anica Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 .... hihihi... ja to mam spóźniony zapłon:oops:.... przecież... można śmiało powiedzieć, że ... już Rikusiowi dopisało szczęście:loveu: Quote
danka1234 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Teraz oby zdrówko było by się Rikusiowi dłużej dobrze żyło. Quote
stzw Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Riko dzisiaj biegał. Co prawda krótki dystans i nie sprintem ale zawsze to coś. I ogon był w górze. Jak mi się uda to nakręcę jutro filmik. Quote
danka1234 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='stzw']Riko dzisiaj biegał. Co prawda krótki dystans i nie sprintem ale zawsze to coś. I ogon był w górze. Jak mi się uda to nakręcę jutro filmik.[/QUOTE] To bardzo dobre wiesci,czyli wraca do zycia,oby tak dalej. Quote
__Lara Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='danka1234']To bardzo dobre wiesci,czyli wraca do zycia,oby tak dalej.[/QUOTE] Dokładnie, wraca do świata żywych :) Quote
anica Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='stzw']Riko dzisiaj biegał. Co prawda krótki dystans i nie sprintem ale zawsze to coś. I ogon był w górze. Jak mi się uda to nakręcę jutro filmik.[/QUOTE]...:loveu::multi::loveu: Quote
bela51 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Rikus dostał dzisiaj przelew na kolejne 100 zł z bazarku fony. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238735-Zako%C5%84czony-!-Bizuteria-bluzki-spodnie-dla-Bartusia-i-Uszatka-do-31-01-br?p=20512847#post20512847[/url] Prosimy o potwierdzenie, po zaksiegowaniu wpłaty. Quote
sonek666 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 A ja zapraszam na mega bazar- ponad 150 fantów !!- na kilka celów- w tym [B]Rikuś[/B] ;);) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240108-NOWY-BAZAR-Dwie-strony-fant%C3%B3w%21Ponad-150-pozycji%21[/url] Quote
mdk8 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 przepraszam- zajrzałam tu 1-szy raz i nie bardzo mam czas czytać cały wątek - na co potrzebne są pieniądze? Na pobyt, karmę, leczenie...????? W miarę możliwości pomogę dlatego poproszę nr. konta. Quote
piescofajnyjest Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 zagladam do naszego maluszka:) Quote
stzw Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='mdk8']przepraszam- zajrzałam tu 1-szy raz i nie bardzo mam czas czytać cały wątek - na co potrzebne są pieniądze? Na pobyt, karmę, leczenie...????? W miarę możliwości pomogę dlatego poproszę nr. konta.[/QUOTE] Jakby co, to Riki nie jest leczony. Dostał dawkę preparatu na wzmocnienie wątroby a teraz łyka tabletki z żelazem. Za 2-3 tyg ( nie pamiętam, ile tych tabletek jeszcze zostało) będzie miał ponownie zrobione badania krwi. Obecnie nie ma go na co leczyć, bo starość jest nieuleczalna, niestety. Na razie nie sprawia wrażenia, że cokolwiek go boli, nie ma żadnych objawów chorobowych. Apetyt mu dopisuje aż zanadto. Niestety, słabo wchłania ale to jest bardziej związane z wiekiem a nie z chorobą. Kupy od samego początku miał bardzo fajne. Nie ma wcale dolnych kłów więc musi dostawać albo puszki z dosyć dużymi kawałkami albo średnio rozmoczone suche bo innego nie umie nabrać do mordy. Jak jest za małe albo zbyt rozmemłane to mu wylatuje bokami. Jada co 4 godziny i co 4 godziny jest koopa. Jak jest głodny to próbuje złapać w mordę wszystko, co się rusza ( czyjś ogon, jakiegoś kota, ręce itp.) Śmieszny taki staruszek. Quote
anica Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='stzw']Jakby co, to Riki nie jest leczony. Dostał dawkę preparatu na wzmocnienie wątroby a teraz łyka tabletki z żelazem. Za 2-3 tyg ( nie pamiętam, ile tych tabletek jeszcze zostało) będzie miał ponownie zrobione badania krwi. Obecnie nie ma go na co leczyć, bo starość jest nieuleczalna, niestety. Na razie nie sprawia wrażenia, że cokolwiek go boli, nie ma żadnych objawów chorobowych. Apetyt mu dopisuje aż zanadto. Niestety, słabo wchłania ale to jest bardziej związane z wiekiem a nie z chorobą. Kupy od samego początku miał bardzo fajne. Nie ma wcale dolnych kłów więc musi dostawać albo puszki z dosyć dużymi kawałkami albo średnio rozmoczone suche bo innego nie umie nabrać do mordy. Jak jest za małe albo zbyt rozmemłane to mu wylatuje bokami. Jada co 4 godziny i co 4 godziny jest koopa. Jak jest głodny to próbuje złapać w mordę wszystko, co się rusza ( czyjś ogon, jakiegoś kota, ręce itp.) Śmieszny taki staruszek.[/QUOTE] .... już widzę Rikusia jak kłapie pycholkiem , próbując złapać... ogon.... czyjś oczywiście:D:D:D:D [B]... mdk8[/B], Dziękujemy:loveu:...zawsze, każda złotówka oznacza to....że dziadziuś może się cieszyć ...Spokojną starością:loveu: Quote
Nilsson Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='mdk8']poproszę nr. konta:lol:[/QUOTE] [COLOR=#800000][B]Dziękujemy i podaję konto:)[/B][/COLOR] [COLOR=#800000][/COLOR] [B][COLOR=#006666][FONT=&]DANE FUNDACJI DO WPŁAT:[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=&] [/FONT][/COLOR][COLOR=#006666][FONT=&]Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat"[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=&] [/FONT][/COLOR][COLOR=#006666][FONT=&]43-400 Cieszyn, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=&] [/FONT][/COLOR][COLOR=#006666][FONT=&]Konto:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=&] [/FONT][/COLOR][B][COLOR=#006666][FONT=&]ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319 Z dopiskiem dla Rikusia [/FONT][/COLOR][FONT=&][COLOR=#800000][/COLOR][/FONT][/B] Quote
stzw Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Głodny Riki http://www.youtube.com/watch?v=wndvPo34LlQ&feature=youtu.be Quote
anica Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Miód na serce ten filmik:loveu: .... słodki , przekochany Rikuś:loveu:.... zgodna, przyjacielska i łakoma chłopina:evil_lol: .... duży pies? czy kot?... nic go nie rusza!...jak jedzonkiem dzielą:eviltong:!... Rikuniu, wiesz co jest ważne:eviltong:!... Quote
anica Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Rikuniu, mizianka, czochranka, buziolaki:glaszcze: Quote
stzw Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=bRLn1O_A-9U&feature=youtu.be Quote
bela51 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Prosiłabym kogos z Fundacji o potwierdzenie drugiej wpłaty bazarkowej dla Rikusia...:modla: Quote
Recommended Posts