Ziutka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Malagosku, wykupiłam tu 4 pakieciki dla Ciebie :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/240780-Bazarek-ogłoszeniowy-25-portali-za-3zł-do-27-03-do-godz-22-00?p=20576413#post20576413 Wstawiaj Tosie i Mileczkę, może niech na inne woj. porobi Sylwia ? np. na Warszawe i Lublin (Tosia) i to samo Milka No sama decyduj co i jak :) Quote
Nutusia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Tylko wiesz... tak, żeby nie było więcej niż 100 km ;) :) Quote
Ziutka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Nutusia napisał(a):Tylko wiesz... tak, żeby nie było więcej niż 100 km ;) :) No tak...zapomniałam o tych kilometrach :eviltong: Ale to Bidżis będzie wstawiać psiaki i pisać na jakie woj. więc niech lepiej pamieta :diabloti: Quote
Gosiapk Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ryjonek napisał(a):A dziekuje, czujemy się dobrze zupełnie. Właśnie siedzimy u mamy i internetujemy sobie:) (...) A wydawałoby się, że w stolycy cywylyzowanego kraju żyjemy! Hmmmm... ciocia Ryjonek w liczbie mnogiej jest? :hmmmm: A co do stolycy i cywilyzowanego świata - chciałabym, ostatnio takie rzeczy widziałam w Wawie, że mi 'gały' wyszły z głowy o tak -> :crazyeye: Quote
malagos Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Ziutka']Malagosku, wykupiłam tu 4 pakieciki dla Ciebie :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/240780-Bazarek-ogłoszeniowy-25-portali-za-3zł-do-27-03-do-godz-22-00?p=20576413#post20576413 Wstawiaj Tosie i Mileczkę, może niech na inne woj. porobi Sylwia ? np. na Warszawe i Lublin (Tosia) i to samo Milka No sama decyduj co i jak :) Ziuteczko kochana, bardzo dziękuję :) Ale teraz co mam zgłosić na tym bazarku, Milę i Tosię - każdą na woj. np. mazowieckie i np. łódzkie? tak? Quote
Ziutka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 malagos napisał(a):Ziuteczko kochana, bardzo dziękuję :) Ale teraz co mam zgłosić na tym bazarku, Milę i Tosię - każdą na woj. np. mazowieckie i np. łódzkie? tak? Możesz Mile, Tosie i jak chcesz to jakieś inne psiaki, albo tak jak piszesz, napisz tam, żeby na dwa rózne woj. Sylwia zrobiła - to już wedle Twojego uznania...co i jak :) Quote
malagos Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 witamy i my się, życząc dobrego dnia :) Mam prośbę: czy któraś z Pań (Nutusia?........ ) - proszę, proszę, proszę.......... może krótki tekścik i tytuł dla Tosi wymyślić do ogłoszeń? Wznawiając Tablicę i Gumtree staram się i tekst po części zmienić, i już mi pomysłu brakuje...... Proszę?... To po południu bym dała do ogłoszęń wykupionych przez Ziutkę-Karmicielkę-Alessandrossa-Małego Quote
Mattilu Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Może Nutusia przez telefon Ziutce tekst podyktuje bo ją ręka boli...a takich tekstów jak ona to nikt nie pisze, chwytają za serce i pies od razu ma o 30 % szans więcej... Quote
Nutusia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Malagosie - wyślij mi albo poprzedni tekst do ogłoszeń albo streszczenie w punktach ;) Rękę mi wczoraj prześwietlił WETERYNARZ, bo na pogotowiu to bym pewnie jeszcze do tej pory siedziała ;) Nie powinnam jej używać, ale nie mam jak dyktować, więc napiszę - najwyżej jedną ręką, choć to będzie trudne, bo ja piszę bezwzrokowo 9-cioma palcami i takie pisanie jednym okropnie mnie męczy, a przy tym robię milion pięćset błędów :) Quote
Nutusia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Czekam na pierwowzór i napisiam z największą przyjemnością :) Quote
