Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mestudio']Gusiaczku, teraz nie ma co kupować kolejnych ogłoszeń bo jest jeszcze trochę pakietów opłaconych.
Ja się użalam na beznadziejny czas robienia tych ogłoszeń bo psy przytuliskowe nie mają tego czasu. Zamieściłam teksty 22, a jeszcze dziś nie ma ogłoszeń. Dla mnie to przesada.[/QUOTE]

Dlatego podesłałam link bazarku. Przecież nie tylko o Szu mi chodzi, Ewuniu.
Palcem mnie pokazać gdzie i tyla ;)

[quote name='Mattilu']Jak trzeba bedzie wykupic ogloszenia to jestem! Ewa, w razie czego daj mi znac.[/QUOTE]

Zawsze się dołączę.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Cztery dyszki... no, taki sobie... średniaczek - ledwie moje dwie Lilunie :)[/QUOTE]

Nasze największe psy ważą po 30 kg i dla mnie są już za silne, a Szu nawet nie próbowałam na smycz brać bo bym chyba zaliczyła lot przez ogród.

Posted

[quote name='Bazyliszek']Tak 40 kg to nie aż tak dużo chociaż spory jest :)[/QUOTE]

Te 40 kg to na lekkim wychudzeniu, myślę, że parę kilo może chłopak złapać dzięki normalnemu odżywianiu.

Posted

[quote name='Bazyliszek']Tak 40 kg to nie aż tak dużo chociaż spory jest :)[/QUOTE]

Tylko jak doda się jego nieogarnięcie na smyczy, to jest co ciągnąć przez pół ogrodu.

TZmestudio

Posted

Dotarły pieniążki dla Szu na hotelik
1.100 zł [FONT=Arial]Małgorzata Sz[/FONT]
2. 70 zł - [FONT=Arial]Jagoda W.+Gusiaczek hotel dla Szu

Bardzo dziękujemy.
Czekamy na fakturę za pierwszy miesiąc hotelowania, jeżeli ktoś będzie chciał nas sprawdzić czy zapłacone i czy Szu ma wszystko o czym tu piszę (że kupiłam), to zapraszam na stronę hotelu Jamor lub proszę tam zadzwonić.

[/FONT]

Posted

[quote name='mestudio']Dotarły pieniążki dla Szu na hotelik
1.100 zł [FONT=Arial]Małgorzata Sz[/FONT]
2. 70 zł - [FONT=Arial]Jagoda W.+Gusiaczek hotel dla Szu

Bardzo dziękujemy.
Czekamy na fakturę za pierwszy miesiąc hotelowania, jeżeli ktoś będzie chciał nas sprawdzić czy zapłacone i czy Szu ma wszystko o czym tu piszę (że kupiłam), to zapraszam na stronę hotelu Jamor lub proszę tam zadzwonić.

[/FONT]

Nie miałam nic złego na myśli, po prostu zapytałam wedle zwyczaju panującego na dogo
(przynajmniej takie odniosłam wrażenie). Odebrałam Twój wpis bardzo osobiście, bo co jak co, ale sprawdzanie Was byłoby z mojej strony (jako i z każdej innej - tak uważam) nikczemne.
To tylko tytułem wyjaśnienia, a nie prowokowania kolejnych gadek-szmatek,
na które ni ochoty ni czasu nie mamy;)
Zapewniam o mojej sympatii i serdecznie pozdrawiam:)
Ps Ogromnie się ucieszyłam z kolejnej wpłaty Małgosi:multi:
Teraz tylko poczarować i wyczarować domek dla Szu, jako i innych Ogonków.