anula1959 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Czarodziejka napisał(a):Na miliony to muchy w tym roku.... :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
figa33 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 No no a ja wygrałam trójkę , acha!! .......................czyli 16 zł.................. No normalnie nie wiem co z tą kasą zrobić.........:crazyeye: Quote
Dorothy Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 no w Zlotych Tarasach chyba nie zaszalejesz ciocia Figa :shake: ale moze sobie zostaw na kremowke w Wadowicach pod drodze do mnie jak bedziesz jechala...;) A teraz chcialabym uroczyscie obwiescic wszystkim zainteresowanym i niezainteresowanym, co nastepuje: Morgana zostaje u mnie i nie oddam jej nikomu, postanowione.:eviltong: Quote
Matusz Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 suuper Dorothy :multi::multi::multi::multi::multi: wiedziałem, że tak będzie :eviltong::eviltong: Quote
figa33 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 HUUUUUURAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :laola: ALE DLACZEGO MNIE TO NIE DZIWI?:cool3: MORGANKA TY TO WYGRAŁAŚ MILION W TOTKA!! Quote
Agnieszka Co. Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Morgana jest taka chwytająca za serce. Trudno by było rozstać się z takim psem. Doskonale Cię rozumiem. :lol: Quote
LALUNA Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 A teraz chcialabym uroczyscie obwiescic wszystkim zainteresowanym i niezainteresowanym, co nastepuje: Morgana zostaje u mnie i nie oddam jej nikomu, postanowione.:eviltong: :placz: Wzruszyłam się Jak ja lubię takie szczęśliwe zakończenia. Dorothy, jesteś wielka :loveu: Quote
Matusz Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Laluna skąd ty bierzesz takie suuper buźki ?? podaj linka czy cos ;):diabloti: Quote
figa33 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dziewczyny trzeba to uczcić!! :knajpa::cunao: :knajpa: A w sobotę kumulacja to i może coś znowu "wielkiego" wpadnie i wystarczy nawet na dwie kremówki!!:razz: Quote
LALUNA Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 No to jak imprezka to imprezka Zdrówko Morgany i Dorothy. Niech nam sie mają dobrze dziewczyny. Bawimy się do rana. Dorothy nie odmówisz chyba Matusz po imprezce pogadamy, bo teraz troche jestem zajęta Quote
Czarodziejka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dorothy...cóż...gratulacje dla ciebie i Morgany :) A co na to tz? Jezt tam jeszcze dla niego miejsce w tym stadzie? Bo mój twierdzi, że dla niego nie starcza 8) to jest bombowe :) Quote
figa33 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Najgorzej ,że jutro do pracy rano:oops: Ale co tam!! Dorothy wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:laugh2_2: Nalewka domowej roboty, malinowa ,słodka jak cholera jasna mi wyszła,:evilgrin: A tak wogóle:popcorn: Quote
figa33 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 No tak i znowu poszły spać. No to dobranoc , bo rano będzie:huh: i nie powinnam się za bardzo mylić w pracy........:hmmmm::shocked!::eek::Help_2: Quote
BIANKA1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 To MORGANA była u Dorothy na tymczasie :crazyeye::evil_lol: Quote
Dorothy Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 :evil_lol: to ostatnie bylo najlepsze :shiny::shiny::shiny: owszem byla na tymczasie:roflt: ale juz nie jest:ylsuper: alescie sie opili wczoraj, macie kaca???:huh: Morgan jest najkochanszym stworzeniem na ziemi. Co mojego TZta to i tak wpada raz na miesiac na dwa dni odwiedzic kogo trzeba i wybywa :diabloti: wlasnie jutro bedzie :evil_lol: a tak powaznie to faktycznie stadko spore, ale no co Wy uwazacie ze taka malutka Morganka przeszkadza? To te 4 wielkie potfory brudza smrodza halasuja piszcza szczekaja wykopuja cebulki przegryzaja worki z owsem (a ostatnio z cementem) niszcza dobytek przyprawiaja o zawrot glowy. Uciekam z podworka zamykam sie z Morganka w domu i rozkoszujemy sie cisza przestrzenia i spokojem :cool3: Quote
