Mattilu Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (edited) Ja myslalam, ze Malagos pograzyl sie w lekturze :) Ty ta dzialalnosc masz we krwi! Edited March 17, 2013 by Mattilu Quote
malagos Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 No, czasem we krwi, czasem w doo :) Do pierwszego postu wrzucę deklaracje: kcd - 20 zł :loveu: Mattilu - 40 zł :loveu: Ziutka - wspomoże :loveu: Spodziewane wydatki juz u Inki to: - zdjecie szwów w sobotę (to 10 dzień po sterylce) - zaszepienie za tydzień na wirusówki Quote
Mattilu Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Jak wiadomo sa posty piesze i zmotoryzowane :loveu: Quote
M&S Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Poproszę nr konta, jakiś pieniążek wyskrobię... Quote
malagos Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 M&S napisał(a):Poproszę nr konta, jakiś pieniążek wyskrobię... cudnie!! :loveu: :loveu: To chyba na konto Inki, prawda? Kupi karmę, i będzie z uzbieranych na pierwsza wizytę u lekarza. My damy tabletki od robali. Inka, konto podaj! :loveu: :loveu: Quote
M&S Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 malagos napisał(a):cudnie!! :loveu: :loveu: To chyba na konto Inki, prawda? Kupi karmę, i będzie z uzbieranych na pierwsza wizytę u lekarza. My damy tabletki od robali. Inka, konto podaj! :loveu: :loveu: Na jakie konto każecie, tak będzie:) Quote
kcd Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Ja swojemu w ogóle nie daję mokrego, ma problemy z kamieniem, więc lecimy cały czas na suchej + standardowy ryż/kurczak/marchew od czasu do czasu dla smaczku :-) Ale w takim razie dam dla Sepii te 2 puchy + reklamówkę suchego na rozruch. Quote
Mattilu Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Inka, ja tez poprosze na PW nr konta i nazwe banku :) Quote
malagos Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 kcd napisał(a):Ja swojemu w ogóle nie daję mokrego, ma problemy z kamieniem, więc lecimy cały czas na suchej + standardowy ryż/kurczak/marchew od czasu do czasu dla smaczku :-) Ale w takim razie dam dla Sepii te 2 puchy + reklamówkę suchego na rozruch. Przyda się bardzo! Dziękujemy! Mattilu, bardzo dziękujemy za wsparcie! Kasiu kcd, zapytam dla jasności, o koszta transportu Sepii .....? Quote
Gusiaczek Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 alem pospaaaała! całe popołudnie - było cudnie ;) Kasiu, Tobeusz jest w porzo facet, poszczekał, bo może za rudymi nie przepada ? ;) Quote
Mattilu Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 malagos napisał(a):Przyda się bardzo! Dziękujemy! Mattilu, bardzo dziękujemy za wsparcie! Kasiu kcd, zapytam dla jasności, o koszta transportu Sepii .....? Jak mi Inka namiarow na bank nie poda to nie bedzie za co dziekowac :shake: Quote
inka33 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Oj, dziewczyny... fatalny dzień dziś miałam... :( Dobrze, że wyprawka już w rękach transportowych. :) Wysłałam właśnie nr konta do Mattilu i do M&S - tylko błagam! piszcie, że to dla Sepii. Co Ty tam knujesz, mazowiecki Ptysiu, hę...? :mad: Quote
malagos Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 A ja dostałam telefon z donosem. Na kcd. O naszej wysłanniczki Gusiaczek. To nie mieści się w głowie! Kcd okazała się super osóbką, młodą, śliczną, energiczną, bardzo oddaną psom, przesympatyczną - to słowa Gusiaczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Rewelacja, ze są młodziutkie osoby tak zaangażowane w psie sprawy i pomoc :) Hej, stara gwardio, mamy następców! Nie ma co się bać o przyszłość pomagania psom!! :diabloti: Quote
Mazowszanka13 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 malagos napisał(a):A ja dostałam telefon z donosem. Na kcd. O naszej wysłanniczki Gusiaczek. To nie mieści się w głowie! Kcd okazała się super osóbką, młodą, śliczną, energiczną, bardzo oddaną psom, przesympatyczną - to słowa Gusiaczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Rewelacja, ze są młodziutkie osoby tak zaangażowane w psie sprawy i pomoc :) Hej, stara gwardio, mamy następców! Nie ma co się bać o przyszłość pomagania psom!! :diabloti: To dobrze, bo już bałam się jak my przygarbione osiemdziesiątki będziemy na akcje jeżdziły i siki po szczeniakach sprzątały. Quote
malagos Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 Damy radę, jeszcze i za te dzieści lat! Z taka ekipą jak ostatnio w pubie?? Quote
wiosenka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 To ja się przypomnę ;), wtorek do czwartku odpada... W Pubie? to nie była kawiarnia:siara:? Quote
Ryjonek Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Trochę mnie nie bylo, a tu się dzieje, że hej!!!! jakby był potrzebny transport to ja mogę:) czytałam, że jest ktoś chetny, ale piszę tak na wszelki wypadek. Quote
kcd Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Przestańcie bo aż mi głupio... A jeśli Gusiaczek następnym razem zdecyduje się jednak na herbatę, to z pewnością dostąpi tej drugiej strony osobowości mojego Tobisława. Poza bezpiecznymi 4 ścianami trochę gorzej nam wychodzi bycie gentlemanem. Ale pracujemy nad tym intensywnie :-) Były u mnie dziś koleżanki, w Sepiusiowej skarbonce jest już 80 zł :-) Odnośnie transportu dogadałam się ze znajomym, który weźmie na siebie połowę kosztów paliwa :-) Drugą połowę biorę na siebie. Quote
Ziutka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 malagos napisał(a):Cieszę się, ze ktoś za mną zatęsknił :multi: :p No ja zawsze za Tobą tesknie :loveu: :eviltong: malagos napisał(a): Ziutka - wspomoże :loveu: Sie ma rozumieć :) malagos napisał(a):Damy radę, jeszcze i za te dzieści lat! Z taka ekipą jak ostatnio w pubie?? Nie zapomnij następnym razem o mnie :) Quote
Gusiaczek Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Mazowszanka napisał(a):To dobrze, bo już bałam się jak my przygarbione osiemdziesiątki będziemy na akcje jeżdziły i siki po szczeniakach sprzątały. :roflt::roflt::roflt: Mazowszanko, moje oczy wyobraźni zobaczyły owe 80 zgrabione, pochylone nad siuśkami .... oplułam monitor ! :) Quote
Mazowszanka13 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 kcd napisał(a):Przestańcie bo aż mi głupio... A jeśli Gusiaczek następnym razem zdecyduje się jednak na herbatę, to z pewnością dostąpi tej drugiej strony osobowości mojego Tobisława. Poza bezpiecznymi 4 ścianami trochę gorzej nam wychodzi bycie gentlemanem. Ale pracujemy nad tym intensywnie :-) Były u mnie dziś koleżanki, w Sepiusiowej skarbonce jest już 80 zł :-) Odnośnie transportu dogadałam się ze znajomym, który weźmie na siebie połowę kosztów paliwa :-) Drugą połowę biorę na siebie. Ekstra akcja ! Dziękujemy :Rose: Quote
Mazowszanka13 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 wiosenka napisał(a):To ja się przypomnę ;), wtorek do czwartku odpada... W Pubie? to nie była kawiarnia:siara:? Odmładzamy się ;-) Quote
Recommended Posts