Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gusiaczek']Witaj Szulimowski :) remont ma się ku końcowi i, co za tym idzie, wygnanie;)
Gusiaczku, gratulacje:)

Witaj Szu:)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Witaj Okruszku:)
Siwy Szurnął przelew sierpniowy[/QUOTE]
Tlum.
TZ Gusiaczka zrobił przelew na konto dla SZu:)

Posted

[quote name='Majkowska']Szu, czyś ty oszalał?! Tak w dół subskrypcji mi spać?!
hopsaj do góry ale to już!![/QUOTE]

No właśnie .....
Gusiaczek remontowy wpadnie na chwilę, a i nowych odwiedzających brak
Jak słusznie napisała mestudio - jestem bezpieczny i nie ma co się martwić, wątek zamiera
- są kolejne Bidy na cito :shake:
Pozdrawiam
Szu czekający na DOM

Posted

Nic nie poradzimy na taką kolej rzeczy, ja sama mam bardzo dużo wątków własnych - psów u nas na tymczasie i psów przytuliskowych czy hotelowanych.
Jak tylko wezmę pieska do siebie z przytuliska to wątki zamierają - patrz Kokota -czy szczeniak.
Mam wrażenie, że im więcej robię sama -zbieranie funduszy, pomoc realna to tym mniej osób mi pomaga bo zaradna jestem przecież.
Dążę do zmniejszenia ilości psów u nas bo jestem bardzo zniechęcona, jak będę miała jednego tymczasika to będę miała czas na pisanie rzewnych historyjek o nim i wszyscy będą ochami i achami mi rzucali.
Ponieważ nie umiem się dopominać mam ciągle tyły i nikt się nawet nie pyta ile zapłaciłam za benzynę jak zawoziłam Farta 300 km do hoteliku, fajnie, że zawiozłam - stać mnie na to. Fajnie, że napisałam ile kilometrów przejechaliśmy.

A teraz dobre wiadomości - Szu dostał pieniążki 100 zł od: [FONT=Arial]dla Szu Jagoda i Gusiaczek+skarbonka

Pięknie dziękujemy -Gusiaczku Tobie i Pani Jagodzie

[/FONT]

Posted (edited)

[quote name='Ellig']Witaj Szu....Napisalam cos i skasowalam.....[/QUOTE]

Elu :-), mam nadzieję, że nie jesteś na mnie zła za marudzenie.

[quote name='Majkowska']Cześć Szu.
My jesteśmy i będziemy, choć tyle możemy...
Przykro że tak u was smutnymi realiami zawiewa :([/QUOTE]

Zwyczajnie za wiele zwierząt potrzebuje pomocy, przytuliskowym grozi znowu wywózka do Radys i gdzie je upchnąć, pojawiły się 3 psiaki lekko dzikie i też trzeba je gdzieś upchnąć bo w Radysach zginą, no i tak moje myśli krążą całymi dniami wokół psów.
A jeszcze ludzie z zewnątrz podsyłają mi maile o błąkających się psach.

Edited by mestudio
Posted

[quote name='mestudio']Elu :-), mam nadzieję, że nie jesteś na mnie zła za marudzenie.

Zwyczajnie za wiele zwierząt potrzebuje pomocy, przytuliskowym grozi znowu wywózka do Radys i gdzie je upchnąć, pojawiły się 3 psiaki lekko dzikie i też trzeba je gdzieś upchnąć bo w Radysach zginą, no i tak moje myśli krążą całymi dniami wokół psów.
A jeszcze ludzie z zewnątrz podsyłają mi maile o błąkających się psach.[/QUOTE]

Ja was wszystkich rozumiem. Mnie też to drażni i też bym chciała nagle się móc rzucić i uratować cały świat... Ale niestety w obliczu wielu psich cierpień jestem bezsilna, cóż mogę, ani kasy nie mam zbyt wiele, ani tymczasu dać nie mogę, ani nawet zbytniej wprawy w pomaganiu bezdomniakom nie mam... A jeśli coś mogę a o tym nie wiem- to napiszcie. Chętnie pomogę i wam ( bo jakoś was tak śledzę po wątkach i pałam do was ogromną sympatią) i psiakom rzecz jasna, bo one tego najbardziej potrzebują.
Póki co jestem i zaglądam na wątki, bo tylko to mi na myśl przychodzi, choć to właściwie guzik...

Posted

[quote name='Majkowska']Ja was wszystkich rozumiem. Mnie też to drażni i też bym chciała nagle się móc rzucić i uratować cały świat... Ale niestety w obliczu wielu psich cierpień jestem bezsilna, cóż mogę, ani kasy nie mam zbyt wiele, ani tymczasu dać nie mogę, ani nawet zbytniej wprawy w pomaganiu bezdomniakom nie mam... A jeśli coś mogę a o tym nie wiem- to napiszcie. Chętnie pomogę i wam ( bo jakoś was tak śledzę po wątkach i pałam do was ogromną sympatią) i psiakom rzecz jasna, bo one tego najbardziej potrzebują.
Póki co jestem i zaglądam na wątki, bo tylko to mi na myśl przychodzi, choć to właściwie guzik...[/QUOTE]

Czuję się śledzona - muszę mniej pyskować na wątkach:loveu:

Posted

[quote name='mestudio']Czuję się śledzona - muszę mniej pyskować na wątkach:loveu:[/QUOTE]
Ja i tak mam wszystko na oku ;) Mnie się nie uniknie ;)
Pyskuj pyskuj, jak tylko pomaga Ci to i lżej na duchu to czemu nie ;) Każdy lubi trochę sobie ulżyć ;)

A Szuinka witam wieczorkiem :)