Ziutka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='malagos']Pewnie, jak w firmach: dzień otwartych drzwi :) a jeszcze i ptysie z bitą smietaną mogę zrobić - ostatnio tak się udały, ze 16 sztuk w 4 osoby zjedliśmy na podwieczorek :oops: :cool3:[/QUOTE] Kochana...ja jestem mega żarłok, więc jak przyjedziemy z Olisiem do babci Malagos, to wiesz ? Ptysie, bigos, szarlotka, kiełbacha, ziemniaczorki itp :evil_lol: A ja przywioze moje pyszne tiramisu (jak babcia lubi rzecz jasna :eviltong:) Quote
Nutusia Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Mówta kiedy ten sabat, bo na dietę zamiarowałam iść, ale w tych okolicznościach przyrody... no! ;) Quote
malagos Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Czuwaj, bo termin ma wybrać Ziutka i Mały z małym :) a tirmisu się lubi, czemu nie :multi: Quote
Mazowszanka13 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='auraa']Tosia zachowuje się jak Myszka. Też szczeka jak nakręcona i cieszy sie najbardziej, ze wszystkich moich psów.Tylko u niej już pusto się zrobiło. Nikt nie zagląda.[/QUOTE] To idę zajrzeć, bo bardzo ją lubię :) Quote
wegielkowa Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Ziutka']Kochana...ja jestem mega żarłok, więc jak przyjedziemy z Olisiem do babci Malagos, to wiesz ? Ptysie, bigos, szarlotka, kiełbacha, ziemniaczorki itp :evil_lol: A ja przywioze moje pyszne tiramisu (jak babcia lubi rzecz jasna :eviltong:)[/QUOTE] Ja lubię, ja,ja,ja! Quote
Ziutka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='wegielkowa']Ja lubię, ja,ja,ja![/QUOTE] No to kiedy wpadasz Katarzyno moja miła ? Quote
Javena Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Gosiapk'] Słodziak ma zwichrowane uszka http://img585.imageshack.us/img585/1379/img1843ue.jpg Czemu nie daliście tych pięknych zdjeć do ogłoszeń? Quote
konfirm13 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 I ja zaglądam do dropiatki i miziam za zwichrowanym uszkiem :) Quote
Mazowszanka13 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Gosiapk']A chociaż na to świętowanie zaprosisz? ;) to pogadam z Mazowszanką o zwiękseniu liczby fantów na bazarosie :)[/QUOTE] Dziękuję za fanty :) Ale nie mam już siły na dodawanie kolejnych. Ledwo zipię i chciałabym dzisiaj te wypociny zakończyć. Ale Twoje fanty nie zmarnują się, w kwietniu robię następny pod tytułem: Totalny misz-masz. A potem letnia przerwa na działalność owocowo-warzywną, aby jesienią puścić łakomczuchów z torbami ;) Quote
wiosenka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Podglądam widzę znowu fajne rzeczy, jeszcze samochód ktoś mógłby wystawić ;). Quote
Nutusia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Dawaj markę i rocznik, może coś się pokombinuje :) W końcu czego się nie robi dla tych szczekaczy kochanych?... Quote
malagos Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Javena']Czemu nie daliście tych pięknych zdjeć do ogłoszeń?[/QUOTE] Ależ wstawiam to zdjęcie do ogłoszeń - dziś z resztą wznowię te 3 portale. Quote
Gusiaczek Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='wiosenka']Max 5 latek do 1,4 silnik ;).[/QUOTE] odpadam :( nie ten rocznik, silnik do remontu, a przebieg ......... łomatulu !!! ;) Quote
wiosenka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Nasz po 15 latach całkiem odmówił współpracy a tu sezon czas zacząć ;). Quote
Mazowszanka13 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Zapraszam serdecznie na bazarek, z którego 1/3 pójdzie na [SIZE=3]malagosowe tymczasy. Zapraszam zatem do zaglądania, podnoszenia i kupowania :smile: :smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...18-03-do-21-00 Quote
Recommended Posts