Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dyzio spedzil super weekend z dzieciakami w lasach i nad jeziorami. Prześpi z nimi noc, a jutro rano o 10 go zabieram. Nie wiem dokąd :-( Powoli się poddaję :-(

Posted

GoniaP napisał(a):
Dyzio spedzil super weekend z dzieciakami w lasach i nad jeziorami. Prześpi z nimi noc, a jutro rano o 10 go zabieram. Nie wiem dokąd :-( Powoli się poddaję :-(

O Matko!!! :shake: Co tu zrobić, co tu zrobić???!!! :placz:

Posted

Donvitow napisał(a):
Ty się nie poddajesz.!!!! trzymam kciuki!!!
Donvitow, moje życie od 2 dnia Świąt to nieustanna walka o Dyzia. Wysłałam setki maili, porozdawałam i rozwiesiłam dziesiątki plakatów. Było ogłoszenie w radio, w gazetach też było, lub będzie - nie śledziłam. Wykonałam dziesiątki telefonów w jego sprawie, rozmów na gg i skypie. Nie ma odzewu, bo to zwykły kundelek. Co z tego, że świetny? Co z tego, że młody i miły? Co z tego, że żyje i pragnie być jedynie kochany? Kogo to obchodzi? Ja naprawdę nie mam go gdzie umieścić :placz: Zostawić go na ulicy, tak jak niektórzy radzili? Pozwolić by znalazł sobie miejsce sam? Pozwolić na śmierć pod kołami? Zawieźć do schronu, by Ci bezduszni faceci pogłębili jego fobię? Nie wiem co robić:-(

Posted

Kurcze, od 10 dzisiaj? Jeśli to ma oznaczać schron, to na 2-3 dni może mógłby być u mnie, jeszcze dziewczyn zapytam... Wika go nie zje, bo jest mała. Mam nadzieje, ze z tą moją znajomą wypali! Ale śpi jeszcze :-(

Posted

Marta i Wika napisał(a):
A jaki on jest do kotów?
Na spacerze próbował gonić. Jak by sie odniósł do futrzaków w domu - nie mam pojęcia.
Papugi w każdym razie nie zeżarł.

Posted

Mama koleżanki, o której pisałam rano, zastanawia się. Nie wiem, ile to zastanawianie się będzie trwało... No ale jest jakaś nadzieja i byłby to już domek na stałe. Ale czy się zdecyduje? :roll: