Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba po różnych watkach piszę, więc sprostowanie: od dziś mam Sepię, tę sunie z kojca, jutro jedziemy na sterylke, przetrzymam ją kilka dni, ale musi wrócić do kojca.
A jamnikowata sunia od kilku dni błąka eis po naszej wsi, dziś ją widziałam.

Posted

Gosiapk napisał(a):
Jaki jamniś? Jaka Sepia? :o

Sepia to sunia z gminnego kojca, mama Froda, siedzi w silowni u Malagos bo jutro jedzie na sterylke. A jamnikowata sunia mignela dzis Malagos kolo sklepu, pisze o tym ciut wyzej na tej stronie.

Posted

[quote name='malagos']chyba po różnych watkach piszę, więc sprostowanie: od dziś mam Sepię, tę sunie z kojca, jutro jedziemy na sterylke, przetrzymam ją kilka dni, ale musi wrócić do kojca.
A jamnikowata sunia od kilku dni błąka eis po naszej wsi, dziś ją widziałam.:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

wegielkowa, bo Cię kopnę, zaprawdę. Czego mnie tu się cieszy??
Sunia pójdzie do kojca gminnego albo na wieś do rolnika. Tertium non datur

Posted

[quote name='malagos']wegielkowa, bo Cię kopnę, zaprawdę. Czego mnie tu się cieszy??
Spróbuj tylko:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malagos']wegielkowa, bo Cię kopnę, zaprawdę. Czego mnie tu się cieszy??

[quote name='wegielkowa']Spróbuj tylko:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Znowu się będa po doopskach kopać :roll:
Może lepiej po kostkach? Nie trzeba tak nogi zadzierać.

Posted

Dzień dobry Cioteczki:)
Chciałam ogłosić, że mam do oddania komputer w dobre ręce. Komputer nie nowy, biurkowy, nie żaden laptop, stał sobie u mnie na biurku i przez ostatnie 3 lata nawet nie został włączony. Ponieważ jednak biurko wyjeżdża do piwnicy, z kompem trzeba było coś zrobić. Odpaliłam i okazało się, że działa. Może nie jak burza, ale zawsze. Więc jeśli ktoś z Was potrzebuje, albo znacie kogoś komu by się przydał, piszcie. Jeszcze raz dodam, że to duży komputer ze starym dużym monitorem.
A przy okazji hasło na dziś: Człowieki, Tosia czeka na Was:)

Posted

Ryjonek napisał(a):
Dzień dobry Cioteczki:)
Chciałam ogłosić, że mam do oddania komputer w dobre ręce. Komputer nie nowy, biurkowy, nie żaden laptop, stał sobie u mnie na biurku i przez ostatnie 3 lata nawet nie został włączony. Ponieważ jednak biurko wyjeżdża do piwnicy, z kompem trzeba było coś zrobić. Odpaliłam i okazało się, że działa. Może nie jak burza, ale zawsze. Więc jeśli ktoś z Was potrzebuje, albo znacie kogoś komu by się przydał, piszcie. Jeszcze raz dodam, że to duży komputer ze starym dużym monitorem.
A przy okazji hasło na dziś: Człowieki, Tosia czeka na Was:)

Ryjonku, zrób zdjęcie i poprosimy Józkę,żeby zrobiła bazarek z kompem na Tosię i Milusię:).
Co Wy na to?
Odbiór tylko Wwie i juz:)
Wyda się więcej na ogłoszenia, szybciej pójdą (dzie), to Bigosowa weźmie tę maluską urzędniczkę gminnę z kojca.

Posted

dzwonic prosze dzwonić:mad:

bo Tosia czeka na swojego człeka do :loveu:

no już, ogłoszenie doczytac i wykrecac numer ..no dalej jazda, nie lenić sie prosze

P.S. takie działania "mobilizujące" na odległość potencjalne domki bo dziś w bojowym nastroju jestem :mad: ........:mdrmed:

Posted

zozola77 napisał(a):
dzwonic prosze dzwonić:mad:

bo Tosia czeka na swojego człeka do :loveu:

no już, ogłoszenie doczytac i wykrecac numer ..no dalej jazda, nie lenić sie prosze

P.S. takie działania "mobilizujące" na odległość potencjalne domki bo dziś w bojowym nastroju jestem :mad: ........:mdrmed:

tylko nie lej ta pałą :evil_lol:

Posted

Komu mogę przesłać zdjęcie tej jamnikowatej suni z naszej wsi? wpadłam na nią jak wracałam z pracy, mając głowę zaprzątnięta Sepią po sterylizacji, obiadem dla bydła 7 sztuk...... A tu w drogę mi weszła ta bida, chuda bardzo, ale urocza. Zdjęcie zrobiłam komórka, zanim mnie minęła i poszła w pola...... :-( :shake:

Posted

malagos napisał(a):
Komu mogę przesłać zdjęcie tej jamnikowatej suni z naszej wsi? wpadłam na nią jak wracałam z pracy, mając głowę zaprzątnięta Sepią po sterylizacji, obiadem dla bydła 7 sztuk...... A tu w drogę mi weszła ta bida, chuda bardzo, ale urocza. Zdjęcie zrobiłam komórka, zanim mnie minęła i poszła w pola...... :-( :shake:

wysłałam pw czekam
jakby co jutro rano sprawdzę, jak dzisiaj nie dasz rady

Posted

Fotki moge wstawić, ślij malagosku.

Bazarek z kompem zrobić moge, tylko fotek potrzebuje :)

I przesyłam dla wszystkich cioteczek i babci malagosowej buziaki od Olusia :)