Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szu, ma wspaniala psychike moze trzeba by go oglaszac z innym tekstem, musze o tym pomyslec,jakies nowe zdjecia Szu by sie przydaly...

Kto znajdzie Szu na zdjeciu?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od razu znalazłam!!! :)
Moje Szczęście Kochane :loveu:

Błagam Cię, Losie, spraw bym mogła być z Szu!
Daj nam kawałeczek miejsca na ziemi, na którym cieszyć się będziemy, że jesteśmy razem.
Jeśli masz inne plany ... spraw, by Szu trafił tam, gdzie moja miłość i nadzieja nie zginą.

Posted

Mizianki śródsierpniwe dla SZUnownego Pana Psa! :glaszcze:

Gusiaczek napisał(a):
Od razu znalazłam!!! :)
Moje Szczęście Kochane :loveu:

Błagam Cię, Losie, spraw bym mogła być z Szu!
Daj nam kawałeczek miejsca na ziemi, na którym cieszyć się będziemy, że jesteśmy razem.
Jeśli masz inne plany ... spraw, by Szu trafił tam, gdzie moja miłość i nadzieja nie zginą.

No i czego mi tu wyciskasz... :bigcry:

Majkowska napisał(a):
wow ile psów :) Jak Cesar Milan :P
Dobry zaprzęg by z tego był :)

Boszszsz, tylko nie Cesar... :shake:

Posted

Powiedzialam,ze na tym zdjeciu Szu sie usmiecha a na to Jamor odpowiedzial :"Szu ciągle sie usmiecha. Chciałbym zobaczyć jego mine jak był kastrowany, pewnie też sie cieszył :evil_lol:
Raz tylko widziałem jak usmiech mu spadł z mordy. Z samego rana zapytałem sie głośno patrzac na niego - No to kto dzis bedzie sprzatał kojce ?"

Posted

Ellig napisał(a):
Powiedzialam,ze na tym zdjeciu Szu sie usmiecha a na to Jamor odpowiedzial :"Szu ciągle sie usmiecha. Chciałbym zobaczyć jego mine jak był kastrowany, pewnie też sie cieszył :evil_lol:
Raz tylko widziałem jak usmiech mu spadł z mordy. Z samego rana zapytałem sie głośno patrzac na niego - No to kto dzis bedzie sprzatał kojce ?"

Chyba za dobrze mu u Jamora ;)

Witaj, Szu Kochany :)

Posted

Szu, Guśka mnie obsobaczyła "gruba dynia! 13 kg! zaraz Szu przerośniesz!"
no............. przytyło mi się, ale aż tak sobaczyć ? :shake: kto kazał na wagę włazić?
a Szu miarka jakaś czy co ?
Ovo zniesmaczona

Posted

Ellig napisał(a):

:mdleje:

Oj, Szu, poszedłbyś już do Swojego Domku, to by Ci porządkami nie grozili! :p
:kciuki:

Posted

inka33 napisał(a):
:mdleje:

Oj, Szu, poszedłbyś już do Swojego Domku, to by Ci porządkami nie grozili! :p
:kciuki:

"Mało adopcyjny" jest :( "szału nie ma", jak orzekł Jamor
Naprawdę sercem ktos musi go odnaleźć...
Skoro nie tylko ja jestem w nim zakochana - wierzę, że nadejdzie Ten Dzień dla Szu ,
zasługuje na kochający i dobry Dom, jak każdy Ogonek ...
Jedyne, co mogę zrobić teraz, to pilnować skarpety, by Mestudio nie miała frasunku w opłaceniu Spa ;)
(Gosiaku, bardzo Ci dziękuję, że wspierasz mnie w staraniach :loveu: )

Posted

mestudio napisał(a):
Podmieniłam zdjęcia Szu na tablicy, poszukam jakiegoś bazarro i wykupię dodatkowo pakiecik chłopakowi.

Ok, Ewuś, mam nadzieję, że przyszły bazarek da trochę grosza ...

Posted

Gusiaczek napisał(a):
"Mało adopcyjny" jest :( "szału nie ma", jak orzekł Jamor
Naprawdę sercem ktos musi go odnaleźć...
Skoro nie tylko ja jestem w nim zakochana - wierzę, że nadejdzie Ten Dzień dla Szu ,
zasługuje na kochający i dobry Dom, jak każdy Ogonek ...
Jedyne, co mogę zrobić teraz, to pilnować skarpety, by Mestudio nie miała frasunku w opłaceniu Spa ;)
(Gosiaku, bardzo Ci dziękuję, że wspierasz mnie w staraniach :loveu: )

Gusiaczku, ja nuie miałam nic złego na myśli... :(
Wiem, że Szu ma mniejsze szanse przez swą wielkość...

Zapadło mi najmocniej w pamięć jego zdjęcie zza krat, to o którego poszukanie w większym rozmiarze do plakatu poprosiłam Ellig.
To widać, zwłaszcza na tamtej fotce, że chłopak jest do zacałowania, tylko nie każdy umie to dostrzec...
Kibicuję mu z calego serca, choć wielką fanką wielkopsów wcale nie jestem... :kciuki:
Szu ma w sobie to Coś, ot co! :loveu: