Mazowszanka13 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='Ziutka']Jak to ??? :crazyeye: [quote name='Gosiapk']Jaki jamniś? Jaka Sepia? :o Ano ta: http://www.dogomania.pl/forum/threads/240629-Pomocy!-Ta-maleńka-sunia-potrzebuje-domu-tymczasowego!?p=20585127#post20585127 Quote
malagos Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 chyba po różnych watkach piszę, więc sprostowanie: od dziś mam Sepię, tę sunie z kojca, jutro jedziemy na sterylke, przetrzymam ją kilka dni, ale musi wrócić do kojca. A jamnikowata sunia od kilku dni błąka eis po naszej wsi, dziś ją widziałam. Quote
Mattilu Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Gosiapk napisał(a):Jaki jamniś? Jaka Sepia? :o Sepia to sunia z gminnego kojca, mama Froda, siedzi w silowni u Malagos bo jutro jedzie na sterylke. A jamnikowata sunia mignela dzis Malagos kolo sklepu, pisze o tym ciut wyzej na tej stronie. Quote
Ziutka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Łoj, nie byłam jeszcze na watku Sepi i nie wiedziałam :) Quote
Gosiapk Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Czyli dwie bidy w kolejce do Malagosiowego domu przejściowego czekają. Quote
M&S Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Mattilu napisał(a): A jamnikowata sunia mignela dzis Malagos kolo sklepu, pisze o tym ciut wyzej na tej stronie. Może się pokaże? Quote
wegielkowa Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='malagos']chyba po różnych watkach piszę, więc sprostowanie: od dziś mam Sepię, tę sunie z kojca, jutro jedziemy na sterylke, przetrzymam ją kilka dni, ale musi wrócić do kojca. A jamnikowata sunia od kilku dni błąka eis po naszej wsi, dziś ją widziałam.:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
malagos Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 wegielkowa, bo Cię kopnę, zaprawdę. Czego mnie tu się cieszy?? Sunia pójdzie do kojca gminnego albo na wieś do rolnika. Tertium non datur Quote
wegielkowa Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='malagos']wegielkowa, bo Cię kopnę, zaprawdę. Czego mnie tu się cieszy?? Sunia pójdzie do kojca gminnego albo na wieś do rolnika. Tertium non datur Spróbuj tylko:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='malagos']wegielkowa, bo Cię kopnę, zaprawdę. Czego mnie tu się cieszy?? Sunia pójdzie do kojca gminnego albo na wieś do rolnika. Tertium non datur [quote name='wegielkowa']Spróbuj tylko:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Znowu się będa po doopskach kopać :roll: Może lepiej po kostkach? Nie trzeba tak nogi zadzierać. Quote
malagos Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Moze z tych ogłoszeń os Sylwii z bazarku ktoś zadzwoni? ......... Zaklęta cisza....... Quote
wegielkowa Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Gosiapk napisał(a):Znowu się będa po doopskach kopać :roll: Może lepiej po kostkach? Nie trzeba tak nogi zadzierać. Malagos to zawsze próbuje mnie w głowę kopnąć.... Quote
Ryjonek Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Dzień dobry Cioteczki:) Chciałam ogłosić, że mam do oddania komputer w dobre ręce. Komputer nie nowy, biurkowy, nie żaden laptop, stał sobie u mnie na biurku i przez ostatnie 3 lata nawet nie został włączony. Ponieważ jednak biurko wyjeżdża do piwnicy, z kompem trzeba było coś zrobić. Odpaliłam i okazało się, że działa. Może nie jak burza, ale zawsze. Więc jeśli ktoś z Was potrzebuje, albo znacie kogoś komu by się przydał, piszcie. Jeszcze raz dodam, że to duży komputer ze starym dużym monitorem. A przy okazji hasło na dziś: Człowieki, Tosia czeka na Was:) Quote
wegielkowa Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Ryjonek napisał(a):Dzień dobry Cioteczki:) Chciałam ogłosić, że mam do oddania komputer w dobre ręce. Komputer nie nowy, biurkowy, nie żaden laptop, stał sobie u mnie na biurku i przez ostatnie 3 lata nawet nie został włączony. Ponieważ jednak biurko wyjeżdża do piwnicy, z kompem trzeba było coś zrobić. Odpaliłam i okazało się, że działa. Może nie jak burza, ale zawsze. Więc jeśli ktoś z Was potrzebuje, albo znacie kogoś komu by się przydał, piszcie. Jeszcze raz dodam, że to duży komputer ze starym dużym monitorem. A przy okazji hasło na dziś: Człowieki, Tosia czeka na Was:) Ryjonku, zrób zdjęcie i poprosimy Józkę,żeby zrobiła bazarek z kompem na Tosię i Milusię:). Co Wy na to? Odbiór tylko Wwie i juz:) Wyda się więcej na ogłoszenia, szybciej pójdą (dzie), to Bigosowa weźmie tę maluską urzędniczkę gminnę z kojca. Quote
zozola77 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 dzwonic prosze dzwonić:mad: bo Tosia czeka na swojego człeka do :loveu: no już, ogłoszenie doczytac i wykrecac numer ..no dalej jazda, nie lenić sie prosze P.S. takie działania "mobilizujące" na odległość potencjalne domki bo dziś w bojowym nastroju jestem :mad: ........:mdrmed: Quote
Gosiapk Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 zozola77 napisał(a):dzwonic prosze dzwonić:mad: bo Tosia czeka na swojego człeka do :loveu: no już, ogłoszenie doczytac i wykrecac numer ..no dalej jazda, nie lenić sie prosze P.S. takie działania "mobilizujące" na odległość potencjalne domki bo dziś w bojowym nastroju jestem :mad: ........:mdrmed: tylko nie lej ta pałą :evil_lol: Quote
malagos Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Komu mogę przesłać zdjęcie tej jamnikowatej suni z naszej wsi? wpadłam na nią jak wracałam z pracy, mając głowę zaprzątnięta Sepią po sterylizacji, obiadem dla bydła 7 sztuk...... A tu w drogę mi weszła ta bida, chuda bardzo, ale urocza. Zdjęcie zrobiłam komórka, zanim mnie minęła i poszła w pola...... :-( :shake: Quote
Mazowszanka13 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Nie pomogę, bo nigdy nie wstawiałam w ten sposób. Ale zdjęcia chętnie obejrzę :) Quote
Gusiaczek Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 malagos napisał(a):Komu mogę przesłać zdjęcie tej jamnikowatej suni z naszej wsi? wpadłam na nią jak wracałam z pracy, mając głowę zaprzątnięta Sepią po sterylizacji, obiadem dla bydła 7 sztuk...... A tu w drogę mi weszła ta bida, chuda bardzo, ale urocza. Zdjęcie zrobiłam komórka, zanim mnie minęła i poszła w pola...... :-( :shake: wysłałam pw czekam jakby co jutro rano sprawdzę, jak dzisiaj nie dasz rady Quote
Ziutka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Fotki moge wstawić, ślij malagosku. Bazarek z kompem zrobić moge, tylko fotek potrzebuje :) I przesyłam dla wszystkich cioteczek i babci malagosowej buziaki od Olusia :) Quote
Recommended Posts