Gusiaczek Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Witaj Szulimowski :) remont ma się ku końcowi i, co za tym idzie, wygnanie;) Quote
Ellig Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Gusiaczek']Witaj Szulimowski :) remont ma się ku końcowi i, co za tym idzie, wygnanie;) Gusiaczku, gratulacje:) Witaj Szu:) Quote
Gusiaczek Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Witaj Okruszku:) Siwy Szurnął przelew sierpniowy Quote
Majkowska Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Nutusia']Proponuję "nasz", bo różnie może być ;)[/QUOTE] OK. W razie jakby to się będziemy o niego bić ;) :eviltong: To Witaj NASZ Szu :loveu: Quote
Mattilu Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Czesc Szu :) Remont w toku, ale mysle o Tobie:loveu: Quote
Ellig Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Gusiaczek']Witaj Okruszku:) Siwy Szurnął przelew sierpniowy[/QUOTE] Tlum. TZ Gusiaczka zrobił przelew na konto dla SZu:) Quote
Nutusia Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Tłumu raczej nie ma - kilka nas tu zaledwie ;) :) Quote
Majkowska Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Szu, czyś ty oszalał?! Tak w dół subskrypcji mi spać?! hopsaj do góry ale to już!! Quote
Gusiaczek Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Majkowska']Szu, czyś ty oszalał?! Tak w dół subskrypcji mi spać?! hopsaj do góry ale to już!![/QUOTE] No właśnie ..... Gusiaczek remontowy wpadnie na chwilę, a i nowych odwiedzających brak Jak słusznie napisała mestudio - jestem bezpieczny i nie ma co się martwić, wątek zamiera - są kolejne Bidy na cito :shake: Pozdrawiam Szu czekający na DOM Quote
mestudio Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Nic nie poradzimy na taką kolej rzeczy, ja sama mam bardzo dużo wątków własnych - psów u nas na tymczasie i psów przytuliskowych czy hotelowanych. Jak tylko wezmę pieska do siebie z przytuliska to wątki zamierają - patrz Kokota -czy szczeniak. Mam wrażenie, że im więcej robię sama -zbieranie funduszy, pomoc realna to tym mniej osób mi pomaga bo zaradna jestem przecież. Dążę do zmniejszenia ilości psów u nas bo jestem bardzo zniechęcona, jak będę miała jednego tymczasika to będę miała czas na pisanie rzewnych historyjek o nim i wszyscy będą ochami i achami mi rzucali. Ponieważ nie umiem się dopominać mam ciągle tyły i nikt się nawet nie pyta ile zapłaciłam za benzynę jak zawoziłam Farta 300 km do hoteliku, fajnie, że zawiozłam - stać mnie na to. Fajnie, że napisałam ile kilometrów przejechaliśmy. A teraz dobre wiadomości - Szu dostał pieniążki 100 zł od: [FONT=Arial]dla Szu Jagoda i Gusiaczek+skarbonka Pięknie dziękujemy -Gusiaczku Tobie i Pani Jagodzie [/FONT] Quote
Majkowska Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Cześć Szu. My jesteśmy i będziemy, choć tyle możemy... Przykro że tak u was smutnymi realiami zawiewa :( Quote
mestudio Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 (edited) [quote name='Ellig']Witaj Szu....Napisalam cos i skasowalam.....[/QUOTE] Elu :-), mam nadzieję, że nie jesteś na mnie zła za marudzenie. [quote name='Majkowska']Cześć Szu. My jesteśmy i będziemy, choć tyle możemy... Przykro że tak u was smutnymi realiami zawiewa :([/QUOTE] Zwyczajnie za wiele zwierząt potrzebuje pomocy, przytuliskowym grozi znowu wywózka do Radys i gdzie je upchnąć, pojawiły się 3 psiaki lekko dzikie i też trzeba je gdzieś upchnąć bo w Radysach zginą, no i tak moje myśli krążą całymi dniami wokół psów. A jeszcze ludzie z zewnątrz podsyłają mi maile o błąkających się psach. Edited August 4, 2013 by mestudio Quote
mestudio Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 A ja nie pamiętam czy dziękowałam Mattilu, która wpłaciła w lipcu 88,91 dla Szu, Moniko bardzo Ci dziękuję:loveu: Quote
Majkowska Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='mestudio']Elu :-), mam nadzieję, że nie jesteś na mnie zła za marudzenie. Zwyczajnie za wiele zwierząt potrzebuje pomocy, przytuliskowym grozi znowu wywózka do Radys i gdzie je upchnąć, pojawiły się 3 psiaki lekko dzikie i też trzeba je gdzieś upchnąć bo w Radysach zginą, no i tak moje myśli krążą całymi dniami wokół psów. A jeszcze ludzie z zewnątrz podsyłają mi maile o błąkających się psach.[/QUOTE] Ja was wszystkich rozumiem. Mnie też to drażni i też bym chciała nagle się móc rzucić i uratować cały świat... Ale niestety w obliczu wielu psich cierpień jestem bezsilna, cóż mogę, ani kasy nie mam zbyt wiele, ani tymczasu dać nie mogę, ani nawet zbytniej wprawy w pomaganiu bezdomniakom nie mam... A jeśli coś mogę a o tym nie wiem- to napiszcie. Chętnie pomogę i wam ( bo jakoś was tak śledzę po wątkach i pałam do was ogromną sympatią) i psiakom rzecz jasna, bo one tego najbardziej potrzebują. Póki co jestem i zaglądam na wątki, bo tylko to mi na myśl przychodzi, choć to właściwie guzik... Quote
mestudio Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='Majkowska']Ja was wszystkich rozumiem. Mnie też to drażni i też bym chciała nagle się móc rzucić i uratować cały świat... Ale niestety w obliczu wielu psich cierpień jestem bezsilna, cóż mogę, ani kasy nie mam zbyt wiele, ani tymczasu dać nie mogę, ani nawet zbytniej wprawy w pomaganiu bezdomniakom nie mam... A jeśli coś mogę a o tym nie wiem- to napiszcie. Chętnie pomogę i wam ( bo jakoś was tak śledzę po wątkach i pałam do was ogromną sympatią) i psiakom rzecz jasna, bo one tego najbardziej potrzebują. Póki co jestem i zaglądam na wątki, bo tylko to mi na myśl przychodzi, choć to właściwie guzik...[/QUOTE] Czuję się śledzona - muszę mniej pyskować na wątkach:loveu: Quote
Majkowska Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='mestudio']Czuję się śledzona - muszę mniej pyskować na wątkach:loveu:[/QUOTE] Ja i tak mam wszystko na oku ;) Mnie się nie uniknie ;) Pyskuj pyskuj, jak tylko pomaga Ci to i lżej na duchu to czemu nie ;) Każdy lubi trochę sobie ulżyć ;) A Szuinka witam wieczorkiem :) Quote
Majkowska Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Z samegpo samiutkiego rana witam cię Szu ;) Pewnie jeszcze smacznie śpisz,jak się obudzisz to też cię odwiedzę ;) Quote
Recommended Posts