, za 10 dni kontrola moczu, czy wszystko się ustatkowało. Chemia była, miłość też :) Maja pierwsze co zrobiła po wejściu do nowego domu to wskoczyła na kanapę :evil_lol: Zdjęcia z wrażenia nie zdążyłam zrobić :) ale wszystko jest w porządku i zostawiliśmy ją tam pełni spokoju :) Także zmieniamy tytuł wątku - hip hip, hurrraaaa!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jola_li Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 No i to się nazywa szczęśliwe zakończenie :)! Wspaniałe wieści :)!!!! Quote
yunona Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Spokojnie można oddychać, super zakończnie Majeczko wszystkiego najlepszego tobie i domkowi, żyj szczęśliwie :) :multi::multi::multi: Quote
tiggi Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Wszystkiego najlepszego Majeczko na nowej drodze życia, dużo zdrówka i radości :lol: Quote
aganiechaa Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 :multi::multi::multi: CUDOWNIE! Bardzo dziękuję za to, że zaopiekowałyście się sunieczką:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 aganiechaa napisał(a)::multi::multi::multi: CUDOWNIE! Bardzo dziękuję za to, że zaopiekowałyście się sunieczką:multi: Agnieszko, to Ty ją nam pokazałaś palcem :) Dzwoniłam dziś do Majeczki, jest już zaaklimatyzowana na całego. Nie piszczy, przesypia całą noc, ładnie chodzi na spacerki i wbiega na 4 pietro kamienicy :diabloti: Bardzo polubiła wnuczki Pani, merda ciągle ogonkiem no i oczywiście śpi w łóżku ;) Tylko z siuraniem cały czas problem... ale pracujemy nad tym. Quote
Lili8522 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Zapraszam do Bono... 4 lata zmarnowane w schronisku... guz na głowie... podejrzewamy ślepotę... problemy z poruszaniem się...otyłość... czy to nie za dużo na jednego psiaka? Prosimy o pomoc :-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/243318-Bono-ZNISZCZONY-po-4-latach-w-schronisku-b%C5%82aga-o-pomoc!-Potrzebne-na-leczenie!!! Quote
Lili8522 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Spóźnione formalności: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 U Majeczki wszystko w porządku - wiedzie spokojny żywot u boku człowieka:) Zdjęcie troszeczkę niewyraźne, ale widać, jak po królewsku relaksuje się Maja ;) Quote
Handzia55 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Bądż zdrowa, żyj długo i szczęśliwie Majeczko:loveu: Quote
Agulla Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Tłuścioch:loveu:. Powinni jej zmienić imię na GRUBCIA albo RUBENSA:) Fajnie zobaczyć "moją" Majuchę. Baaaardzo się cieszę!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 [quote name='Agulla']Tłuścioch:loveu:. Powinni jej zmienić imię na GRUBCIA albo RUBENSA:) Fajnie zobaczyć "moją" Majuchę. Baaaardzo się cieszę!!![/QUOTE] Dokładnie, a liczyłam głupia, że Majucha w nowym domku jeszcze trochę schudnie, o ja naiwna... :evil_lol: Quote
Recommended Posts