Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
Żeby odciążyć Gogę, Allegro wystawi Anula1959.:Rose:
No i za nic w świecie nie umiem dodać Dyzia do poznańskich zwierzaków w gazeta.pl
Robiłam to przedtem wiele razy, ale chyba zablokowali....:roll:

Podaj link Goniu, spróbuję wstawić.

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

qrcze leb mi juz peka od myslenia...u mnie-dom wariatow...nie mam nawet miejsca...sasiedzi nie wezma...znajomi nie bardzo obdzwonilam juz praktycznie wszystkich...Ulala...:(

Posted

anula1959 napisał(a):
Goniu, chyba potrzebuję więcej czasu , żeby wstawić na zwierzakach poznańskich Dyzia:oops: . Albo ja jakaś niekumata..............
No widzisz? To jest nas dwie :evil_lol:

Posted

[quote name='anula1959']Nie wiem jak mi się to udało ale dodałam to ogłoszenie na forum Poznania :multi: , nie umiem jednak tam wstawić zdjęć:placz: :
http://163294.www.blox.pl/html Ponoć coś im się tam zawiesiło ;)
I nie wiem jakim cudem, ale ja edytowałam Twój wpis Anula, i wstawiłam zdjęcia. Nie zmienia to faktu, że od jutra rana, od 9, Dyzio nie ma schronienia:placz:
Co go czeka? Schronisko? Ulica? Śmierć? :placz:

Posted

Gonia wklej banerek wedlug instrukcji TUTAJ

Jako adres obrazka podaj moj serwer.

Zajrzyj we wlasciwosci banerka w moim poscie. Stamtad wez adres obrazka.
W tej chwili masz niepodlinkowany i w ogole wklejanie jako signatura na dogo jest do niczego. Zrob to wedlug instrukcji. A bedzie OK.

Posted

GoniaP napisał(a):
Nie zmienia to faktu, że od jutra rana, od 9, Dyzio nie ma schronienia:placz:
Co go czeka? Schronisko? Ulica? Śmierć? :placz:

O jacie... tylko do jutra?? :placz:
To dramatycznie mało czasu.... :placz:

Posted

PaulinaT napisał(a):
O jacie... tylko do jutra?? :placz:
To dramatycznie mało czasu.... :placz:
Jest gorzej, tzn. zabrałam już Dyzia i zawiozłam do innego dt. gdzie może zostać do niedzieli. Ale bardzo płakał jak go zostawiałam i jestem pełna jak najgorszych przeczuć:placz:Tfu!

Posted

GoniaP napisał(a):
Jest gorzej, tzn. zabrałam już Dyzia i zawiozłam do innego dt. gdzie może zostać do niedzieli. Ale bardzo płakał jak go zostawiałam i jestem pełna jak najgorszych przeczuć:placz:Tfu!

Trochę mu sie nie dziwię , że płakał, od świąt zwiedził już trochę miejsc , jest zdezorientowany.....
Goniu , myśl pozytywnie.

Posted

[quote name='anula1959']Udało mi się wstawić baner Dyngusowy:multi: ale też niepodlinkowany, tylko czy Dyngusikowi się uda?................

Naprawde, prosze zajrzyjcie do instrukcji, dalam odnosnik na poprzedniej stronie.
Wyjasnione jest obrazkowo.
Prosze, wklejajcie banerki wedle tej instrukcji, bez przenoszenia na serwer dogo. Chocby dlatego, ze jesli na przyklad dodam potem slowko PILNE, to ono sie pokaze tylko na banerku z mojego serwera....a na tych z dogo albo imageshacka nie....

:lol:

Posted

GoniaP napisał(a):

O jejku..:shake: Biedny Dyzio...:placz:
Goniu, myśl pozytywnie, błagam... Wiesz, że cuda się zdarzają...

Posted

[quote name='lupe']Gonia wklej banerek wedlug instrukcji TUTAJ

Jako adres obrazka podaj moj serwer.

Zajrzyj we wlasciwosci banerka w moim poscie. Stamtad wez adres obrazka.
W tej chwili masz niepodlinkowany i w ogole wklejanie jako signatura na dogo jest do niczego. Zrob to wedlug instrukcji. A bedzie OK. Lupe, przykro mi ale probowalam 1000 razy i mi się nie udało. Jestem ograniczona :oops:

Posted

Dyzio jest na wsi z Rodziną zastępczą i kumpelką jamniczką. Pewnie spędzili super dzień.
Ja rozpropagowałam plakaty Dyzia gdzie mogłam... Mamy czas do poniedziałku, 10 rano...

Posted

Goniu, ja myslę wszystkim, czym mogę...:roll:
Myślałam nawet o sobie, ale ja cały dzień do wieczora poza domem, do tego Zulus mocno kontuzjowany...starcie z innym kocurem...:roll: Sama robię zastrzyki (a nie jest łatwo robić zastrzyki dzikiemu rysiowi...:diabloti:, itp.)
Ciężko...:-(
Wierzę, że się uda...

Posted

Dziękuję Hakita. Gdyby Dyzio był suczką, to ja bym zaryzykowała wprowadzenie jej do siebie. Ale z samcem nie ma szans:-( Mój Bobo zjadłby go żywcem.
Co tu robić?
Pomocy!!!