GoniaP Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Marta i Wika napisał(a):Wiecie co dziewczyny, ja myślę że ten wątek spokojnie można już przenieść z "psów w potrzebie" do piesków w nowym domku... Dziś Czarek będzie zaczipowany, na długi weekend jedzie z Przemkiem w góry... Chyba będzie z niego taki wędrowiec jak z Wiki :-) Nie było mnie półtora dnia, a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi::multi: Prosimy o zdjęcia i szczegóły!!!! Quote
Marta i Wika Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Dziś tam jadę, więc wszystko będzie :-) Stwór pojedzie albo nie pojedzie w góry w zależności od tego, czy rodzice będą w domu w długi weekend oraz jak będzie znosił samotność. Na razie po wyjściu Przemka rozpacza, ale po pół godzinie kładzie się grzecznie. Rzeczywiście skoczek z niego niezły - przeskoczył nasz płot w najniższym miejscu! Na szczęście mama zawołała go (Przemka nie było chwilowo!) i... wrócił pędem! :-) Trzeba mu kupić adresówkę jak najszybciej. I tak mogłabym opowiadać, ale musze wychodzić zaraz... a wieczorem będę miała stffora na żywo :loveu: Quote
Donvitow Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Marta i Wika']. Rzeczywiście skoczek z niego niezły - przeskoczył nasz płot w najniższym miejscu! Na szczęście mama zawołała go (Przemka nie było chwilowo!) i... wrócił pędem! :-) Trzeba mu kupić adresówkę jak najszybciej. Płot podwyższyć albo kula u nogi bo ta łajza w Poznaniu wzięła się na ulicy niewiadomo-skąd.;) Quote
PaulinaT Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Bardzo się cieszę!!!! :multi: :multi: :multi: Oj to skakanie to mnie martwi...:shake: Quote
Marta i Wika Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kto chce, kto chce nowe fotki Czarusia :loveu: Zapraszam do mnie :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5037551#post5037551 Quote
GoniaP Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Wejdźcie i sami zobaczcie!!! Mój Dyziulek ma DOM :multi::multi::multi: Quote
Hakita Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cudownie, cudownie!!! Bardzo się cieszę!!! :loveu: :thumbs: :iloveyou: :laola: Quote
Recommended Posts