Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

anica napisał(a):
... powoli Rikuś, zaczął po prostu żyć;)
Zofjo napisz ,proszę jak ma się Maczo-men:)

Maczo men niby było dobrze, ale od 2 dni bardzo mało je. Bardzo. W poniedziałek jadę na badania krwi. Właśnie leży na moich kolanach jak piszę na kompie. Martwię się o mojego najkochańszego krasnala

Posted

Zofija napisał(a):
Maczo men niby było dobrze, ale od 2 dni bardzo mało je. Bardzo. W poniedziałek jadę na badania krwi. Właśnie leży na moich kolanach jak piszę na kompie. Martwię się o mojego najkochańszego krasnala

.... może nie je... bo po prostu jest chory:hmmmm:... oby!... delikatne głaski dla Maczo men:glaszcze:

Posted

Jamnior jest. Dosyć jest żywotny i nie sprawia wrażenia jakby się wybierał na tamten świat. Nawet próbuje żebrać przy stole i gonić koty. On te koty goni w jak zwolnionym filmie - lezie w ich kierunku a później chce ugryźć. Chyba mu się zużyły przednie zęby, bo tylko podszczypuje więc koty odskakują zamiast uciekać i cała zabawa powtarza się od nowa.

Posted

W schronisku w Cieszynie jest taki psiak:
http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1189

napisała do mnie osoba zainteresowana adopcją, pisała maile dzwoniła zero kontaktu. Brak odpowiedzi na maile telefonu nikt nie odbiera.
Czy dane kontaktowe (brane zresztą ze strony schroniska) są aktualne:

Tel. 603 850 137
e-mail: [email protected]

dzisiaj dopisalam jeszcze stacjonarny 33 851 55 11 i podałam zainteresowanej osobie.

Psiak jest nadal na stronie schroniska, ma numer Numer ewidencyjny: 503/2012, podany tez zresztą w naszym ogłoszeniu.

Posted

Isadora7 napisał(a):
W schronisku w Cieszynie jest taki psiak:
http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1189

napisała do mnie osoba zainteresowana adopcją, pisała maile dzwoniła zero kontaktu. Brak odpowiedzi na maile telefonu nikt nie odbiera.
Czy dane kontaktowe (brane zresztą ze strony schroniska) są aktualne:

Tel. 603 850 137
e-mail: [email protected]

dzisiaj dopisalam jeszcze stacjonarny 33 851 55 11 i podałam zainteresowanej osobie.

Psiak jest nadal na stronie schroniska, ma numer Numer ewidencyjny: 503/2012, podany tez zresztą w naszym ogłoszeniu.

Dzisiaj odpiszę ,bo dzisiaj przekazali mi jej maile.Schronisko raczej nie odpisuje a z tel -różnie:shake: