Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Riki śpi w kennelu. Jeżeli wypuszczam go między 24 a 2 w nocy to do rana jest czysto. Jeżeli nie, to jest pełny zestaw. W centrum siedzi jamnik uwalony po uszy we własnej kupie. Tradycyjnie słaniający się na łapach z głodu.
Dzisiaj wylazł i pochłonął go śnieg. Przez noc napadało chyba z pół metra. Białe Święta Wielkanocy!

Posted

anica, ten pies ma alzheimera. Jeżeli psy miewają.
Nie wie, gdzie jest i co się z nim dzieje. Jedyne objawy aktywności wykazuje w kierunku jedzenia.
Właśnie się zawiesił pod szafką... U niego nie ma "jednego miejsca". Normalnie sklerotyk.

Posted

[quote name='anica']... to ja może.... wstrzymam się od...<dobrych rad>... i raczej będę wspierała Ciebie ,dobrymi myślami...:roll::fadein:[/QUOTE]

to ja te ż ze wsparciem mentalnym

Posted

[quote name='stzw']anica, ten pies ma alzheimera. Jeżeli psy miewają.
Nie wie, gdzie jest i co się z nim dzieje. Jedyne objawy aktywności wykazuje w kierunku jedzenia.
Właśnie się zawiesił pod szafką... U niego nie ma "jednego miejsca". Normalnie sklerotyk.[/QUOTE]
wiem że nie ma tu nic do śmiechu , ale tak fajnie opisujesz chłopaka że zawsze uśmiecham się jak o nim czytam :) cieszę się że jest w dobrych rękach bo na to wychodzi że nie bardzo by sobie poradził sam

Posted

[quote name='stzw']anica, ten pies ma alzheimera. Jeżeli psy miewają.
Właśnie się zawiesił pod szafką... U niego nie ma "jednego miejsca". Normalnie sklerotyk.[/QUOTE]

[quote name='1izabelka1']wiem że nie ma tu nic do śmiechu , ale tak fajnie opisujesz chłopaka że zawsze uśmiecham się jak o nim czytam :) cieszę się że jest w dobrych rękach bo na to wychodzi że nie bardzo by sobie poradził sam[/QUOTE]

[quote name='anica']:lol::loveu::lol: ja też, lubię styl Stzw;)[/QUOTE]

Dokładnie tak, opis taki z "jajem", bez sztucznego przesładzania, słodzenia,. ciumciania, pierdzenia :)

pisz stzw pisz, wpadam również po oddech gdzy naczytam się tu i tam miodziku rodem z uszu

Posted

[quote name='bela51']Dla Rikiego poszedł ostatni juz przelew z bazarku Fony w wysokosci 27 zł.
[/QUOTE]
Prosze o potwierdzenie jescze tej bazarkowej wpłaty.

Posted

[quote name='rudynpm']Świetne zwierzaki:) A te zeberka to sharpei?[/QUOTE]

No, niby marki shar pei. Dla mnie miniatura hipopotama w połączeniu z albinoską świnią wietnamską.

Posted

Jamnik się trochę ogarnął:
1. Błysk światła i fakt, że wszystkie psy się podrywają oznacza, że otwarli lodówkę i będą jedli. Trzeba się pojawić.
2. Między 2 a 3 w nocy z klatki wydobywa się : hau hau. W tłumaczeniu na ludzki - kupę mi się chce! jamnik pod pachę i na spacerek. Noce są ostatnio jakby cieplejsze :-)
3. Jak przyłazi kobieta w kurtce to znaczy, że będzie jedzenie i trzeba machać ogonem.