Neris Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Już śpi... maleńka, nigdy nie zaznała miłości, zdążyliśmy ją pokochać ale za późno... Quote
halbina Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Odeszła za TM. Przeżyła niewiele czasu, a wiele bólu. :-( Życie bywa podłe... A czasem bywa piękne, wzniosłe... A czasem nawet... szczęśliwe... Chyba więc rację miał Marek Edelman, chcąc "żdążyć przed panem Bogiem" i walcząc o godność nawet w śmierci. On walczył o godność ludzi, my - o godność zwierząt, nawet kiedy już odchodzą za TM... Quote
Beata J. Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ....................................... Quote
Irkowa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Kochana sunieczko śpij spokojnie ... i badz szczesliwa... Wczoraj kiedy rozmawialysmy obiecalam Ci tyle wspanialych rzeczy.... zdrowie , ciepło , masę miłosci , wspaniały nowy dom .... przepraszam.... ['] Pamietaj ze Cie kocham , NIGDY o Tobie nie zapomne! Quote
shirrrapeira Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No i juz sie poplakalam. Biedna psinka. Tyle wycierpiala w swoim zyciu. ['][']['] Quote
dorota412 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 O Boże............:-( :-( :-( jedyna pociecha w tym nieszczesciu, to taka, ze dziecina nie lezy bezbronna przy szosie w bolu i beznadzei... ['] ['] ['] Chrupku, tak bylo najlepiej dla malej Quote
McDzik Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :( .. ostatnio straciłam swoją tybetankę.. byłam z nią 2 lata.. :( :( więc wiem co czujesz .. :(Chupku, jesteśmy z Tobą :( suniu.. baw się beztrosko za Tęczowym Mostem .. niech zaopiekuje się Tobą Molly... :(:(:(:((::((:(:(: Quote
Camara Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Chrupek']Kochana sunieczko śpij spokojnie ... i badz szczesliwa... Wczoraj kiedy rozmawialysmy obiecalam Ci tyle wspanialych rzeczy.... zdrowie , ciepło , masę miłosci , wspaniały nowy dom .... przepraszam.... ['] Pamietaj ze Cie kocham , NIGDY o Tobie nie zapomne! Chrupku - zrobiłaś to co najlepsze dla małej. ['] Parę tygodni temu na moich rękach zgasły 2 kurdupelki. Parwowiroza. Obiecałam im, że jak wyzdrowieją to zostaną ze mną. Walczyłam o nie do końca... i do dziś mam żal do siebie, że nie pozwoliłam odejść im wcześniej. Quote
Guest aneta_w Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 straszne :placz: ..i już płaczę :placz: Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dobranoc malutka,jesteś już z mamusią.. Napewno zaopiekuje się Tobą i nasza Majunia.. Ta decyzja choć bolesna była słuszna... Ela Quote
Neris Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Na drogę do Psiego Nieba dostała imię - Beniaminka... nie bedziemy jej przecież wołać szczeniaczka jak już tam trafimy, musimy wiedzieć że ma imię... Quote
Celina12 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :-(:-(:-(-bardzo smutne.... Chrupek chciałaś dla Niej jak najlepiej..i zrobiłas to...nie cierpi, nie boi się już... Wiem co musiałaś przezywać....jestem z Tobą myślami i mocno Cię przytulam. Baniaminka wiedziała i wie,że pokochałaś Ją..czuła miłość..... Śpij spokojnie Maleńka Dziecinko..pozdrów nasze Ukochane Psiaki tam...za TM... Quote
basia0607 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dlaczego tak sie dzieje,że gdy przychodzi nadzieja okazuje sie ,że jest złudna. Quote
MonikaP Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Chrupek napisał(a):Kochana sunieczko śpij spokojnie ... i badz szczesliwa... Wczoraj kiedy rozmawialysmy obiecalam Ci tyle wspanialych rzeczy.... zdrowie , ciepło , masę miłosci , wspaniały nowy dom .... przepraszam.... ['] Pamietaj ze Cie kocham , NIGDY o Tobie nie zapomne! Chrupku, to czasem jest największym dowodem miłości... Wiem, co czujesz :-(. Quote
wtatara Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 bardzo smutne, kochana psina. Dzięki cioteczki za opiekę nad nią, przynajmniej nie umierała samotnie Quote
weszka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dla Beniaminki [*] Jakie to smutne :( Dobrze że chociaż na koniec zaznała miłości... od WAS WSPANIAŁE CIOTECZKI Quote
outsi Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Beniaminko... :-( ['][']['] Chrupku :Rose: ... Quote
Kasia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Już teraz nic Ją nie boli, nie cierpi...Została pokochana zanim odeszła do Krainy Szczęśliwości...kiedyś sie znów spotkamy... Śpij spokojnie Beniaminko [*] Quote
nata od jadzi Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 bardzo mi przykro... :( pokłońcie głowy.. Quote
madzia828 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 mnie też jest przykro:placz::placz:Chrupek dzięki Tobie malutka zaznała odrobinę miłosci i ciepła dziękuje w jej imieniu Quote
Tootiki Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Tak strasznie mi przykro.............. BENIAMINKO, BIEGAJ JUŻ ZAWSZE SZCZĘŚLIWA ZA TĘCZOWYM MOSTEM PRZY BOKU SWOJEJ MAMY.... [*] [*] [*] [*] Quote
Brucio Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 zegnaj Beniaminko [*] [*] :-( :-( .... Chrupek trzymaj sie :-( Quote
Recommended Posts