BIANKA1 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Dorothy']:lying::lying::lying: Jeeezu Alaa i to jest cywilizowana Austria, tak pomijajac upodobania Twojego psa...:shake: a to Morgan na dzisiejszym spacerze. Jak jej tu nie kochac??? :loveu::loveu::loveu: jest przeurocza. Dorotko , ładnie tak oszukiwać ?:cool3: To nie jest Morgana , coś podmieniłas :cool1: Quote
Matusz Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ale śliczny pysioooo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Morgana cudnie wyglądasz !! :) Quote
AnkaG Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Można oj można się zakochac. :loveu: Ja mam cztery sznaucerki (w tym jedną zabraną w sylwestra ze schronu i jedną odkupioną - wg mnie obydwie były bite) i jak widzę te oczka to uch ..... Quote
Poker Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 śliczności,aż ryczę :placz:jak patrze na te dwa zdjęcia-stare i z nowego życia Morgany :multi: Quote
weszka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Morgana co za oczy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cudowności :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alaa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Dorothy Ty jestes dobry duszek:loveu: Juz sie nie moge doczekac kiedy Cie poznam w realu:loveu: Melduje sie w lipcu Pani Raczku bedziemy swietowaly urodzinki jak grzeczne dziewczynki bo my obie sa nietrunkowe hihihihihih. Loda se kupimy:-) a moge zabrac piesie czy raczej wolisz zebym sama wpadla? One sa bezproblemowe- tylko nie chce wprowadzam niepotrzebnego zamieszania w Twoim stadzie. Quote
Dorothy Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 zabieraj zabieraj, najwyzej bractwo rodzielimy na garaz kojec podworko i dom jak sie nie bedzie zgadzalo ze soba..:cool3: Prawda ze Morganka cudowna? Na spacerach podskakuje, podbiega, mlynki robi, zaglada mi w oczy, robi rzeczy jeszcze tydzien temu niewyobrazalne. Na spacerku biegnie z ogonkiem do gory, uszka wesolo podskakuja:loveu: Jak mnie zacheca do spaceru, to podchodzi i zaczyna sie przeciagac, najpierw wypina doopke i wyciaga daleeko do przodu przednie lapki, potem wyciaga po jednej tylne, i zaczyna prowadzic mnie do drzwi lub do bramy, podbiega do przodu, staje, odwraca sie, ma w oczkach pytanie - idziesz? o tam?? chodzmy! I jak tu nie ulec? Rzucam robote i ide na spacer...:cool3: ale innych ludzi nadal sie boi, byl tu tato z babcia i Morgan struchlala z przerazenia jak zaczeli sie nia interesowac, w swej budce z mojego krzesla udawala ze nie zyje... a jak ja babcia poglaskala to Morgan... :scared::shocked!::shocked!::shocked!: PANIKA. OCZY JEJ OBUMARLY I NATYCHMIAST PRZESTALY SIE USMIECHAC :-( zabronilam ja dotykac i na nia patrzec, biedna Morgan... Quote
Dorothy Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 AniaB napisał(a):z bazarku przeznaczyłam na morgane 80 zł - do tego dodam obiecane 30 zł, które mam wpłacac co miesiac dorothy - ja bym najchetniej podała Twój nr konta osobie które wygrała - czy moze wolisz zeby pieniązki szły przez AFN? ja moją dole (30 zł) wpłace we wtorek - do końca tygodnia powinnaś miec na koncie.. Aniu jestes kochana :calus: jestesmy bardzo wdzieczne z Morgan buziaki posylamy moze byc moje konto, bede miala czym zaplacic jak mowi Laluna... Quote
weszka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Wspaniale się Morgana prezentuje na zdjęciach :) Zaufała na razie Tobie, na innych potrzebuje jeszcze czasu biedaczka. Ale i tak jest dzielna, chyba wszyscy mysleli że będzie gorzej. Quote
BIANKA1 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 No , ja miałam wiele wątpliwości . Jak teraz czytam o Morganie i oglądam jej zdjęcia to aż trudno mi uwierzyć :crazyeye: Quote
Dorothy Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 No, jedynie ciocia Bianka wstaje o przyzwoitej porze. A reszta???:shake: NIEEE SPAAAAAC!!!! :mad: Quote