malagos Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Delikatna, dropiata sunia Tosia szuka domu Tę sunię znalazłam w śniegu, była tak zmarznięta, że nie miała siły uciekać. W domu okazała się nieśmiałą, przemiłą suczką. Jest młoda, szczuplutka, delikatna, ma 1,5 roku i waży 9 kg. Ma wszystkie szczepienia i jest już po sterylizacji. Nie zwraca uwagi na koty i inne psy. Chce tylko obecności człowieka, delikatnego pogłaskania, spojrzenia na nią. Wtedy cieszy się całą sobą, liże po rękach. Zostaje w domu na kilka godzin i nigdy nie zdarzyła jej się wpadka. To pogodna i delikatna sunia. Przebywa w domu tymczasowym niedaleko Warszawy. Moze właśnie takiej ślicznotki szukasz i pokochasz ją?.... To pierwowzór, potem treść trochę zmieniałam, dodawałam coraz to inne zdjęcia. Quote
Nutusia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Proszę uprzejmie :) Nie piszę gdzie jest dom tymczasowy, bo czekamy tylko na POWAŻNE oferty ;) Serduszko puka w rytmie... KO-CHAM! Szczęście w nieszczęściu? Tosia poznała znaczenie tego powiedzenia. Gdy już żegnała się powoli z życiem, zamarzając na rzuconym jej litościwie w śnieg plastikowym worku i nie liczyła, że kolejny przechodzący człowiek choćby spojrzy w jej stronę, on się pochylił, wziął na ręce, zabrał do domu, dał jeść... Początkowo z niedowierzaniem, później z coraz większą ufnością, Tosia przekonywała się, że człowiek może być dobry. Za tę dobroć odwdzięcza się całą sobą! Tosia jest młodziutką (ok. 1,5 roku), niewielką (9 kg) sunią. Jest delikatna, subtelna, pogodna i absolutnie bezproblemowa. Potrafi chodzić na smyczy, a pozostawiona sama w domu nie niszczy i nie brudzi. Tosia jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana. W domu tymczasowym, gdzie przebywa w oczekiwaniu na ten jedyny i wyjątkowy, bez problemu zaprzyjaźniła się z innymi psami oraz kotami. Ale to człowiek jest dla niej najważniejszy i wyznacza rytm bicia jej psiego serduszka. Jeśli czytając to ogłoszenie, serce zabiło Ci w tym samym rytmie – napisz lub zadzwoń! Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: Quote
malagos Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Dziękuję !! :) Tylko chyba tytuł muszę dać ze słowami szukanymi, jak :sunia, mała, itp. Zgadnijcie, co mignęło mi w śniegu koło sklepu? ....... Już mi o niej mówiły wczoraj kobiety z rynku, ze dokarmiają małą sunię. to pewnie była ona, jak długowłosy czarno-podpalany jamnik..... Zastrzelę się, jak mi Bóg miły! Quote
Nutusia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 To napisz w tytule "(Psie) serduszko puka w rytmie KO-CHAM" ;) Ja Ci dam JAMNIK - moje życie też Ci niemiłe?... Quote
zozola77 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 no to po takim ogłoszeniu to juz na pewno telefony sie rozdzwonią - trzymam kciuki !!! Quote
malagos Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Trzymaj :) tym bardziej, ze w siłowni czeka kolejna bida, Sepia. Quote
malagos Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Napisałam na bazarku ogloszeniowym - obie suczki i zadjecia. Takie jeszcze znalazłam na komputerze: Quote
Mattilu Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Malagosiku nie strzelaj sie, prosze! Zobaczysz zaraz dziewczyny wyfruna do domu i bedzie miejsce na jamnisia ;) Quote
Ziutka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 malagos napisał(a):Trzymaj :) tym bardziej, ze w siłowni czeka kolejna bida, Sepia. Jak to ??? :crazyeye: Quote
Recommended Posts