Nutusia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Następnym razem Młodzież również zapraszamy do pubu - przekażemy... testamenty :diabloti: Quote
Mazowszanka13 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Nutusia napisał(a):Następnym razem Młodzież również zapraszamy do pubu - przekażemy... testamenty :diabloti: A to dobre !!! :megagrin: Quote
Ziutka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Nutusia napisał(a):Następnym razem Młodzież również zapraszamy do pubu - przekażemy... testamenty :diabloti: Taaaa...ciekawe co w nich bedzie :diabloti: Ja sie do młodzieży już nie zaliczam....bo 3 z przodu :diabloti: Quote
M&S Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Nutusia napisał(a):Następnym razem Młodzież również zapraszamy do pubu - przekażemy... testamenty :diabloti: Quote
Poker Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 TIAAAAA, w spadku po 10 psów na głowę i 1000 zł.Spadek trzeba przyjąć albo odrzucić w całości :evil_lol: Quote
Mattilu Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Ziutka napisał(a):Ja sie do młodzieży już nie zaliczam....bo 3 z przodu :diabloti: CZEGO masz 3 z przodu? :diabloti: Ja się zaliczam do młodzieży...dogomaniackiej :evil_lol: Quote
kcd Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Mattilu napisał(a):CZEGO masz 3 z przodu? :diabloti: :grin::grin::grin::grin: Quote
Ziutka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Mattilu napisał(a):CZEGO masz 3 z przodu? :diabloti: kcd napisał(a)::grin::grin::grin::grin: Czubki jesteście :eviltong: Trójke mam z przodu - o wiek chodzi :diabloti: Quote
M&S Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Mattilu napisał(a):CZEGO masz 3 z przodu? :diabloti: Quote
Nutusia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 U Ciebie jeszcze za wcześnie na testament - zdecydowanie za mało masz... z przodu (że o tyle nie wspomnę ;) :) Quote
Mattilu Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Pooszly pieniadze na konto Inki dla Sepci :) Quote
Poker Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Mazowszanka napisał(a):Haha!! Z przodu peselu ! No co TY, z przodu PESELU jest 3. cyfra roku urodzenia. Chyba Ziutka nie jest z 193. roku Quote
Mazowszanka13 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Poker napisał(a):No co TY, z przodu PESELU jest 3. cyfra roku urodzenia. Chyba Ziutka nie jest z 193. roku Ups!!! :oops: Ziutka chyba tak napisała, bo my z malagos pisałyśmy, że mamy 5 z przodu i 5.....lat. Zresztą niech sama powie dlaczego tak napisała. Quote
malagos Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Mazowszanka napisał(a):Odmładzamy się ;-) Pewnie, tylko dlaczego prosiłyście o wyłączenie muzyki, bośta głuche.. :diabloti: a ja jeszcze raz dziękuję Kasi kcd, i dziekuję Ryjonkowi, i Wam, bracia, za Waszą pomoc. Ineczko, kochana jesteś, że zabierzesz tę sunie do siebie i dasz jej szanse na normalny dom. Porobimy ogłoszenia chyba z Twoim numerem tel i adresem mejlowym, co? Jak uważasz? wiecie, co to za pies, ten zgłoszony na wsi, co to tak do domu ludziom wlazł i na dywanie siedział? Tomek go dziś przywiózł do gminnego kojca. BEAGLE!! Prawdziwy! Ma ok.5 lat, energiczny, domowy, a siedzi w budzie........ Kojarzycie kogoś na dogo od beagli? Quote
malagos Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 malagos napisał(a):Dziwna sprawa z tym zgłoszonym psem, po ktorego nie mieli czasu pracownicy pojechać (nota bene nadal szukają tego chłopaka....... ), a pojechał Tomek - numer domu się zgadzał, dom zamknięty, nikt nie otwierał, tylko mały piesek Tomka obszczekał przy furtce. Żadnego psa innego nie ma. Jak wrócił, z gminy zadzwonili do babki, która zgłaszała. "A, mnie to nie ma w domu do g.16.00, pewnie tylko wujek był, on nie otwiera nikomu. A pies? Pewnie go do domu zabrał, bo piesek chce być w domu, śpi na dywanie".... Mają po niego pojechać w poniedziałek, wyląduje w kojcu. Już mnie skręca. to o tym piesku pisałam wyzej. Quote
memory Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 malagos napisał(a):.... BEAGLE!! Prawdziwy! Ma ok.5 lat, energiczny, domowy, a siedzi w budzie........ Kojarzycie kogoś na dogo od beagli? Można dac znac na : pl-pl.facebook.com/pages/SOS-Beagle/268144979955551 Quote
Mazowszanka13 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) malagos napisał(a):Maupy, ja mam 6 z przodu....... Akurat Ci wierzę :eviltong: No dobra, wierzę Ci. Tomkiem się zasugerowałam. Idę szukać tych od bigli. malagos, tu masz wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/76689-Beagle-w-potrzebie zapraszam do nowo powstającego serwisu adopcyjnego http://www.adopcje.faramondo.com/ Może nawiał jakiemuś myśliwemu ? A czipa możecie mu sprawdzić ? Edited March 18, 2013 by Mazowszanka Quote
M&S Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Zaglądam po pracy. Znowu jakiś psiak....:shake: Quote
malagos Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Mazowszanko, dzięki, napisałam na wątku o psie. I znalazłam forum beagli, muszę poczekać na zalogowanie się. Quote
Mattilu Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Mazowszanka napisał(a): Może nawiał jakiemuś myśliwemu ? A czipa możecie mu sprawdzić ? No wlasnie, moze on czipa ma? Quote
M&S Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 malagos napisał(a):Mazowszanko, dzięki, napisałam na wątku o psie. I znalazłam forum beagli, muszę poczekać na zalogowanie się. Oby właściciel się znalazł, bardzo dużo tych psów bez domu.... Quote
Poker Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 malagos napisał(a):Maupy, ja mam 6 z przodu....... Toś po po prostu smarkula :evil_lol:, mów mi ciocia :eviltong: Quote
Recommended Posts