Lili8522 Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 [quote name='Mattilu']Drops hulaj do domu, bo Bonik potrzebuje kasy![/QUOTE] O to, to! Jeszcze jeden argument żeby poszedł do domku! :) Quote
Tola Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Dropsik i Horynka mogą bardzo powoli się pakować;) Właśnie rozmawiałam z p. Magdą, wizyta przedadopcyjna za 2 tyg. i wtedy już będzie można umówić datę wyjazdu psów. Przekazuję dane przyszłego domku do pinczerka_i_Gizmo; na pewno po rozmowie będzie wiedziała więcej;) Quote
Nutusia Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Sialalalalalaaaaaaaa!!!!!! Ale się cieszę! :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Rano będę dzwonić do p.Magdy żeby opowiedzieć o Dropsiku od A do Z... o minusach zwłaszcza. Trzymajcie kciuki, na pewno będę meldować! :) Quote
madziakato Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Trzymam mooocno kciuki, myślę, że będzie dobrze:-) Powodzenia w rozmowach! Quote
teresaa118 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Mysle, ze to ostatnia wplata na potrzeby Dropsika w marcu. Niech szczesliwie laduje we wlasnym domku Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Dzisiaj niestety miałam takie zakręcenie głowy, nie udało mi się zadzwonić do p.Magdy, dopiero dotarłam do domu. Jutro będę dzwonić, jak tylko przyzwoita godzina na telefony nastanie :) Kontaktowałam się natomiast z ludźmi od wizyty PA, będziemy w kontakcie, ale za 2 tygodnie wizyta raczej się odbędzie. Jejku Dropsiku, ja nadal nie wierzę! Aż się boję, żeby nikt się nie rozmyślił w ostatnim momencie... Doszła wpłata od teresaa118 - dziękuję! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Oba telefony dzisiaj wyłączone - będę próbować do skutku :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Na konto Dropsika spłynęło też 154zł z moich bazarków :) Quote
inka33 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oba telefony dzisiaj wyłączone - będę próbować do skutku :)[/QUOTE] Jak tam takie problemy z zasięgiem, to może napisz smsa...? :hmmmm: A jak mają wyłączone rzeczywiście, to przynajmniej, jak włączą dostaniesz potwierdzenie smsa. :p Zresztą, jak wejdą w zasięg, to też. :) Kciukam za Dropidło! :happy1: Quote
Tola Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oba telefony dzisiaj wyłączone - będę próbować do skutku :)[/QUOTE] Państwo w tych borach nie mają zasięgu, mnie też b. trudno było skontaktować się;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Do 17:00 siedzę w pracy, potem będę próbować dzwonić dalej - będę informować na bieżąco! :) Póki co przelewam na konto Dropsika 126zł z mojego bazarku. Quote
Murka Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Niech domek przybywa, bo Dropsik u nas zaczyna mutować w jakieś dziwne zwierzę ;) [IMG]http://images65.fotosik.pl/717/df1235c9f27d0e5f.jpg[/IMG] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Hahaha, zdjęcie jest GENIALNE! :evil_lol: :lol: I ta niewzruszona mina Dropsa... :diabloti: Cioteczki, rozmawiałam dziś z przyszłym domkiem Dropsa i powiem Wam - takich domów ze świecą szukać :loveu: Będą się tam mieli z Horynką jak u Pana Boga za piecem :loveu: Z dala od miejskiego gwaru, dużo ogrodzonej przestrzeni, dostęp do domu, dwaj koci przyjaciele + jeden koń odratowany z rzeźni. Pani przemiła, widać, że ten dom to całe ich życie i spełnienie marzeń. Już przebierają nogami na Dropsa i Horynkę :) Quote
Tola Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Bardzo się cieszę, że los tak wspaniale połączył dwa psiaki po przejściach i że ten dom marzeń Państwa będzie tez domem marzeń dla naszych podopiecznych:) Quote
Mattilu Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Ja tez sie bardzo ciesze na takie zakonczenie sprawy i tylko troszke sie obawiam Dropsowych sklonnosci do ucieczek:nerwy::nerwy: Quote
Lili8522 Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Super Dropsiku! Jednak cuda i cudowni ludzie się zdarzają :):multi: Jeśli chodzi o skłonności do ucieczek to pewnie odetchniemy za 3 miesiące kiedy Dropsik się zadomowi ;) ( i nie będzie chciał wrócić do Murki :evil_lol:) Ale najważniejsze, że będzie z sunią która zna i ludzie są w 100% świadomi jego trudnego charakteru a mimo to chcą dalej go adoptować. Na początek poznawanie terenu i spacery oczywiście na lince Państwo są na to przygotowani :) Quote
tiggi Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 cudowne wieści!!!!!!!!!!!!!!!! naprawdę cudowne!!! Dropsiku nawet nie wiesz jakie miałeś szczęście jak Cię pinczerka i Lilli wypatrzyły w schronie,a potem nie odpuszczały w poszukiwaniach! dziękuję w imieniu Dropsa Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Mattilu, nawet nie mów, ja tez obgryzam paznokcie ze stresu... :shake: Ale Państwo są bardzo odpowiedzialni, wiedzą, ze na linkach, że na smyczy, że pod kontrolą... U Murki w końcu też biega teraz luzem, choć mógłby próbować przełazić za płot i gdyby chciał to pewnie by mu się to udało :roll: Więc liczmy na to, że Horynka zdziała cuda i Dropsik nigdzie z nowego domku nie będzie chcia się wybierać :) Quote
Recommended Posts