natalia.aleksandrov Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 czasu mamy mnóstwo, tylko kasy brak... :( Quote
ewu Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Niestety wakacje nie sprzyjają adopcjom,raczej odwrotnie.... Quote
paula_t Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 ewu napisał(a):Niestety wakacje nie sprzyjają adopcjom,raczej odwrotnie.... Tak, teraz będzie ciężko:( Dopiero po wakacjach się rozkręci :( Quote
paula_t Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Chcę ogłosić Beścika, tylko Natalia tak sobie myślę....Czy wrzucać te "stare" zdjęcia czy one już nie są za bardzo aktualne...? Quote
ewu Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 paula_t napisał(a):Chcę ogłosić Beścika, tylko Natalia tak sobie myślę....Czy wrzucać te "stare" zdjęcia czy one już nie są za bardzo aktualne...? Przydałyby się nowe fotki. Quote
natalia.aleksandrov Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Będzie trzeba podjechać i mu porobić :) Quote
natalau99 Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Beściku ty masz takiego pecha :shake: miziamy i hooop do góry Quote
ewu Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Jak znaleźć dom psiakowi , który nie widzi...Po historiach z dt bardzo się boję,że ludzie nie chcą cierpliwie przeczekać trudnych początków... Quote
natalia.aleksandrov Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 U Beścika wszystko w porządku, ale martwię się, bo w hotelu trochę "dziczeje", nie ma kontaktu z innymi psami aktualnie, a pani Monika nie ma tyle czasu, żeby z psiakiem wyjść na spacer lub pracować. Myślę o przeniesieniu Besta w okolice Warszawy - mamy tam DT dla naszych psiaków, wystarczy zwrot karmy i weta. Kilka psiaków poszło do adopcji, więc zwolniło się miejsce. Piękne tereny - kilka hektarów - towarzystwo innych psów i szkoleniowiec, który mieszka tam i opiekuje się psiakami... Co o tym myślicie? Quote
natalau99 Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Dla mnie to świetny pomysł :) Bo bez kontaktu z psami itp. może zdziczeć a wtedy będzie bardzo ciężko mu znaleźć dom ... Quote
asiuniab Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 natalia.aleksandrov napisał(a):U Beścika wszystko w porządku, ale martwię się, bo w hotelu trochę "dziczeje", nie ma kontaktu z innymi psami aktualnie, a pani Monika nie ma tyle czasu, żeby z psiakiem wyjść na spacer lub pracować. Myślę o przeniesieniu Besta w okolice Warszawy - mamy tam DT dla naszych psiaków, wystarczy zwrot karmy i weta. Kilka psiaków poszło do adopcji, więc zwolniło się miejsce. Piękne tereny - kilka hektarów - towarzystwo innych psów i szkoleniowiec, który mieszka tam i opiekuje się psiakami... Co o tym myślicie? to doskonały pomysł, ale kontakt i zdjęcia Beścika z dt będą?? Quote
natalia.aleksandrov Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Kontakt mam non-stop, ze zdjęcami gorzej - nie mamy tam aparatu. ale porobię mu kilka fotek na dniach, niestety teraz jest brzydka pogoda :( Quote
paula_t Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 natalia.aleksandrov napisał(a):U Beścika wszystko w porządku, ale martwię się, bo w hotelu trochę "dziczeje", nie ma kontaktu z innymi psami aktualnie, a pani Monika nie ma tyle czasu, żeby z psiakiem wyjść na spacer lub pracować. Myślę o przeniesieniu Besta w okolice Warszawy - mamy tam DT dla naszych psiaków, wystarczy zwrot karmy i weta. Kilka psiaków poszło do adopcji, więc zwolniło się miejsce. Piękne tereny - kilka hektarów - towarzystwo innych psów i szkoleniowiec, który mieszka tam i opiekuje się psiakami... Co o tym myślicie? Natalia, jeśli jest to sprawdzony DT, który od podszewki zna problemy z Bestem i takie rzeczy są mu nie straszne, to wydaje mi się, że to chyba będzie najlepsze co można dla niego zrobić.... Quote
ewu Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='natalia.aleksandrov']U Beścika wszystko w porządku, ale martwię się, bo w hotelu trochę "dziczeje", nie ma kontaktu z innymi psami aktualnie, a pani Monika nie ma tyle czasu, żeby z psiakiem wyjść na spacer lub pracować. Myślę o przeniesieniu Besta w okolice Warszawy - mamy tam DT dla naszych psiaków, wystarczy zwrot karmy i weta. Kilka psiaków poszło do adopcji, więc zwolniło się miejsce. Piękne tereny - kilka hektarów - towarzystwo innych psów i szkoleniowiec, który mieszka tam i opiekuje się psiakami... Co o tym myślicie?[/QUOTE] Byłoby super.Natalio Ty decyduj:) Quote
ewu Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='natalia.aleksandrov']Kontakt mam non-stop, ze zdjęcami gorzej - nie mamy tam aparatu. ale porobię mu kilka fotek na dniach, niestety teraz jest brzydka pogoda :([/QUOTE] Jak zaświeci słoneczko to pstryknij:) Quote
Recommended Posts