Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cytrynka10 napisał(a):
mozesz isc na wagary np w czwartek była bym za pojsciem do schroniska :)

z chęcią bym poszedł ale niestety, klasówka z histy.......

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny - nie martwcie sie tak bardzo smrodkiem..
nie wiem co kto jest w stanie wytrzymac, ale my wiozłysmy 5 psów w pandzie (4 z ligoty+zakudłaczona sznaucerka pyza z poznania), było ciepło, klara z ligoty cała droge rzygała i nie było tak starsznie źle..

TAaaa a potem wyrzuciły samochód i cała sprawa smrodku poszła w nie pamieć :evil_lol:

Ania nie strasz dziewczyny bo przyjadą rowerami z przyczepką coby przewiew był. A szkoda by było aby się musiałay napedałować tyle kilosów w jedna i drugą strone:eviltong:

Posted

LALUNA napisał(a):
Cfaniara, chce sie pozbyć Matusza.
Matusz nie daj sie, Cytrynka chce zeby Cię na stałe wywiezli tym autobusem do stolicy. :evil_lol: Już wszystko pewnie załatwiła i juz Cie potem nie wpuszczą do Ostródy. I w końcu jednak będziesz z Mazowsza i po co Ci się było tak przed tym bronić, mówiłam przeca ze Warmińśko Mazowieckie :eviltong:

od razu tak pozbyc chcem dla niego jak najlepiej :evil_lol: :evil_lol: no cóz nawet nie pomyslałam o tym ze go z juz nie wpuszcza do ostródy chyba trzeba pogadac z dziewczynami i top załatwic :evil_lol:

Posted

Moka dojechać do schroniska z Wawy jest bardzo prosto :) z drogi nr 7 która będziecie jechać na skrzyżowaniu przy Mc donaldzie wystarczy skręcić w prawo, a potem znów w prawo, i za cmentarzem jest schronisko, będzie słychać:cool1:

Posted

matusz5 napisał(a):
z chęcią bym poszedł ale niestety, klasówka z histy.......

ohhh jaka szkoda bo ja juz w czwartek nie ide do szkoly w piatek koniec roku i nie ma sensu wiec była bym chetna isc z kims do schroniska ale jak ty nie chcesz :razz:

Posted

[quote name='matusz5']Moka dojechać do schroniska z Wawy jest bardzo prosto :) z drogi nr 7 która będziecie jechać na skrzyżowaniu przy Mc donaldzie wystarczy skręcić w prawo, a potem znów w prawo, i za cmentarzem jest schronisko, będzie słychać:cool1:

powinnes robic za drogowskaz zawsze wszystkim tłumaczysz jak dojechac moze po maturze pojdziesz do drogówki :)

Posted

cytrynka10 napisał(a):
od razu tak pozbyc chcem dla niego jak najlepiej :evil_lol: :evil_lol: no cóz nawet nie pomyslałam o tym ze go z juz nie wpuszcza do ostródy chyba trzeba pogadac z dziewczynami i top załatwic :evil_lol:

lepiej niech ze soba zabiora cytrynkę :D :D bo ona nie bedzie mogla sie rozstać i bedzie caly czas plakac:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: ajak pojedzie to nie bedzie plakac:evil_lol:

Posted

cytrynka10 napisał(a):
powinnes robic za drogowskaz zawsze wszystkim tłumaczysz jak dojechac moze po maturze pojdziesz do drogówki :)

hahaha, ja do drogówki dobre sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

matusz5 napisał(a):
lepiej niech ze soba zabiora cytrynkę :D :D bo ona nie bedzie mogla sie rozstać i bedzie caly czas plakac:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: ajak pojedzie to nie bedzie plakac:evil_lol:

ha ha ha Cytrynka wrazliwa to płacze po psiakach ale ze szczescia ze ida do domku mnie mogły by wziasc ze soba ale raczej ja w sobote nie jade wiec nie bedzie okazji :evil_lol:

Posted

powinnes robic za drogowskaz zawsze wszystkim tłumaczysz jak dojechac moze po maturze pojdziesz do drogówki :smile:

Oby nie, bo wtedy nikt nie przyjedzie do Ostródy. Matusz jako policjant będzie mandaty wlepiać.:evil_lol:

Posted

otka123 napisał(a):
OK - to zjawiamy się w sobotę raniutko.
Smrodkowi damy radę - obie jesteśmy palaczki więc węch mamy nieco przytępiony.

Trafimy napewno.

to dobrze jak traficie :) My w schronisku jesteśmy tak od 8.30 :):)

Jeszce 6 dni do soboty !! Ale wytrzymamy wszyscy, razem Morgana i La Negra też

Posted

Mateuszu drogi!Teatrów ci u mnie dostatek!najbliższy w Łazienkach-Teatr Na Wodzie,do Buffo rzut beretem i do Polskiego i MałegoI do Syreny i Kwadratu i wszędzie blisko bo mieszkam w Śródmieściu!Do akademii jeden autobus !A w domu mąż aktor.Amator wprawdzie ale aktor!I znajomości w TV tez mam;)
Z biologii mogę poduczyć nie ma sprawy.
No to leć kochany do tej mojej suczki,leć!!!!

Co do wątku aromatycznego---nie jesteśmy takie znów delikatne i wraźliwe,ani łobrzydliwe,głównie chodzi o samochód i minimalizacje wstrząsu zapachowego dla moich rezydentów.Ot co.
Ale co będzie to będzie!I proszę mi tu sie nie naigrywać ze stolycy:mad:! Ja całym sercem uwielbiam i Warmię i Mazury.Żadne tam Dubliny,Londyny i Mediolany.Olsztyn i Szczytno to moje małe ojczyzny.Tak więc La Negra w sezonie wakacyjnym będzie wpadała do ciotek i wujków na ciasto i michę wody!
Do zobaczenia w Ostródzie!:multi:

Posted

moka1 napisał(a):
Mateuszu drogi!Teatrów ci u mnie dostatek!najbliższy w Łazienkach-Teatr Na Wodzie,do Buffo rzut beretem i do Polskiego i MałegoI do Syreny i Kwadratu i wszędzie blisko bo mieszkam w Śródmieściu!Do akademii jeden autobus !A w domu mąż aktor.Amator wprawdzie ale aktor!I znajomości w TV tez mam;)

Co do wątku aromatycznego---nie jesteśmy takie znów delikatne i wraźliwe,ani łobrzydliwe,głównie chodzi o samochód i minimalizacje wstrząsu zapachowego dla moich rezydentów.Ot co.
Ale co będzie to będzie!I proszę mi tu sie nie naigrywać ze stolycy:mad:! Ja całym sercem uwielbiam i Warmię i Mazury.Żadne tam Dubliny,Londyny i Mediolany.Olsztyn i Szczytno to moje małe ojczyzny.Tak więc La Negra w sezonie wakacyjnym będzie wpadała do ciotek i wujków na ciasto i michę wody!

o jak fajnie, chyba na prawdę zabiorę się z wami :):):evil_lol::evil_lol: a mąż w którym teatrze gra ?? :D ja kocham teatr polski i Roma i inne też :) Marze by zostać aktorem :D

Posted

moka1 napisał(a):
Teraz to on już tylko na moich nerwach....;)ale kiedyś w Tatrze Dramy u Anny Dziedzic .

aha, rozumiem :D

to widze ze juz mam znajomych w wawie :D:cool1: w razie czego można liczyć zawsze :D

Posted

moka1 napisał(a):

a tak sie smiał jak to proponowałam abys sie zabrał ... a tu prosze taka okazja... i oczywiscie zapraszamy na ciasto a nawet na dobry obiad w wakacje bede juz po egzaminie zawodowym i jak zdam to zrobie dobry obiad ... z ciastem gorzej bo koncze gastronomik ale jako kucharz nie cukiernik wiec ciasto najwyzej sie kupi :evil_lol:

Posted

Myśmy się chyba nieprzypadkowo Monia dobrały. Osim lat z rzędu jeździliśmy do Bieniek, malutkiej miejscowości, tak w połowie drogi między Szczytnem a Mrągowem. KOCHAM Mazury.