anica Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [FONT=georgia]Zdrowiusieńkich i Spokojnych Świąt!!!!![/FONT] Quote
Isadora7 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 :loveu: [FONT=verdana]POGODNYCH ŚWIĄT NASZYM PRZYJACIOŁOM życzy Fundacja SOS dla Jamników. Dziękujemy, że jesteście. [/FONT] :loveu:[FONT=verdana] nasza strona: http://jamniki.eadopcje.org/ nasz FanPage: https://www.facebook.com/ADOPTUJ.JAMNIKA nasza grupa do zgłaszania jamniczych bied: https://www.facebook.com/groups/jamniki/ a tu odpoczywamy: https://www.facebook.com/groups/160023870799949/[/FONT] Quote
stzw Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Riki śpi w kennelu. Jeżeli wypuszczam go między 24 a 2 w nocy to do rana jest czysto. Jeżeli nie, to jest pełny zestaw. W centrum siedzi jamnik uwalony po uszy we własnej kupie. Tradycyjnie słaniający się na łapach z głodu. Dzisiaj wylazł i pochłonął go śnieg. Przez noc napadało chyba z pół metra. Białe Święta Wielkanocy! Quote
anica Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 ....:hmmmm: ciężka sprawa! może łatwiej, przyzwyczaić chłopaka do siooo , kooo w jakimś jednym miejscu?... Quote
stzw Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 anica, ten pies ma alzheimera. Jeżeli psy miewają. Nie wie, gdzie jest i co się z nim dzieje. Jedyne objawy aktywności wykazuje w kierunku jedzenia. Właśnie się zawiesił pod szafką... U niego nie ma "jednego miejsca". Normalnie sklerotyk. Quote
anica Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 ... to ja może.... wstrzymam się od...<dobrych rad>... i raczej będę wspierała Ciebie ,dobrymi myślami...:roll::fadein: Quote
Isadora7 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='anica']... to ja może.... wstrzymam się od...<dobrych rad>... i raczej będę wspierała Ciebie ,dobrymi myślami...:roll::fadein:[/QUOTE] to ja te ż ze wsparciem mentalnym Quote
yunona Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 I ja pojawiam się z jamniczymi mocami i wsparciem duchowym :) Quote
1izabelka1 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='stzw']anica, ten pies ma alzheimera. Jeżeli psy miewają. Nie wie, gdzie jest i co się z nim dzieje. Jedyne objawy aktywności wykazuje w kierunku jedzenia. Właśnie się zawiesił pod szafką... U niego nie ma "jednego miejsca". Normalnie sklerotyk.[/QUOTE] wiem że nie ma tu nic do śmiechu , ale tak fajnie opisujesz chłopaka że zawsze uśmiecham się jak o nim czytam :) cieszę się że jest w dobrych rękach bo na to wychodzi że nie bardzo by sobie poradził sam Quote
Isadora7 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='stzw']anica, ten pies ma alzheimera. Jeżeli psy miewają. Nie wie, gdzie jest i co się z nim dzieje. Jedyne objawy aktywności wykazuje w kierunku jedzenia. Właśnie się zawiesił pod szafką... U niego nie ma "jednego miejsca". Normalnie sklerotyk.[/QUOTE] [quote name='1izabelka1']wiem że nie ma tu nic do śmiechu , ale tak fajnie opisujesz chłopaka że zawsze uśmiecham się jak o nim czytam :) cieszę się że jest w dobrych rękach bo na to wychodzi że nie bardzo by sobie poradził sam[/QUOTE] [quote name='anica']:lol::loveu::lol: ja też, lubię styl Stzw;)[/QUOTE] Dokładnie tak, opis taki z "jajem", bez sztucznego przesładzania, słodzenia,. ciumciania, pierdzenia :) pisz stzw pisz, wpadam również po oddech gdzy naczytam się tu i tam miodziku rodem z uszu Quote
bela51 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='bela51']Dla Rikiego poszedł ostatni juz przelew z bazarku Fony w wysokosci 27 zł. [/QUOTE] Prosze o potwierdzenie jescze tej bazarkowej wpłaty. Quote
Zofija Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='bela51']Prosze o potwierdzenie jescze tej bazarkowej wpłaty.[/QUOTE] belu-przyszła wpłata. Jutro wrzucę rozliczenia! Quote
stzw Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Uploaded with ImageShack.us Riki trochę zjechał z kocyka bo się hołota rozpychała. Quote
anica Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 fota miesiąca!!!!! [quote name='stzw'] uploaded with imageshack.us riki trochę zjechał z kocyka bo się hołota rozpychała. Quote
sonek666 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 W końcu udało mi się rozliczyć bazarek dla Rikusia wyszło 91zł. Proszę o jakieś dane do przelewu to podeślę pieniążki ;):) http://www.dogomania.pl/forum/threads/240108-NOWY-BAZAR-Dwie-strony-fant%C3%B3w!Ponad-150-pozycji! Quote
stzw Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='rudynpm']Świetne zwierzaki:) A te zeberka to sharpei?[/QUOTE] No, niby marki shar pei. Dla mnie miniatura hipopotama w połączeniu z albinoską świnią wietnamską. Quote
Zofija Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 wpływy dla Rikusia: 01.03. MDK8 -10zł 12.03. z bazarku Fiony-27zł razem 37zł dziękujemy!! Quote
stzw Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Jamnik się trochę ogarnął: 1. Błysk światła i fakt, że wszystkie psy się podrywają oznacza, że otwarli lodówkę i będą jedli. Trzeba się pojawić. 2. Między 2 a 3 w nocy z klatki wydobywa się : hau hau. W tłumaczeniu na ludzki - kupę mi się chce! jamnik pod pachę i na spacerek. Noce są ostatnio jakby cieplejsze :-) 3. Jak przyłazi kobieta w kurtce to znaczy, że będzie jedzenie i trzeba machać ogonem. Quote
Recommended Posts