Kamila Proc Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='natalia.aleksandrov']Wszystko dobrze :) Świetnie się zaadaptował do nowego środowiska, jest wesoły, bawi się z psiakami, je chętnie. Telefonów: zero.[/QUOTE] to ostatnie wszystko psuje Quote
sleepingbyday Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 co chwila mnie korci napisac wam, żeby go nie ogłaszac jako niewidomego - bo i tak nikt się nie zorientuje ;-). Quote
natalia.aleksandrov Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Wszystko dobrze, jest grzeczny, cudnie sie bawi z psiakami, je swojego Brita (jest lakomczuchem!), ale nadal ZERO telefonow :) Quote
Panna Marple Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Zajrzyjcie Kochane do biedaka ze schronu...http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post21240442 Quote
natalia.aleksandrov Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Nic nowego niestety :( nie ma domu, nie ma telefonów, nie ma nic... A Beścio szczęśliwy hasa z kolegami :) Quote
natalau99 Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 raczej nie ma szans na nowe, ładne zdjęcia? Pytam, bo chce mu zrobić nowe ogłoszenia i nie wiem czy mam używać tych starszych ? ;) Quote
natalia.aleksandrov Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Musisz używać starszych, w DT nadal nie ma aparatu, a ja nie wiem kiedy się wybiorę tam - ze względów zdrowotnych raczej siedzę w domu teraz ;( Quote
ewu Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Kuruj się w takim razie. Jak się poprawi zdrówko to "strzel" jakieś fotki:) Quote
natalia.aleksandrov Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 już mi się długo nie poprawi... jestem w ciąży :P i to podwójnej, hyhyhy więc jakby ktoś chciał odwiedzić Besta, jest on 60km od Warszawy - drzwi są otwarte, można porobić zdjęcia :) Quote
Panna Marple Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Gratulacje!!! I to podwójne!!!:sweetCyb::Cool!: Quote
sleepingbyday Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='natalia.aleksandrov']już mi się długo nie poprawi... jestem w ciąży :P i to podwójnej, hyhyhy więc jakby ktoś chciał odwiedzić Besta, jest on 60km od Warszawy - drzwi są otwarte, można porobić zdjęcia :)[/QUOTE] moja kumpela dwa lata temu, jka planowała zrobić drugie dziecko, to im się zrobiło drugie i trzecie za jednym zamachem. najpierw byli w szoku, ale potem przywykli :-). no jest trudniej, jest, ale co z tego ;-)? Quote
Panna Marple Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 A moi znajomi mieli jeszcze lepszą historię:lol:. Na początku wiadomość o ciąży, więc radocha, bo chcieli. Po jakimś czasie lekarz ( z rozpędu chciałam napisać wet:evil_lol:) powiedział, że ciąża bliźniacza, więc chwila na oswojenie się z nową sytuacją. Przygotowali się na dwójkę, wszelkie potrzebne rzeczy w podwójnych zestawach przygotowali...I co...? Urodziło się trzech chłopców!!!:eviltong: Quote
asiuniab Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 a ja gratuluję bardzo, bardzo i też się pochwalę historią, bo mojej koleżanki z pracy brat miał już dwójkę odchowanych dzieci i wpadli z trzecim, i okazało się że to bliźniaczki, ale od przybytku głowa nie boli:) Quote
Recommended Posts