Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Bookman Old Style]Jorek[/FONT][FONT=Bookman Old Style] został znaleziony w połowie grudnia. Jest trochę w typie rasy York terier . Ma około 5 lat. Jest mały, długowłosy. Pieski [/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]w jego typie kompletnie nie radzą sobie w warunkach schroniskowych:shake:. Dlatego bardzo pilnie szukamy dla niego domu stałego lub tymczasowego![/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]Bardzo, bardzo prosimy o pomoc![/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]Kontakt w sprawie adopcji :[/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]Fundacja „Lepszy Świat”[/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]Ania 699-682-482 e-mail: [email protected]
Kasia-782 71 77 71, [/FONT]
[FONT=Bookman Old Style][email protected][/FONT][FONT=Bookman Old Style]
Zosia -508-063-271, [/FONT]
[FONT=Bookman Old Style][email protected][/FONT][FONT=Bookman Old Style]

[/FONT]

[FONT=Times New Roman]

[/FONT]

Edited by Zofija
  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On nie może być w taki mróz na dworze!!!! :( Moj własny yoreczek trzęsie się na dworze nawet w kubraczku!!!! :(:( W jakiej miejscowości to biedactwo się znajduje?

Posted

[quote name='Jota67']On nie może być w taki mróz na dworze!!!! :( Moj własny yoreczek trzęsie się na dworze nawet w kubraczku!!!! :(:( W jakiej miejscowości to biedactwo się znajduje?[/QUOTE]
Fundacja mieści się chyba w okolicach Cieszyna ale to nie znaczy ,że piesio tam jest.

Posted

[quote name='Jota67']On nie może być w taki mróz na dworze!!!! :( Moj własny yoreczek trzęsie się na dworze nawet w kubraczku!!!! :(:( W jakiej miejscowości to biedactwo się znajduje?[/QUOTE]

Niestety on jest w cieszyńskim schronisku,nawet jak jest w pomieszczeniu zamkniętym to i tak jest bardzo zimno.Pilnie szukamy tymczasu.On tam jest od miesiąca ,koniecznie potrzebny dom bo nie przeżyje:-(

Posted

[quote name='Nilsson']Niestety on jest w cieszyńskim schronisku,nawet jak jest w pomieszczeniu zamkniętym to i tak jest bardzo zimno.Pilnie szukamy tymczasu.[/QUOTE]
I nikt nie upomina się o tę maliznę?Dziewczyny,trzeba mu zrobić wydarzenie na FB.Ja jestem kiepska w tych sprawach, dlatego tak tu podsycam tę myśl.

Posted

[quote name='AgusiaP']Jakie one śliczne a ten biały/biała cudny:loveu:[/QUOTE]

Biała to sunia.Tez trzeba ją wyrwać bo mrozy coraz większe,boję się o yorka ,miesiąc to dużo.

Posted

[quote name='ewu']Trzeba zrobić ogłoszenia na cito , pieski są mega adopcyjne.[/QUOTE]

York ma ogłoszenia na OX i Radio Bielsko ,wysłałam tekst i dziewczyny mają robić więcej ogłoszeń ale fajnie by było jakby na adopcję czekał w dt.Mała biała jest na kwarantannie.

Posted

Ja nie widzę zdjęć yoreczka,może tylko ja nie widzę.Jeżeli nie zgłosi się właściciel po sunię białą mogę ją wziąć na BDT.Chętnie bym pomogła yorkowi ale to samiec.Do kiedy jest mała na kwarantannie?

Posted

[quote name='Anula']Ja nie widzę zdjęć yoreczka,może tylko ja nie widzę.Jeżeli nie zgłosi się właściciel po sunię białą mogę ją wziąć na BDT.Chętnie bym pomogła yorkowi ale to samiec.Do kiedy jest mała na kwarantannie?

Rzeczywiście straciły się zdjęcia:(

Dowiem się do kiedy jest na kwarantannie,może jeszcze się właściciel zgłosi.