Ellig Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Szu, ma wspaniala psychike moze trzeba by go oglaszac z innym tekstem, musze o tym pomyslec,jakies nowe zdjecia Szu by sie przydaly... Kto znajdzie Szu na zdjeciu? Quote
Gusiaczek Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Od razu znalazłam!!! :) Moje Szczęście Kochane :loveu: Błagam Cię, Losie, spraw bym mogła być z Szu! Daj nam kawałeczek miejsca na ziemi, na którym cieszyć się będziemy, że jesteśmy razem. Jeśli masz inne plany ... spraw, by Szu trafił tam, gdzie moja miłość i nadzieja nie zginą. Quote
Majkowska Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 wow ile psów :) Jak Cesar Milan :P Dobry zaprzęg by z tego był :) Quote
inka33 Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Mizianki śródsierpniwe dla SZUnownego Pana Psa! :glaszcze: Gusiaczek napisał(a):Od razu znalazłam!!! :) Moje Szczęście Kochane :loveu: Błagam Cię, Losie, spraw bym mogła być z Szu! Daj nam kawałeczek miejsca na ziemi, na którym cieszyć się będziemy, że jesteśmy razem. Jeśli masz inne plany ... spraw, by Szu trafił tam, gdzie moja miłość i nadzieja nie zginą. No i czego mi tu wyciskasz... :bigcry: Majkowska napisał(a):wow ile psów :) Jak Cesar Milan :P Dobry zaprzęg by z tego był :) Boszszsz, tylko nie Cesar... :shake: Quote
Gusiaczek Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Witaj Okruszku :) robię dzisiaj w kulturze na II szychtę, a Ty a SPA-Jamor się byczysz ;) Quote
Mattilu Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Czesc Szu! Poszly pienadze za sierpien dla Ciebie:) Mysle, ze Ellig ma racje, trzeba pooglaszac go z nowym tekstem... Quote
Majkowska Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 inka33 napisał(a): Boszszsz, tylko nie Cesar... :shake: Sorry takmi się porównało, bo akurat oglądałam tego dnia jego cudowne wyczyny :P Hehe ja tez go lubię :D Quote
Nutusia Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Na zdjęciu w oczy rzucił mi się przede wszystkim... boksio ;) Ale Szu przecież nad nim "góruje" :) Quote
Gusiaczek Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Nutusia napisał(a):Na zdjęciu w oczy rzucił mi się przede wszystkim... boksio ;) Ale Szu przecież nad nim "góruje" :) Szu w ogóle górujący jest ;) Quote
Ellig Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Powiedzialam,ze na tym zdjeciu Szu sie usmiecha a na to Jamor odpowiedzial :"Szu ciągle sie usmiecha. Chciałbym zobaczyć jego mine jak był kastrowany, pewnie też sie cieszył :evil_lol: Raz tylko widziałem jak usmiech mu spadł z mordy. Z samego rana zapytałem sie głośno patrzac na niego - No to kto dzis bedzie sprzatał kojce ?" Quote
Mattilu Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Czesc Szu! Jestes chodzaca miloscia do swiata :) Quote
Majkowska Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Cześc Szu wieczornie :) Zaglądam i ja, choć czasem siedzę cicho ;) Quote
Gusiaczek Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Ellig napisał(a):Powiedzialam,ze na tym zdjeciu Szu sie usmiecha a na to Jamor odpowiedzial :"Szu ciągle sie usmiecha. Chciałbym zobaczyć jego mine jak był kastrowany, pewnie też sie cieszył :evil_lol: Raz tylko widziałem jak usmiech mu spadł z mordy. Z samego rana zapytałem sie głośno patrzac na niego - No to kto dzis bedzie sprzatał kojce ?" Chyba za dobrze mu u Jamora ;) Witaj, Szu Kochany :) Quote
Gusiaczek Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Szu, Guśka mnie obsobaczyła "gruba dynia! 13 kg! zaraz Szu przerośniesz!" no............. przytyło mi się, ale aż tak sobaczyć ? :shake: kto kazał na wagę włazić? a Szu miarka jakaś czy co ? Ovo zniesmaczona Quote
inka33 Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Ellig napisał(a):Powiedzialam,ze na tym zdjeciu Szu sie usmiecha a na to Jamor odpowiedzial :"Szu ciągle sie usmiecha. Chciałbym zobaczyć jego mine jak był kastrowany, pewnie też sie cieszył :evil_lol: Raz tylko widziałem jak usmiech mu spadł z mordy. Z samego rana zapytałem sie głośno patrzac na niego - No to kto dzis bedzie sprzatał kojce ?" :mdleje: Oj, Szu, poszedłbyś już do Swojego Domku, to by Ci porządkami nie grozili! :p :kciuki: Quote
Gusiaczek Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 inka33 napisał(a)::mdleje: Oj, Szu, poszedłbyś już do Swojego Domku, to by Ci porządkami nie grozili! :p :kciuki: "Mało adopcyjny" jest :( "szału nie ma", jak orzekł Jamor Naprawdę sercem ktos musi go odnaleźć... Skoro nie tylko ja jestem w nim zakochana - wierzę, że nadejdzie Ten Dzień dla Szu , zasługuje na kochający i dobry Dom, jak każdy Ogonek ... Jedyne, co mogę zrobić teraz, to pilnować skarpety, by Mestudio nie miała frasunku w opłaceniu Spa ;) (Gosiaku, bardzo Ci dziękuję, że wspierasz mnie w staraniach :loveu: ) Quote
Gusiaczek Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Ellig napisał(a):Witaj Szu i nie zapomnij sie usmiechac:) Nie podejrzewam go o brak pamięci w uśmiechaniu się ;) Quote
mestudio Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Podmieniłam zdjęcia Szu na tablicy, poszukam jakiegoś bazarro i wykupię dodatkowo pakiecik chłopakowi. Quote
Gusiaczek Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 mestudio napisał(a):Podmieniłam zdjęcia Szu na tablicy, poszukam jakiegoś bazarro i wykupię dodatkowo pakiecik chłopakowi. Ok, Ewuś, mam nadzieję, że przyszły bazarek da trochę grosza ... Quote
inka33 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Gusiaczek napisał(a):"Mało adopcyjny" jest :( "szału nie ma", jak orzekł Jamor Naprawdę sercem ktos musi go odnaleźć... Skoro nie tylko ja jestem w nim zakochana - wierzę, że nadejdzie Ten Dzień dla Szu , zasługuje na kochający i dobry Dom, jak każdy Ogonek ... Jedyne, co mogę zrobić teraz, to pilnować skarpety, by Mestudio nie miała frasunku w opłaceniu Spa ;) (Gosiaku, bardzo Ci dziękuję, że wspierasz mnie w staraniach :loveu: ) Gusiaczku, ja nuie miałam nic złego na myśli... :( Wiem, że Szu ma mniejsze szanse przez swą wielkość... Zapadło mi najmocniej w pamięć jego zdjęcie zza krat, to o którego poszukanie w większym rozmiarze do plakatu poprosiłam Ellig. To widać, zwłaszcza na tamtej fotce, że chłopak jest do zacałowania, tylko nie każdy umie to dostrzec... Kibicuję mu z calego serca, choć wielką fanką wielkopsów wcale nie jestem... :kciuki: Szu ma w sobie to Coś, ot co! :loveu: Quote
Majkowska Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Cześć Szu :) Ten kto uważa że Szuinek jest za wielki myli się i to bardzo. Szu ma rozmiar doskonały, dużo psa do kochania ;) Quote
Recommended Posts