BIANKA1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Mój TZ przyjedzie czwartego na 3 dni :lol: I tak bedzie mniej psów niż ostatnio :diabloti: Całuski dla grzecznej Morganki i dla reszty sfory ( koników też ) A dla Julci specjalne życzenia z okazji DNIA DZIECKA :Rose: Quote
LALUNA Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 A te znowu robią pobudkę o świcie :mad: I takie powazne tematy. Takie krótkie odwiedziny mają swoje dobre strony. Są zawsze odświętne.;) Morgana teoretycznie była na Tymczasie, ale i tak była skazana na Dorothy. W końcu to miłość od pierwszego wejrzenia. I jak innego psa za Morganę nie udało mi sie wcisnać, to widać to było przeznaczenie. A nastepnym razem, Dorothy jak robisz imprezę to wstyd ze gospodyni nie ma wśród gości :razz: No to dawaj śniadanie. I wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka. Moze kupimy sobie jakas czekolade z okazji naszego święta. Proponuje czekoladki z wisienkami Cherry Quote
Alaa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dorotka wiedzialam wiedzialam:lol: Kurde szkoda ze ja nietrunkowa, slubowalam ze alkoholu do geby nie wezme, no to wypije cola toast, szanowna i kochana Dorothy pije Twoje i wszystkich Twoich stworkow zdrowko:loveu: Quote
Dorothy Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 hihi, no ale tu sie dzieje, jedza pija lulki pala...:evil_lol: Laluna wylaz z tego wyra !!!:lmaa: i sama se zrob sniadanie, ja juz jadlam!!! o tej porze to sie mysli o obiedzie! i nie sciemniaj nic nie wiem ze chcialas mi innego psa wciskac:evil_lol: ja sama wybralam Morganke, a Ty paskudo chcialas mi ja obrzydzic...:puppydog::puppydog::puppydog: opowiadalas jakies banialuki jaki to niezsocjalizowany pies... Quote
LALUNA Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Sama jestes paskuda. Zostawiłas mnie o jednym zminimalizowanym rogaliczku na sniadanie. Potem na obiad miałam jedna słodką bułeczkę i zagryzłam to paczuszka sezamek. Nawet sie nie spytam co u Ciebie było na obiad :placz: i nie sciemniaj nic nie wiem ze chcialas mi innego psa wciskac:evil_lol: Nie chciałam? To se przeczytaj Zosie Ci chciałam dać :eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5145957#post5145957 Dorothy napisał(a): Ty paskudo chcialas mi ja obrzydzic...:puppydog::puppydog::puppydog: opowiadalas jakies banialuki jaki to niezsocjalizowany pies... Etam zaraz obrzydzić. Ja byłam Twoim wewnętrznym głosem którego musiałas przekonac ze naprawde ją chcesz. ;) Quote
AniaB Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dorothy wspaniała wiadomosć:loveu: :loveu: :loveu: Dziewczyny - sunia będzie miała cudowne miejsce na ziemi:loveu: , ale pomóżmy dorothy przynajmniej na początku przy doprowadzeniu małej do zdrowia... sterylka, badania krwi ew., dobra karma... PS dorothy - 80 zł za bazarek kaha deko obiecała wpłacic na Twoje konto w poniedziałek 04.06. Quote
figa33 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 No świetnie , a gdzie są zdjęcia Morganki-domowniczki?!:mad: I proszę się tu nie wykręcać, bo owszem impreza huczna była, ale jakaś marchewka musi być! A w ogóle to najlepiej,żeby były to zdjęcia całej gromady łącznie z Twoim dzieckiem dla której to dziś wszystkiego najnajnaj i proszę nie lekceważyć moich postulatów!:cool3: Quote
Dorothy Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 o rany obiecuje beda zdjecia ale jutro, dzis uczylam sie kosić kosa... :mdleje: sa takie miejsca gdzie cudna trawa, ale koni puscic nie moge, serce boli ze trawa sie marnuje wiec tego... z dziennika kosiarza : ja macham, i nic sie nie dzieje, trawa jak stala tak stoi...:-? po wielu probach cos sie udalo ciachnac... rece znow w bablach i obite... Laluna takie odzywianie nie wplywa dobrze na linie:evil_lol: ale w razie czego zawsze mozesz przyjechac do spa w Buczkowicach, pokosic, pograbic, na koniu pojezdzic...:cool3: Figa33 dziekuje w imieniu Juli. Wiecie ile dostala prezentow??? 4 pary bawelnianych rybaczek w kilku kolorach!! bluzke! skarpetki! kolanowki! Czemu czlowiek taki stary??? cztery pary dzinsow i cala moja szafa :placz::placz::placz: i zadnego dnia dziecka... ja chce spodenki...:placz::placz: AniaB dziekuje za przypominanie, stale zbieram na sterylke... buziaki;) Quote
Recommended Posts