lila138 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dziewczyny czytając to popłakałam sie i nie moge sie uspokoić... Maluszek biega pewnie z mama ..i jest tam mu dobrze... zrobiłyscie wszystko co mogłyscie zrobic.... śpi dobrze kochanie ;* Quote
t_kasiek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 nie daję już rady...nie widzę ich ciernienia, tak jak wy, nie jestem przy nich, tak jak wy....ale nie daje juz rady :( jak wy to robicie...... :( :( :( skad macie tyle siły :( :( :( Quote
Ulaa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ta historia jest jedną z najbardziej dramatycznych, jakie poznałam :bigcry: Dziewczyny, podjęłyście dla tego dziecka najlepszą decyzję... Pomogłyście jej w najlepszy możliwy sposób... Jedyny... Beniaminko ['] Quote
Agnieszka i Ogiś Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=XbSpp8_84cs&mode=related&search= Beniaminko...Myślę że wszyscy to czujem i mam też nadzieje ze ty czujesz sie dużo lepiej... Quote
Tigraa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dla maleńkiej psinki i jej dzielnej mamy-kolejne ofiary tego, co podobno "brzmi dumnie" :-( (*) (*) Quote
Aga76 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Georgia]Tęczowa kraina przygarnęła was i otuliła ciepłem, dobrocią, miłością...[/FONT] Quote
Martens Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [*] [*] Tak przykro, że tak to się skończyło :-( Quote
Tigraa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Serce się ściska na myśl, jak człowiek moze być tak nieczuły. Maluszku biegaj szczęśliwa ze swoją mamusią. Quote
Monia70 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Dopiero przeczytałam :-( :-( :-( Serce mam rozerwane a nie wyobrażam sobie jak się czuje Chrupek..... Dziękuję za wszystko dla Beniusi. [*] [*] [*] :placz: Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Dla Ciebie malenka i Twojej mamusi:-( bo nie potrafię zapomniec Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Wiesz psinusiu-jak czytam dzis komntarze zamieszczone pod artykułem dot.tej niemiłej sprawy,te złośliwości,jad.Jak czytam te pełne kpiny i nienawiści słowa to zastanawiam się jak śmieliby się ci mali ludzie widząc te moje łzy co płyną po policzkach:-( Dla Ciebie maleńka-ciągle i zawsze pamietam Elżbieta Quote
Dariette. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 życie jest okrutne... Śpij spokojnie, maleńka, przy mamusi. Quote
Monka. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Przeczytałam całość i się popłkałam... ile cierpienia, bólu i stachu msiała doznać maleńka [*] Przecież to jeszcze psie dziecko było:placz: Śpij spokojnie, Ty i Twoja mamusia [*] Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Pamietam Ciebie Beniaminko maleńka rybko.. No i znowu łza się stoczyła E/W Quote
Neris Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Ja też pamiętam... często o niej myślę. Gdyby to było dzisiaj, może mogłaby żyć... może teraz lekarze wiedzą więcej. Quote
Recommended Posts