Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daga_27 napisał(a):
o ludzie, co za bidulek! :-(

a sprobujcie ja wyciagnac z budy i zobaczcie jaka bedzie jej reakcja. plisss!

nie wiem czy ta próba się uda, w schronisku będziem dopiero za tydzień w sobotę...

:-(

Posted

a ona nigdy przenigdy z tej budy nie wychodzi?
mamy w krakowie malenką sunie jamniczkowatą z ligoty
ona w ogóle nie dała sie wyprowadzić na spacer właścicielowi hotelu - ale jak raz wyszła to potem sie przymilała do wszystkich - teraz jest naprawde innym psiakiem...
a tez była bardzo zastraszona..

Posted

outsi napisał(a):
Matusz, jakiej wielkości jest sunia? Miniaturka?

nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć, siedziała w budzie :( Ale myślę, że jest nie duża, tak do polowy łydki ! może nawet nie...

Posted

Nie zostawiajmy jej takiej samiutkiej...
Proszę, kto mógłby jej pomóc,potrzebna tez jest pomoc jej koleżance z budy,jest tak samo wystraszona!
Ostróda! Postarajcie się zorientować(jak najszybciej)jak ona się zachowuje w stosunku do człowieka,bez tego nie można jej pomóc!

Posted

Czy byłaby możliwośc, żeby ją wyciągnąć z budy i nawet powizorycznie umyć i ostrzyc (przynajmniej okolice oczu)?
To by przy okazji dało wgląd w jej reakcje.

Posted

jola od jadzi napisał(a):
Już wcześniej pytałyśmy o to. Podobno psy wracające do boksu bywają zagryzane,więc chyba raczej nic z tego.Ale żeby jej pomóc,zaobserwować jej reakcje powinno się ją chociaż z budy wyciągnąć!

Miałam na myśli zrobienie tych zabiegów higienicznych w boksie - z tego co pamiętam (z wątku Iskierki z tego samego boksu), boks jest na tyle duży, że człowiek może tam się spokojnie przemieszczać.

Posted

U mnie dramatycznie krucho z kasą.w domu troje dzieci ,suczka i dwie kicie(będzie więcej)ale spróbuję pomóc.Jeśli tylko ktoś może po prostu przywieźć te bidule do mnie to czekam.na pw.podam telefon.

Posted

Tu jest watek Iskierki i filmiki. Morgana jest na tym samym boksie, Neverend mówiła ze widziała ja w budzie za Iskierka, ale nie była pewna.
Morgana jest mała, wielkosci Iskierki.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56297

http://www.youtube.com/watch?v=jYKOcSjb5wo

http://www.youtube.com/watch?v=TskZ_7eldA8

Na filmiku widać budy, one są małe. Ten biały za Morgana chyba na drugim fimiku wygląda z budu.
Matusz czy według Ciebie Morgana jest wielkosci Iskierki? Czy mniejsza?

Posted

moka1 napisał(a):
U mnie dramatycznie krucho z kasą.w domu troje dzieci ,suczka lekko autystyczna i dwie kicie(będzie więcej)ale spróbuję pomóc.Jeśli tylko ktoś może po prostu przywieźć te bidule do mnie to czekam.na pw.podam telefon.

Moka a skąd jestes? Z jakiego miasta?