Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Serce boli.
Biedne psie dziecko - tyle już przeszlo i nie wiadomo co dalej...
A wygrzewa się na słonku tak beztrosko... :placz:

ps. co znaczy "kupiłam czas do 16" ??

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PaulinaT napisał(a):

ps. co znaczy "kupiłam czas do 16" ??
To znaczy, że może zostać w "starym" dt do 16. O 16 wszyscy wychodzą.

Dowiedziałam się, że Dyzio kocha dzieci. Weekend spędził m.in. z 9 latką, której nie odstępował na krok. Chodził za nią jak cień, spał z nią, biegał z nią. Jak go zabierałam na kolejną tułaczkę, bardzo płakał. Jest wygłupiony do maksimum. :placz:

Posted

kaLOlina napisał(a):
jejku jejku biedny Dyzio...ja was nie zosatwilam...caly czas kombinuje ale niewiele moge:(:(:(:( buuu
Wiem, wiem Karolinko.

Dowiedziałam sie też, że Dyzio przestał sikać w domu. Podejrzewam, że te pierwsze dni, to było na zasadzie nerwowego znaczenia terenu. Nie jest powiedziane, że to się nie powtórzy w nowym otoczeniu, jednak na pewno Dyzio wie, że toaleta jest na zewnątrz.

Posted

GoniaP napisał(a):
Dowiedziałam sie też, że Dyzio przestał sikać w domu. Podejrzewam, że te pierwsze dni, to było na zasadzie nerwowego znaczenia terenu.

Bardzo możliwe - i zupełnie mu się nie dziwię :-(

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Kurcze, od 10 dzisiaj? Jeśli to ma oznaczać schron, to na 2-3 dni może mógłby być u mnie, jeszcze dziewczyn zapytam... Wika go nie zje, bo jest mała. Mam nadzieje, ze z tą moją znajomą wypali! Ale śpi jeszcze :-(

No, ale od schronu i hotelu lepszy byłby domek...
Czy masz jakieś wieści Marta i Wika???

Posted

Mama koleżanki musi skonsultować decyzję ze swoim facetem, który dziś w nocy wraca z trasy. Czyli jeśli nawet się zdecyduje, to jutro. Wydaje się, że ona sama chce tego pieska, pozostaje kwestia czy on się zgodzi.

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Mama koleżanki musi skonsultować decyzję ze swoim facetem, który dziś w nocy wraca z trasy. Czyli jeśli nawet się zdecyduje, to jutro. Wydaje się, że ona sama chce tego pieska, pozostaje kwestia czy on się zgodzi.
Faceci są zwykle naszymi hamulcami :-( Nie ma co jeszcze wzniecać w sobie nadziei...
Zdaje się, że dzis Marto poznasz Dyzia... Bardzo Ci dziękuję.
Może znajdziemy w końcu kogoś, kto Dyzia pokocha, i który już go nikomu nie odda.
Rozwiesiłam dziś kolejne 30 plakatów. 20 czeka w drukarce.
Staram się jak tylko mogę.

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Już rozmawiałyśmy, jeśli nic sie nie znajdzie to ja moge go wziąć na 2-3 dni. Teraz czekam na info...

Dziękujemy Ci wszyscy...
Mam nadzieję, że uda się z tym domkiem...będę mocno trzymała kciuki...

Posted

Widziałam plakat w Lasku Marcelińskim, bardzo ładny :-) Ludzi tam jest teraz bardzo dużo, może ktoś się zainteresuje.

Moi znajomi też szukają. Gonia, a możesz przysłać mi na mejla [email protected] wzór tego plakatu? Bo bardzo ładny jest. Mój znajomy nauczyciel powiesi jutro w szkole niepublicznej, rodzice tych dzieciaków mają często domy z ogrodami...

Jakby co, jutro od 17 Dyziol może u mnie mieszkać. Max do piątku wieczorem, ale mam nadzieję że znajdzie dom wcześniej!

Posted

Cześć wszystkim... Niektórzy mnie nie pamiętają, niektórzy nie znają - jedyna osoba, z którą mam kontakt to Pan Jurek (Medar)...
Chcę się dowiedzieć jak mogę pomóc w sprawie Dyzia (link dostałem od Medara)...
Niestety nie mogę go wziąć do domu (mam 14 lat, psa i królika, mieszkam w Bydgoszczy)...
Mogę powklejać na moją stronę, bloga i forum bannery i jakieś informacje... Więcej pomysłów za bardzo nie mam, więc czekam na odpowiedź, co mogę zrobić...

Posted

[quote name='Marta i Wika']Widziałam plakat w Lasku Marcelińskim, bardzo ładny :-) Ludzi tam jest teraz bardzo dużo, może ktoś się zainteresuje. :oops: Wyobraźcie sobie, że nawet odkurzyłam dziś rower i zrobiłam parę kilometrów po lesie z plakatami ;)

[quote name='Marta i Wika']Moi znajomi też szukają. Gonia, a możesz przysłać mi na mejla [email protected] wzór tego plakatu? Bo bardzo ładny jest. Mój znajomy nauczyciel powiesi jutro w szkole niepublicznej, rodzice tych dzieciaków mają często domy z ogrodami... powinien być już u Ciebie w skrzynce.

[quote name='Marta i Wika']Jakby co, jutro od 17 Dyziol może u mnie mieszkać. Max do piątku wieczorem, ale mam nadzieję że znajdzie dom wcześniej! Dzięki raz jeszcze Marta. I modły odprawiam by znalazł dom!