Poker Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 już nie śpimy,psy po spacerku z mężem:evil_lol:,a ja własnie się dobudzam:lol: Quote
LALUNA Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 na 10 mam dopracy, co mnei tak wczesnie budzisz:eviltong: Quote
anula1959 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dawno już nie śpię , wstałam po 6-tej;) . Sroczka czekała na zaopatrzenie;) , kot na jedzenie a pies śpi z mężem ile wlezie:evil_lol: /lenie jedne/. Quote
LALUNA Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 a ja wkleiłam uśmiechnięte zdjecie Morgany i juz się wiecej nie miesci w tym poscie Quote
kaLOlina Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 oj a mnie nie bylo w necie przez weekend i tyle mam odrabiania w czytaniu;) a jutro mam exam z inseminacji krowy i nie umiem nic....oczywiscie sie nie naucze poniewaz pedem polece zaraz na koniki;) czytajac ten watek smieje sie sama do siebie-zwlaszcza z opisu rewii mody u was;) haha Dorothy-ja jako 'nauczyciel jazdy'-oczywiscie nieuprawniony-jak pilnuje moje kolezanki-czesto na ich wlasnych koniach-jestem podobnobardzo brutalna...uczulenie szczegolne wylazuje na wszelkiego typu kopniaki(cytat-'jeszcze raz kopniesz tego konia to zobaczysz jak ci oddam...to nie jego wina ze nie umiesz pracowac lydka!! ;) ), na szarpanko ('ojjjjak ja ci zaraz szarpne')...a takiej jednej kazalam zsiasc i jej siodlo na plecy zalozylam i ciagnelam bez litosci za strzemiona-ha! pamietaj ze ona zsiadla ze swojego konia(hihi)-jaki ja mam autorytet;) morganka jest cudowana jek sie nie zakochac?? nawet z tymj irokezem utrwalonym kupa;) Quote
AniaB Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dorothy napisał(a):moze byc moje konto, bede miala czym zaplacic jak mowi Laluna... dorothy ja bede jeszcze potzrebowała Twój dokladny adres - moze być na pw, bo mój bank nie przyjmie mi inaczej przelewu (robie przelewy elektronicznie).. dzieki!! Quote
Dorothy Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 sroczka dobrze trafila :evil_lol: KaLolina Ty potforze :cool3: ja tez bez litosci do szarpaczy, ale widze ze wiekszosc ludzi tak "jezdzi" i flaki mi sie wywracaja. Co to za maniera? tlumacze nieraz ludziom- spojrz na konia- mucha mu siadzie na boku i on to CZUJE, i zgania ogonem, aTy musisz go kopnac zeby poczul? zrozum ze on nie idzie bo NIE CHCE a nie nie idzie bo NIE CZUJE. I przemysl to, czemu on NIE CHCE. Ale ludziom nie chce sie myslec DLACZEGO, tylko nalezy przywalic. Chyba podobnie wychowuja swoje dzieci. Lub beda wychowywac, kiedys. Zamiast sie zastanowic co dziecko czuje i dlaczego to lu go, w dupe, w leb, i do kata. Koszmar. Mordzia odkryla uroki plynacego przez dzialke strumyczka. Wlazi do niego stale, brodzi w nim z wyraznia przyjemnoscia.... ale tam sa strome brzegi (bo tak wlasciwie to rów melioracyjny, jak mnie poinformowano w gminie) i cos sobie zrobila w lapke, pokazywala mi bardzo wyciagajac i podnoszac przednia. Obejrzalam, nic nie ma, ale moze nadwyrezyla? Pochuchalam, poglaskalam, pouzalalam sie nad biedna Morganka, no i Morganka teraz chodzi na 3 lapkach ledwo podpierajac sie czwarta , pokazujac AJAJAJ BOLI. Quote
BIANKA1 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Zobacz Dorotko między paluszki . Mój Roki kiedyś wlazł do Odry i nadzial się na zaplatany haczyk , Bardzo trudno mu sie to goiło , bo rana była maleńka , ale głeboka . Quote
Matusz Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Wątek Lapazy, koleżanki Morgany http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5721616#post5721616 Quote
Matusz Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 LALUNA, a o tym kudłaczu już zapomniałaś???:shake::shake::roll: Quote
LALUNA Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='matusz5']LALUNA, a o tym kudłaczu już zapomniałaś???:shake::shake::roll: Nie ale miało być wiecej zdjec , filmik i opis. Zapomniałeś? :razz: Quote
Recommended Posts