ida47 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 trzymamy kciuki , czekamy na wiessci , oby nie bylo przesuniecia zabiegu , szkoda suczki:shake: Quote
asiek.l-g Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 ciekawe co tam sie dzieje? a może juz mała po zabiegu? Quote
andegawenka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='asiek.l-g']ciekawe co tam sie dzieje? a może juz mała po zabiegu?[/QUOTE] :look3::nerwy: Quote
Cantadorra Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Ta cisza zwiększa mój niepokój, co tam z sunią........ Quote
kakadu Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 o której ta operacja miała być? bo my tu się okropnie denerwujemy i martwimy o sunieczkę.... Quote
bea100 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 No cóż robić, musimy uzbroić się w ciepliwość i trzymać kciuki- ja też i za to by dzisiejsza operacja nie została przełożona... Quote
asiek.l-g Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 ja od 11 stej jedynie improwizuje że pracuje.. i cały czas zerkam na watek, no ta mała tak mi wlazła w mysli, a jeszcze ta cisza....ale czuje, kurka siwa czuje ze wszystko jest ok...mała sie wybudza pomału i zaraz pewnie takie wiesci tu otrzymamy... klikam na dogo to myslą że decyzjie pisze...heheh Quote
Martika&Aischa Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 i ja ciągle zaglądam .....strasznie się denerwuję ...... Quote
lula2010 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Martika@Aischa']i ja ciągle zaglądam .....strasznie się denerwuję ......[/QUOTE] ...ja tez...trzymam kciuki za sunieczke.... Quote
yolanovi Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 czekamy, czekamy [URL="http://www.dogomania.pl/forum/"][IMG]http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,42_7r_orig.gif[/IMG][/URL] Quote
marako Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Myślę, że przełożono zabieg, bo przecież ktoś by napisał coś, gdyby to miało być już. Na początku z powodu wyrzutów sumienia, że ona tyle musi czekać, zabieg ustalono na tuż po kwarantannie. A teraz, cóż, odleżała się sprawa. Jakieś mam przeczucia tego typu. A kto pisał, że przełożony z wtorku na środę? To ta osoba może coś wie... Quote
Anula Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 A nie można zadzwonić do Kliniki i się spytać co z sunią? W jakiej Klinice sunia przebywa? Quote
andegawenka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='auraa']kochani, myślę, że operacja odbędzie się w srodę.[/QUOTE] Chyba na SGGW:roll: Quote
kakadu Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 ja też zrozumiałam, że w klinice małych zwierząt na sggw... Quote
anica Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 ... a tu taka cisza! [IMG]http://www.stronka-agusi.pl/hosting/images/sii7ytcwv3f75p1si8m9.gif[/IMG] Quote
bea100 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='marako']Myślę, że przełożono zabieg, bo przecież ktoś by napisał coś, gdyby to miało być już. Na początku z powodu wyrzutów sumienia, że ona tyle musi czekać, zabieg ustalono na tuż po kwarantannie. A teraz, cóż, odleżała się sprawa. Jakieś mam przeczucia tego typu. [/QUOTE] Cały czas mam tą obawę również, gdzieś podświadomie :shake: Quote
Aska7 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Taki piękny przypadek kliniczny. Nie wiadomo kiedy drugi raz trafi się taki "mega" guz do badań. Obym się myliła. Quote
Recommended Posts