Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']dziękuję :) nie straszcie mnie trojaczkami :P bo zejdę na zawał, dwa to i tak dużo pracy będzie... ale cieszymy się z Denisem strasznie! tyle że wymusza to na mnie odsunięcie się od interwencji... niestety :(

Natalia, teraz musisz się skupić przez jakiś czas na czymś innym, jak to mówią: są rzeczy ważne i ważniejsze. A do zwierzaków wrócisz, nie wątpię w to :)

Przepraszam za off'a, ewu poprosiła o rozesłanie wątku,bo jutro wywózka 7 szczeniaków do schroniska: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247706-Nie-chcemy-umrze%C4%87-w-schronisku-Szczeniaczki-z-Siedlec-b%C5%82agaj%C4%85-o-ratunek?p=21393864&posted=1#post21393864

• 3 weeks later...
Posted

natalia.aleksandrov napisał(a):
Beścik ma nowe wydarzenie, fajna dziewczyna pomaga mi go promować na fb - może znajdzie się domek.. Bo cisza :( ludzie boją się ślepaczków, ja nie wiem czemu...

a daj linka do nowego wydarzenia;

Posted

Ja teraz beznadziejnie się udzielam bo pomagałam córce w przeprowadzce a dodatkowo mam u siebie 18-miesięcznego wnuka.
Zapomniałam jak się niańczy dzieci ale uwierz mi Natalia nic nie daje takiej radochy człowiekowi jak mała główka , która się tuli do mamy i babci bo w naszych ramionach jest najbezpieczniej:)

Posted

ewu napisał(a):
Ja teraz beznadziejnie się udzielam bo pomagałam córce w przeprowadzce a dodatkowo mam u siebie 18-miesięcznego wnuka.
Zapomniałam jak się niańczy dzieci ale uwierz mi Natalia nic nie daje takiej radochy człowiekowi jak mała główka , która się tuli do mamy i babci bo w naszych ramionach jest najbezpieczniej:)

jak ta mała główka zrobi osiemnastkę, to zobaczycie dopiero ;-)