Zofija Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 (edited) [FONT=Bookman Old Style]Jorek[/FONT][FONT=Bookman Old Style] został znaleziony w połowie grudnia. Jest trochę w typie rasy York terier . Ma około 5 lat. Jest mały, długowłosy. Pieski [/FONT] [FONT=Bookman Old Style]w jego typie kompletnie nie radzą sobie w warunkach schroniskowych:shake:. Dlatego bardzo pilnie szukamy dla niego domu stałego lub tymczasowego![/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Bardzo, bardzo prosimy o pomoc![/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Kontakt w sprawie adopcji :[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Fundacja „Lepszy Świat”[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Ania 699-682-482 e-mail: [email protected] Kasia-782 71 77 71, [/FONT][FONT=Bookman Old Style][email protected][/FONT][FONT=Bookman Old Style] Zosia -508-063-271, [/FONT][FONT=Bookman Old Style][email protected][/FONT][FONT=Bookman Old Style] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Edited January 20, 2013 by Zofija Quote
bela51 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Zapisuje bidulka Rzeczywiscie to yorczek :lol: Quote
Martika&Aischa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 ależ maleństwo kochane :) zapiszę i mam nadzieję że szybciutko znajdzie domek. Quote
Gabi79 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Śliczny maluszek, widać, że jest przerażony sytuacją, w jakiej się znalazł:placz: Quote
Felka z Bagien Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Cudeńko,pewnie już jutro będzie grzał doopkę w domku.Gdzie on jest aktualnie? Quote
Jota67 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 On nie może być w taki mróz na dworze!!!! :( Moj własny yoreczek trzęsie się na dworze nawet w kubraczku!!!! :(:( W jakiej miejscowości to biedactwo się znajduje? Quote
ewu Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Jota67']On nie może być w taki mróz na dworze!!!! :( Moj własny yoreczek trzęsie się na dworze nawet w kubraczku!!!! :(:( W jakiej miejscowości to biedactwo się znajduje?[/QUOTE] Fundacja mieści się chyba w okolicach Cieszyna ale to nie znaczy ,że piesio tam jest. Quote
Nilsson Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Jota67']On nie może być w taki mróz na dworze!!!! :( Moj własny yoreczek trzęsie się na dworze nawet w kubraczku!!!! :(:( W jakiej miejscowości to biedactwo się znajduje?[/QUOTE] Niestety on jest w cieszyńskim schronisku,nawet jak jest w pomieszczeniu zamkniętym to i tak jest bardzo zimno.Pilnie szukamy tymczasu.On tam jest od miesiąca ,koniecznie potrzebny dom bo nie przeżyje:-( Quote
Felka z Bagien Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Nilsson']Niestety on jest w cieszyńskim schronisku,nawet jak jest w pomieszczeniu zamkniętym to i tak jest bardzo zimno.Pilnie szukamy tymczasu.[/QUOTE] I nikt nie upomina się o tę maliznę?Dziewczyny,trzeba mu zrobić wydarzenie na FB.Ja jestem kiepska w tych sprawach, dlatego tak tu podsycam tę myśl. Quote
Jota67 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Jezu- ludzie płacą kupę kasy żeby mieć yorka - czemu on już tak długo w schronie??? Nikt go nie wypatrzył???? Przecież jest śliczny! Quote
gosiaczek1984 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 no śliczny boże on zamarznie w te mrozy Quote
Felka z Bagien Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Próbowałam zrobić wydarzenie na FB, ale nie umiem wkleić zdjęcia:placz:Cioteczki na pomoc:placz: Quote
Nilsson Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Felka z Bagien']Próbowałam zrobić wydarzenie na FB, ale nie umiem wkleić zdjęcia:placz:Cioteczki na pomoc:placz: On jest na naszej stronie na FB http://www.facebook.com/pages/zwierzeta-adopcjeorg/212228012132606 Proszę udostępniajcie. Quote
Nilsson Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Jest jeszcze takie cudo ale na kwarantannie; Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Jakie one śliczne a ten biały/biała cudny:loveu: Quote
Nilsson Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='AgusiaP']Jakie one śliczne a ten biały/biała cudny:loveu:[/QUOTE] Biała to sunia.Tez trzeba ją wyrwać bo mrozy coraz większe,boję się o yorka ,miesiąc to dużo. Quote
Bogusik Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Tragedia,że takie śliczne maluszki muszą siedzieć w schronie!Przecież one nie są w stanie przeżyć takich mrozów bez ogrzewanego pomieszczenia...Masakra:-( Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Pewnie szybciutko znają domki są piękne a tu tak zimno....:placz::placz::placz: Quote
ewu Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Trzeba zrobić ogłoszenia na cito , pieski są mega adopcyjne. Quote
Nilsson Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='ewu']Trzeba zrobić ogłoszenia na cito , pieski są mega adopcyjne.[/QUOTE] York ma ogłoszenia na OX i Radio Bielsko ,wysłałam tekst i dziewczyny mają robić więcej ogłoszeń ale fajnie by było jakby na adopcję czekał w dt.Mała biała jest na kwarantannie. Quote
Anula Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ja nie widzę zdjęć yoreczka,może tylko ja nie widzę.Jeżeli nie zgłosi się właściciel po sunię białą mogę ją wziąć na BDT.Chętnie bym pomogła yorkowi ale to samiec.Do kiedy jest mała na kwarantannie? Quote
Nilsson Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Anula']Ja nie widzę zdjęć yoreczka,może tylko ja nie widzę.Jeżeli nie zgłosi się właściciel po sunię białą mogę ją wziąć na BDT.Chętnie bym pomogła yorkowi ale to samiec.Do kiedy jest mała na kwarantannie? Rzeczywiście straciły się zdjęcia:( Dowiem się do kiedy jest na kwarantannie,może jeszcze się właściciel zgłosi. Quote
Zofija Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Zdjęcia wstawiłam ponownie. Nie wiem co się dzieje. Na fotosiku nie mogę zmniejszać zdjęć-odrzuca. Aneczko dowiem się i dam znać Quote
Recommended Posts