Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgusiaP']Jaka ona śliczna może komuś jednak zginęła
Poszukam później w ogłoszeniach czy ktoś jej nie szuka[/QUOTE]

Trochę ogłoszenia przeglądałam ale niestety na nic nie trafiłam.Jest już dwa tygodnie w schronie i nikt jej nie szukał.Jak wszystko dobrze pójdzie to york pojedzie jutro do nowego domu a Kiki też zabieram do siebie a potem ma załatwiony tymczas.Trzymajcie kciuki.

Posted

[quote name='Nilsson']Trochę ogłoszenia przeglądałam ale niestety na nic nie trafiłam.Jest już dwa tygodnie w schronie i nikt jej nie szukał.Jak wszystko dobrze pójdzie to york pojedzie jutro do nowego domu a Kiki też zabieram do siebie a potem ma załatwiony tymczas.Trzymajcie kciuki.[/QUOTE]

O rany, jakie wieści:loveu:
Zaciskam kciuki z całych sił

Posted

[quote name='Nilsson']Trochę ogłoszenia przeglądałam ale niestety na nic nie trafiłam.Jest już dwa tygodnie w schronie i nikt jej nie szukał.Jak wszystko dobrze pójdzie to york pojedzie jutro do nowego domu a Kiki też zabieram do siebie a potem ma załatwiony tymczas.Trzymajcie kciuki.[/QUOTE]
Trzymamy mocno!

Posted

Czy Kikunia będzie miała tymczas u Anuli,czy macie dla niej coś na miejscu?Oczywiście też mocno zaciskam kciuki za te dwie kruszynki!:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='Bogusik']Czy Kikunia będzie miała tymczas u Anuli,czy macie dla niej coś na miejscu?Oczywiście też mocno zaciskam kciuki za te dwie kruszynki!:kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE]

Nie u Anuli ale Anula dała namiary.Podejrzewam ,ze DT już psinki nie odda:lol:

Posted

[quote name='Nilsson']Nie u Anuli ale Anula dała namiary.Podejrzewam ,ze DT już psinki nie odda:lol:[/QUOTE]
Było by super!!!:-) Jak dobrze,że będą już niedługo w ciepełku...:-)

Posted

Ja też nic nie znalazłam:-(

[quote name='Nilsson']Podejrzewam ,ze DT już psinki nie odda:lol:[/QUOTE]

Też tak podejrzewam :cool3: jest cudna:loveu::loveu::loveu:

Trzymam kciuki za dwie psinki;)
Widziałam ogłoszenia pieseczka;)

Posted

[quote name='Bogusik']Czy Kikunia będzie miała tymczas u Anuli,czy macie dla niej coś na miejscu?Oczywiście też mocno zaciskam kciuki za te dwie kruszynki!:kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE]
Ja zaproponowałam BDT Kikuni ale po co ciągnąć taki świat drogi do mnie Kikunię jeżeli pojawiło się DT z możliwością DS 15km od Cieszyna.Kikę weźmie Evita11.Tylko pozostaje do sprawdzenia DT tj.wizyta p/a ale mam nadzieję,że to tylko formalność.

Posted

[quote name='Anula']Ja zaproponowałam BDT Kikuni ale po co ciągnąć taki świat drogi do mnie Kikunię jeżeli pojawiło się DT z możliwością DS 15km od Cieszyna.Kikę weźmie Evita11.Tylko pozostaje do sprawdzenia DT tj.wizyta p/a ale mam nadzieję,że to tylko formalność.[/QUOTE]
Wow ! Bardzo się cieszę , wysłałam Evicie11 link do tego wątku jako jedną z propozycji .

Posted

York już w nowym domku.Będzie miał do towarzystwa pekińczyka,kota,świnkę morską i goldena.
Był bardzo grzeczny w podróży i w salonie piękności:)zachowywał się tak jakby mu te zabiegi nie były obce.Pan dzisiaj nawet zwolnił się 2 godz wcześniej z pracy bo chciał już go zobaczyć.
Kiki jest na tymczasie u Evity11.
Teraz prosimy o pomoc jamniczkowi,może mniej urodziwy ale też chce być kochany i zdrowy.