Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paula_t napisał(a):
Chcę ogłosić Beścika, tylko Natalia tak sobie myślę....Czy wrzucać te "stare" zdjęcia czy one już nie są za bardzo aktualne...?

Przydałyby się nowe fotki.

Posted

Jak znaleźć dom psiakowi , który nie widzi...Po historiach z dt bardzo się boję,że ludzie nie chcą cierpliwie przeczekać trudnych początków...

Posted

U Beścika wszystko w porządku, ale martwię się, bo w hotelu trochę "dziczeje", nie ma kontaktu z innymi psami aktualnie, a pani Monika nie ma tyle czasu, żeby z psiakiem wyjść na spacer lub pracować. Myślę o przeniesieniu Besta w okolice Warszawy - mamy tam DT dla naszych psiaków, wystarczy zwrot karmy i weta. Kilka psiaków poszło do adopcji, więc zwolniło się miejsce.
Piękne tereny - kilka hektarów - towarzystwo innych psów i szkoleniowiec, który mieszka tam i opiekuje się psiakami... Co o tym myślicie?

Posted

natalia.aleksandrov napisał(a):
U Beścika wszystko w porządku, ale martwię się, bo w hotelu trochę "dziczeje", nie ma kontaktu z innymi psami aktualnie, a pani Monika nie ma tyle czasu, żeby z psiakiem wyjść na spacer lub pracować. Myślę o przeniesieniu Besta w okolice Warszawy - mamy tam DT dla naszych psiaków, wystarczy zwrot karmy i weta. Kilka psiaków poszło do adopcji, więc zwolniło się miejsce.
Piękne tereny - kilka hektarów - towarzystwo innych psów i szkoleniowiec, który mieszka tam i opiekuje się psiakami... Co o tym myślicie?

to doskonały pomysł, ale kontakt i zdjęcia Beścika z dt będą??

Posted

natalia.aleksandrov napisał(a):

Natalia, jeśli jest to sprawdzony DT, który od podszewki zna problemy z Bestem i takie rzeczy są mu nie straszne, to wydaje mi się, że to chyba będzie najlepsze co można dla niego zrobić....

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']U Beścika wszystko w porządku, ale martwię się, bo w hotelu trochę "dziczeje", nie ma kontaktu z innymi psami aktualnie, a pani Monika nie ma tyle czasu, żeby z psiakiem wyjść na spacer lub pracować. Myślę o przeniesieniu Besta w okolice Warszawy - mamy tam DT dla naszych psiaków, wystarczy zwrot karmy i weta. Kilka psiaków poszło do adopcji, więc zwolniło się miejsce.
Piękne tereny - kilka hektarów - towarzystwo innych psów i szkoleniowiec, który mieszka tam i opiekuje się psiakami... Co o tym myślicie?[/QUOTE]
Byłoby super.Natalio Ty decyduj:)

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Kontakt mam non-stop, ze zdjęcami gorzej - nie mamy tam aparatu. ale porobię mu kilka fotek na dniach, niestety teraz jest brzydka pogoda :([/QUOTE]
Jak zaświeci słoneczko to pstryknij:)