AgusiaP Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Nilsson']Rozmawiałam z Panią z Kielc jak ten problem rozwiązać.Myślałam ,żeby gdzieś w połowie drogi się spotkać to dla każdej z stron byłoby korzystniejsze ze względu na warunki na drogach.Ma rozmawiać z synem i da mi znać.[/QUOTE] To czekamy;) Quote
Nilsson Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Gabi79']A czy szukałaś na wątku transportowym, albo pisałaś jaka trasa Cię interesuję?[/QUOTE] Jeszcze nie pisałam bo sunia jest u mnie ponad tydzień i musi troszkę dojść do siebie .Była za słaba żeby ją gdziekolwiek posyłać.Poślij mi link z wątku transportowego.Sunia jest w Skoczowie a ma jechać do Kielc. Quote
Jota67 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Nilsson']Macie rację ,ja tez o niej stale myślę.Mam u siebie Mała na DT i jest chętna pani z Kielc zeby ją adoptować i wtedy mogłabym ją zabrać do siebie ,a potem możemy myśleć co dalej. Musimy załatwić transport małej do KIELC A ten pudelek to kto? Wybaczcie, ale mi się już wszystko miesza...:( myślałam, że do Kielc jedzie maleńka sunia z "łańcucha".... Quote
AgusiaP Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 A macie jakieś wieści z DT białej sunieczki?;) Quote
Gabi79 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Nilsson']Jeszcze nie pisałam bo sunia jest u mnie ponad tydzień i musi troszkę dojść do siebie .Była za słaba żeby ją gdziekolwiek posyłać.Poślij mi link z wątku transportowego.Sunia jest w Skoczowie a ma jechać do Kielc. Link do wątku transportowego, bardzo proszę: http://www.dogomania.pl/forum/threads/24359-W%C4%85tek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY%21 A czy ta sunia ma wątek na dogo? [quote name='Jota67']A ten pudelek to kto? Wybaczcie, ale mi się już wszystko miesza...:( myślałam, że do Kielc jedzie maleńka sunia z "łańcucha".... Ta sunia pudelkowata jest u Nilsson w DT i ona ma jechać do Kielc. Jeśli pojedzie, to może Nilsson weźmie tę małą z łańcucha na DT Quote
Nilsson Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Dzisiaj pudelkowa czarna sunia pojechała do nowego domku:)) Quote
Gabi79 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Nilsson']Dzisiaj pudelkowa czarna sunia pojechała do nowego domku:))[/QUOTE] Wspaniale, bardzo się cieszę, czy pojechała do tej pani do Kielc??? Nilsson, weźmiesz tę bidusię na tymczas [url]http://schronisko.ustronet.com/images/stories/easygallery/2083/1357221767_tn_P1070048.JPG[/url] Quote
Nilsson Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Gabi79']Wspaniale, bardzo się cieszę, czy pojechała do tej pani do Kielc??? Nilsson, weźmiesz tę bidusię na tymczas [URL]http://schronisko.ustronet.com/images/stories/easygallery/2083/1357221767_tn_P1070048.JPG[/URL][/QUOTE] Tak ta mała pojechała do Kielc ,zawiozłam ją do Zawiercia i tam ją odebrała ta Pani,Spotkałyśmy się w połowie drogi.Wstawię potem zdjęcie:) Lita była na kolejce ale niestety pojawiła się w schronie taka bidulka po śmierci właściciela,cała zestresowana trzęsąca się i przeziębiona ,no i nie miałam sumienia i nie mogłam jej nie wziąć.Zaraz jak zadzwonili kazałam ją przywieźć i jest u mnie od czwartku. [URL]http://schronisko.ustronet.com/index.php?option=com_easygallery&task=category&cid=2176&Itemid=33[/URL] Tamta bidulka musi niestety poczekać:( ale myślę o niej:) Quote
Gabi79 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Nilsson']Tak ta mała pojechała do Kielc ,zawiozłam ją do Zawiercia i tam ją odebrała ta Pani,Spotkałyśmy się w połowie drogi.Wstawię potem zdjęcie:) Lita była na kolejce ale niestety pojawiła się w schronie taka bidulka po śmierci właściciela,cała zestresowana trzęsąca się i przeziębiona ,no i nie miałam sumienia i nie mogłam jej nie wziąć.Zaraz jak zadzwonili kazałam ją przywieźć i jest u mnie od czwartku. [URL]http://schronisko.ustronet.com/index.php?option=com_easygallery&task=category&cid=2176&Itemid=33[/URL] Tamta bidulka musi niestety poczekać:( ale myślę o niej:)[/QUOTE] Jaka malizna słodka, dobrze, że ją wzięłaś, a jak tamta mała się miewa, radzi sobie w schronie??? Quote
Nilsson Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Gabi79']Jaka malizna słodka, dobrze, że ją wzięłaś, a jak tamta mała się miewa, radzi sobie w schronie???[/QUOTE] tamta na pewno lepiej sobie radzi bo wydaje się ,ze bidulka całe życie na łańcuchu spędziła. A ta malutka z ciepłego domu do zimnego schroniska to tragedia:-( a na dodatek ma zapalenie pęcherza ,leczymy ją jest na antybiotyku.Waży 4,20:) Quote
Gabi79 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Nilsson']tamta na pewno lepiej sobie radzi bo wydaje się ,ze bidulka całe życie na łańcuchu spędziła. A ta malutka z ciepłego domu do zimnego schroniska to tragedia:-( a na dodatek ma zapalenie pęcherza ,leczymy ją jest na antybiotyku.Waży 4,20:)[/QUOTE] Jak dobrze, że ją wzięłaś:loveu: Quote
Nilsson Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 (edited) [quote name='Gabi79']Jak dobrze, że ją wzięłaś:loveu:[/QUOTE] Taka mała pierdółka kilo większa od mojej Tosi:) Była bardzo smutna bo straciła Pana i na dodatek chora .Jutro robimy usg i prześwietlenie czy czasami nie ma kamieni.Obecnie jest weselsza ,już macha ogonkiem na mój widok chociaż z początku powarkiwała:) Edited February 26, 2013 by Nilsson Quote
Gabi79 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Nilsson']Taka mała pierdułka kilo większa od mojej Tosi:) Była bardzo smutna bo straciła Pana i na dodatek chora .Jutro robimy usg i prześwietlenie czy czasami nie ma kamieni.Obecnie jest weselsza ,już macha ogonkiem na mój widok chociaż z początku powarkiwała:)[/QUOTE] Kruszynka, pewnie na początku się bała, a potem zrozumiała, że nic złego jej nie spotka Quote
Recommended Posts