Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Antonino, czy Ty już byś mogła się przeprowadzić pod inny adres? Bo wiesz.. inne bidy czekają i doczekać się nie mogą...[/QUOTE]
Się podpisze pod Czarownicą moją :)

Posted

I ja się podpiszę, ale mam wrażenie, ze Antonina ma to "pod ogonkiem", że tak ładnie to nazwę :)
Dzielnie pilnuje posesji, z jazgotem leci do bramy, ale na wołanie zaraz wraca. i tak śmiesznie popiskuje zradosci, jak ją się głaszcze, całuje, to zadziera w góry ryjonka i śpiewa :)

Posted

[quote name='malagos']I ja się podpiszę, ale mam wrażenie, ze Antonina ma to "pod ogonkiem", że tak ładnie to nazwę :)
Dzielnie pilnuje posesji, z jazgotem leci do bramy, ale na wołanie zaraz wraca. i tak śmiesznie popiskuje zradosci, jak ją się głaszcze, całuje, to zadziera w góry ryjonka i śpiewa :)[/QUOTE]

Muzykalna Dziewczyna jest :)

Posted (edited)

[quote name='malagos']I ja się podpiszę, ale mam wrażenie, ze Antonina ma to "pod ogonkiem", że tak ładnie to nazwę :)
Dzielnie pilnuje posesji, z jazgotem leci do bramy, ale na wołanie zaraz wraca. i tak śmiesznie popiskuje zradosci, jak ją się głaszcze, całuje, to zadziera w góry ryjonka i śpiewa :)[/QUOTE]

[quote name='Nutusia']Z wielkiej radości to i Fraszka śpiewa. Np. gdy wracamy do domu albo idziemy na spacer... na smyczy ;)[/QUOTE]

Chórek zrobić, na Chmielnej wystawić, na karmę będzie ;)

PS malagosiu czy potrzebujesz malego wsparcia finansowego na karmę dla Tosiosławy? (bazarek)

Edited by Gosiapk
Posted

Gosiapku, bazarek wystawia Mazowszanka, dałam trochę przetworów - lada chwila ruszy, a część dochodu trafi na nasze tymczaski. Dziękuję Ci bardzo, kochana osóbka z Ciebie :)

Posted

Tosia zachowuje się jak Myszka. Też szczeka jak nakręcona i cieszy sie najbardziej, ze wszystkich moich psów.Tylko u niej już pusto się zrobiło. Nikt nie zagląda.

Posted

[quote name='Gosiapk']Chórek zrobić, na Chmielnej wystawić, na karmę będzie ;)

PS malagosiu czy potrzebujesz malego wsparcia finansowego na karmę dla Tosiosławy? (bazarek)[/QUOTE]

[quote name='malagos']Gosiapku, bazarek wystawia Mazowszanka, dałam trochę przetworów - lada chwila ruszy, a część dochodu trafi na nasze tymczaski. Dziękuję Ci bardzo, kochana osóbka z Ciebie :)[/QUOTE]

I co ? Nie przyda Ci się Bidżisie pare grosza dla Tosi i Mileczki ?

Posted

[quote name='Ziutka']I co ? Nie przyda Ci się Bidżisie pare grosza dla Tosi i Mileczki ?[/QUOTE]

Przyda sie :) i pół litra sobie kupię, by świętować kolejne tygodnie pobytu suczek u nas :)

Posted

[quote name='malagos']Przyda sie :) i pół litra sobie kupię, by świętować kolejne tygodnie pobytu suczek u nas :)[/QUOTE]

A chociaż na to świętowanie zaprosisz? ;)

to pogadam z Mazowszanką o zwiękseniu liczby fantów na bazarosie :)

Posted

[quote name='Gosiapk']A chociaż na to świętowanie zaprosisz? ;)

[/QUOTE]
O to się Gosiaczku nie martw, u Malgoska zawsze drzwi dla nas otwarte są :)

Posted

[quote name='Ziutka']O to się Gosiaczku nie martw, u Malgoska zawsze drzwi dla nas otwarte są :)[/QUOTE]

Pewnie, jak w firmach: dzień otwartych drzwi :)
a jeszcze i ptysie z bitą smietaną mogę zrobić - ostatnio tak się udały, ze 16 sztuk w 4 osoby zjedliśmy na podwieczorek :oops: :cool3: