Zofija Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Dla niego też mega pilnie potrzebny dom! Quote
pomóżpomagać Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Udostepniłam biedaczka :( taka malizna:-( Quote
bela51 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Zajrzyjcie na wątek tego małego staruszka. On tez nie ma szans na przezycie w schronisku:-( Moze ktos mógłby zrobic mu wydarzenie na fb ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/238879-Strasznie-zabiedzony-jamnikowaty-staruszek-POTRZEBUJE-DOMU!!!?p=20302651#post20302651 Quote
Nilsson Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Elza22']coś więcej wiadomo o tej białej suni ?[/QUOTE] Biała sunia nazywa się KIKI i skończyła się jej kwarantanna. Quote
Anula Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 (edited) [quote name='Elza22']coś więcej wiadomo o tej białej suni ? Więcej fotek suni Kiki: http://schronisko.ustronet.com/index.php?option=com_easygallery&task=category&cid=2103&Itemid=33 Edited January 20, 2013 by Anula Quote
AgusiaP Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Anula']Więcej fotek suni Kiki: http://schronisko.ustronet.com/index.php?option=com_easygallery&task=category&cid=2103&Itemid=33 Jaka ona śliczna może komuś jednak zginęła Poszukam później w ogłoszeniach czy ktoś jej nie szuka Quote
Nilsson Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='AgusiaP']Jaka ona śliczna może komuś jednak zginęła Poszukam później w ogłoszeniach czy ktoś jej nie szuka[/QUOTE] Trochę ogłoszenia przeglądałam ale niestety na nic nie trafiłam.Jest już dwa tygodnie w schronie i nikt jej nie szukał.Jak wszystko dobrze pójdzie to york pojedzie jutro do nowego domu a Kiki też zabieram do siebie a potem ma załatwiony tymczas.Trzymajcie kciuki. Quote
Gabi79 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Nilsson']Trochę ogłoszenia przeglądałam ale niestety na nic nie trafiłam.Jest już dwa tygodnie w schronie i nikt jej nie szukał.Jak wszystko dobrze pójdzie to york pojedzie jutro do nowego domu a Kiki też zabieram do siebie a potem ma załatwiony tymczas.Trzymajcie kciuki.[/QUOTE] O rany, jakie wieści:loveu: Zaciskam kciuki z całych sił Quote
Felka z Bagien Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Nilsson']Trochę ogłoszenia przeglądałam ale niestety na nic nie trafiłam.Jest już dwa tygodnie w schronie i nikt jej nie szukał.Jak wszystko dobrze pójdzie to york pojedzie jutro do nowego domu a Kiki też zabieram do siebie a potem ma załatwiony tymczas.Trzymajcie kciuki.[/QUOTE] Trzymamy mocno! Quote
Bogusik Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Nilsson']Trochę ogłoszenia przeglądałam ale niestety na nic nie trafiłam.Jest już dwa tygodnie w schronie i nikt jej nie szukał.Jak wszystko dobrze pójdzie to york pojedzie jutro do nowego domu a Kiki też zabieram do siebie a potem ma załatwiony tymczas.Trzymajcie kciuki.[/QUOTE] Czy Kikunia będzie miała tymczas u Anuli,czy macie dla niej coś na miejscu?Oczywiście też mocno zaciskam kciuki za te dwie kruszynki!:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Nilsson Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Bogusik']Czy Kikunia będzie miała tymczas u Anuli,czy macie dla niej coś na miejscu?Oczywiście też mocno zaciskam kciuki za te dwie kruszynki!:kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE] Nie u Anuli ale Anula dała namiary.Podejrzewam ,ze DT już psinki nie odda:lol: Quote
bela51 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Jak te dwie slicznoty juz są bezpieczne, to zajrzyjcie na wątek staruszka - jamnisia. Tez z cieszynskiego schronu:-( On jeszcze bardziej potrzebuje pomocy. http://www.dogomania.pl/forum/threads/238879-Strasznie-zabiedzony-jamnikowaty-staruszek-POTRZEBUJE-DOMU!!! Quote
Bogusik Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Nilsson']Nie u Anuli ale Anula dała namiary.Podejrzewam ,ze DT już psinki nie odda:lol:[/QUOTE] Było by super!!!:-) Jak dobrze,że będą już niedługo w ciepełku...:-) Quote
__Lara Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Bogusik']Było by super!!!:-) Jak dobrze,że będą już niedługo w ciepełku...:-)[/QUOTE] Takie pieski dzięki urodzie mają więcej szczęścia :) Quote
AgusiaP Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Nilsson']Trochę ogłoszenia przeglądałam ale niestety na nic nie trafiłam.Jest już dwa tygodnie w schronie i nikt jej nie szukał.Jak wszystko dobrze pójdzie to york pojedzie jutro do nowego domu a Kiki też zabieram do siebie a potem ma załatwiony tymczas.Trzymajcie kciuki.[/QUOTE] Ja też nic nie znalazłam:-( [quote name='Nilsson']Podejrzewam ,ze DT już psinki nie odda:lol:[/QUOTE] Też tak podejrzewam :cool3: jest cudna:loveu::loveu::loveu: Trzymam kciuki za dwie psinki;) Widziałam ogłoszenia pieseczka;) Quote
Anula Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Bogusik']Czy Kikunia będzie miała tymczas u Anuli,czy macie dla niej coś na miejscu?Oczywiście też mocno zaciskam kciuki za te dwie kruszynki!:kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE] Ja zaproponowałam BDT Kikuni ale po co ciągnąć taki świat drogi do mnie Kikunię jeżeli pojawiło się DT z możliwością DS 15km od Cieszyna.Kikę weźmie Evita11.Tylko pozostaje do sprawdzenia DT tj.wizyta p/a ale mam nadzieję,że to tylko formalność. Quote
elaja Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Anula']Ja zaproponowałam BDT Kikuni ale po co ciągnąć taki świat drogi do mnie Kikunię jeżeli pojawiło się DT z możliwością DS 15km od Cieszyna.Kikę weźmie Evita11.Tylko pozostaje do sprawdzenia DT tj.wizyta p/a ale mam nadzieję,że to tylko formalność.[/QUOTE] Wow ! Bardzo się cieszę , wysłałam Evicie11 link do tego wątku jako jedną z propozycji . Quote
Martika&Aischa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 zaciskam za domek z całych sił !!!!!!!! :):):) Quote
Jota67 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 cieszę się że dwie malizny znalazły domki, ale tak mi żal tego jamniolka..... :( straszny bidulek z niego........ Quote
Nilsson Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 York już w nowym domku.Będzie miał do towarzystwa pekińczyka,kota,świnkę morską i goldena. Był bardzo grzeczny w podróży i w salonie piękności:)zachowywał się tak jakby mu te zabiegi nie były obce.Pan dzisiaj nawet zwolnił się 2 godz wcześniej z pracy bo chciał już go zobaczyć. Kiki jest na tymczasie u Evity11. Teraz prosimy o pomoc jamniczkowi,może mniej urodziwy ale też chce być kochany i zdrowy. Quote
Nilsson Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ta bidulka ma 9 lat jest malutka i chyba całe życie spędziła na łańcuchu też szukamy domku. Quote
Recommended Posts