Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

On się tak "zawiesza". Chodzi po domu dopóki nie trafi do kąta. I tam utyka. Jak mu za długo to zaczyna szczekać. Trzeba mu wtedy zmienić trajektorię i znowu chodzi. Aż dojdzie do legowiska - wtedy się kładzie i zasypia.

Posted

Ja też chcę psa o wadze 2,5 kg!!!!
Dlaczego mnie się zawsze trafiają cielaki i potem je muszę targać pod pachą? No dobra, Zofija to wątła kobieta i nie utarga więcej a ja jestem kawał baby to dostaję ciężkie tematy.

Posted

stzw napisał(a):
Ja też chcę psa o wadze 2,5 kg!!!!
Dlaczego mnie się zawsze trafiają cielaki i potem je muszę targać pod pachą? No dobra, Zofija to wątła kobieta i nie utarga więcej a ja jestem kawał baby to dostaję ciężkie tematy.

... oplułam ekran!... trzeba przyznać, że masz poczucie humoru:megagrin::megagrin::megagrin:!....

Posted

I jeszcze dodam, ze zawsze preferowałam duże psy, ale jak zobaczyłam maczo mena to była milość od pierwszego wejrzenia. Z wzajemnością! Nelę jak zobaczyłam to też byłą dla mnie za mała ( waży 33kg, ale jest utyta po sterylce), ale wziełam z innych powodów.. A mój pierwszy pies to był meeeega ciężki przypadek. Posiadał wszystkie możliwe wady- gryzł, wył zostawiony sam z 8 godzin spokojnie. Żeby było bardziej słychać to Babsiula stawała na oknie. A co! I tak 14 lat. Ostatni rok życia ten dynamit był spokojniejszy:)

Posted (edited)

Widac Rikusiowi apetyt dopisuje wiec chyba w miare dobrze sie czuje?

Zofija,potwierdż prosze moja wpłatę na watku bazarkowym to bede mogła go juz usunąć.

Edited by danka1234
Posted

__Lara napisał(a):
Dokładnie! Wreszcie nie ma tego wystraszonego pałąka :)

tak:)... i te oczki?!... chyba już nie są?... takie smutne, jak na pierwszej stronie....

Posted

danka1234 napisał(a):
Widac Rikusiowi apetyt dopisuje wiec chyba w miare dobrze sie czuje?

Zofija,potwierdż prosze moja wpłatę na watku bazarkowym to bede mogła go juz usunąć.

czekam na wyciąg z naszego konta Danusiu. Ja nie mam bezpośredniego wejścia-powinien być dzisiaj na moim mailu!

Posted

[FONT=Times New Roman]07.02. z bazarku Fony-100zł
08.02. FUNDACJA SOS DLA JAMNIKÓW-30zł
09.02. bazarek danka1234 -167zł
razem=297zł:loveu: DZIĘKUJEMY!!!
[/FONT]

Posted

Nauczył się "odwieszać" - jeżeli po 3-4 min. ściana się nie przesuwa to Riki sam zmienia kierunek trasy. Czasami trochę trochę trwa zanim się wymanewruje bo jest długi ale generalnie zaczyna sobie radzić sam.