Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Wiecie co dziewczyny, ja myślę że ten wątek spokojnie można już przenieść z "psów w potrzebie" do piesków w nowym domku... Dziś Czarek będzie zaczipowany, na długi weekend jedzie z Przemkiem w góry... Chyba będzie z niego taki wędrowiec jak z Wiki :-)
Nie było mnie półtora dnia, a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi::multi:
Prosimy o zdjęcia i szczegóły!!!!

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś tam jadę, więc wszystko będzie :-) Stwór pojedzie albo nie pojedzie w góry w zależności od tego, czy rodzice będą w domu w długi weekend oraz jak będzie znosił samotność. Na razie po wyjściu Przemka rozpacza, ale po pół godzinie kładzie się grzecznie. Rzeczywiście skoczek z niego niezły - przeskoczył nasz płot w najniższym miejscu! Na szczęście mama zawołała go (Przemka nie było chwilowo!) i... wrócił pędem! :-) Trzeba mu kupić adresówkę jak najszybciej.
I tak mogłabym opowiadać, ale musze wychodzić zaraz... a wieczorem będę miała stffora na żywo :loveu:

Posted

[quote name='Marta i Wika']. Rzeczywiście skoczek z niego niezły - przeskoczył nasz płot w najniższym miejscu! Na szczęście mama zawołała go (Przemka nie było chwilowo!) i... wrócił pędem! :-) Trzeba mu kupić adresówkę jak najszybciej.

Płot podwyższyć albo kula u nogi bo ta łajza w Poznaniu wzięła się na ulicy niewiadomo-skąd.;)