Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tu właśnie przychodzę kciuki dla Dropsa zostawić i co widzę...? :-o

...że trzeba zostawić ich mnóstwo! :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cioteczki nie dość, ze kciuki to i cierpliwości trzeba... bo to przełom lutego/marca dopiero... :)

Dropsiu, cierpliwości... dasz radę! :)

Posted

Dropsik ostatnio znów potrzepuje ucholami i się zaczął nawet w nie drapać czasami, wyraźnie coraz bardziej mu tam coś dokucza - pewnie nasz znajomy świerzb powrócił... Nie mam pojęcia dlaczego się odnowił i dlaczego (na szczęście) inne psy go nie łapią. W uszach czysto, czyli znów pewnie siedzi drań głęboko. Najlepiej byłoby chyba znów zapodać Advocate; mogę kupić u weta, bo w poniedziałek będę w lecznicy.

Posted

tiggi napisał(a):
trzyyyyyyyyyyymaaaaaaaaam mocno kciuki aż bolą! Wszystkiego dobrego Dropsiku :lol:
pinczerko przeslij mi pw z numerem konta to prześlę wpłatę.

tiggi, ściągnęłam Cię myślami - akurat ostatnio myślałam o Tobie :cool3: Już wysyłam nr konta:)

Murka napisał(a):
Dropsik ostatnio znów potrzepuje ucholami i się zaczął nawet w nie drapać czasami, wyraźnie coraz bardziej mu tam coś dokucza - pewnie nasz znajomy świerzb powrócił... Nie mam pojęcia dlaczego się odnowił i dlaczego (na szczęście) inne psy go nie łapią. W uszach czysto, czyli znów pewnie siedzi drań głęboko. Najlepiej byłoby chyba znów zapodać Advocate; mogę kupić u weta, bo w poniedziałek będę w lecznicy.

Murko nie zastanawiaj się - kupuj, coby zabić świerzbowego dziada w zalążku... Widocznie się nie dobił do końca i przetrzymał jakiś czas eby znów zaatakować... Dropsik jest w dobrych ręjkach, zdajemy się na Ciebie :)

Tianku napisał(a):

Tianku, cioteczko kochana! Dziękujemy!!!:loveu:

Informuję, iż dotarła deklaracja stała za miesiąc luty od madzikato - pięknie dziękujemy!