Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='bela51']Prosiłabym kogos z Fundacji o potwierdzenie drugiej wpłaty bazarkowej dla Rikusia...:modla:[/QUOTE]

Izuś-dotarły- jutro zrobię rozliczenie!!! I promise!!!!

Posted

[FONT=Times New Roman]Wpływy dla Rikusia:
07.02. z bazarku Fony-100zł
08.02. FUNDACJA SOS DLA JAMNIKÓW-30zł
09.02. bazarek danka1234 -167zł
26.02. z bazarku Fony część II-100zł
razem=397zł:loveu: DZIĘKUJEMY!!!
[/FONT]

Posted

Rikuniu ciocie będa dbały o Ciebie ,maleńki:loveu: czochranka dla dziadzia:glaszcze:
Cioteczki zbliżają się Święta:) jeśli wysyłacie tradycyjnie życzenia Świąteczne to zajrzyjcie na bazarek do cancer , piękne ręcznie robione, niepowtarzalne kartki świąteczne

Posted

Riki od dzisiaj będzie dostawał sulfonamidy bo jak podżera z cudzych misek żarcie to mu się kupa robi nieładna. Generalnie jest dosyć żywotny, załapał rytm dnia i lokalizację lodówki w kuchni. Jakieś pomysły na DS? Ogłoszenia?
Bo nie chciałabym żeby u mnie utknął na wieki wieków.

Posted

Załatwiłam za free od Dobrej Duszy tabletki na wątrobę, muszę tylko pokryć koszty przesyłki. Powinno starczyć co najmniej na 2 miesiące.

Posted

PODPISZCIE PROSZĘ - tysiące Chartów rocznie ginie ,organizacje w Hiszpanii i UK walczą o lepszy los dla Chartów ,oni odwalają kawał dobrej pracy ratując setki tych psów ,my możemy ich wesprzeć tylko podpisem i trzymać kciuki żeby im się udało , to nic nie kosztuje./Nie trzeba się logować /

http://www.change.org/petitions/defr..._term=12357669

http://www.avaaz.org/en/petition/Sto..._hunting_dogs/

Posted

stzw napisał(a):
Riki od dzisiaj będzie dostawał sulfonamidy bo jak podżera z cudzych misek żarcie to mu się kupa robi nieładna. Generalnie jest dosyć żywotny, załapał rytm dnia i lokalizację lodówki w kuchni. Jakieś pomysły na DS? Ogłoszenia?
Bo nie chciałabym żeby u mnie utknął na wieki wieków.

Przede wszystkim sesja zdjęciowa :)

Posted

__Lara napisał(a):
Przede wszystkim sesja zdjęciowa :)
... i jeśli ktoś doda opis... to Sarunia , podała link gdzie można ogłaszać... a ja zapłacę... i mamy pełną współpracę;)
kto mógł zrobić te zdjęcia i opis...

Posted

To ja zrobię zdjęcia wieczorem. Co do opisu, to mogę o nim napisać wszystko, co wiem a może ktoś to skleci w jakąś logiczną całość.

Posted

Charakterystyka do ogłoszenia:
Głuchy jak pień. Widzi światłocień i wszystko, co się rusza traktuje konsumpcyjnie. Zawiesza się przed pionowymi przeszkodami. Jeżeli przeszkody nie ustępują w ciągu kilku minut - zaczyna szczekać. Nie sygnalizuje potrzeby wyjścia więc trzeba pamiętać, żeby wyprowadzać go co 4 godziny. Po jedzeniu zawsze ma brudny nos a czasami uszy. Jak zje to śpi a jak się obudzi to turla się po domu szukając jedzenia. Zupełnie pozbawiony agresji. Nie niszczy i nie wskakuje na meble. Utyka na przednią łapę. Śmierdzi mu z mordy, nie ma dolnych zębów więc musi dostawać miękkie jedzenie chociaż z suchym też sobie radzi, tylko kruszy. Śmieszny.

Posted

Bardzo ładnie wyszedł na tych zdjęciach,musiałby trafić do domu gdzie była by możliwość wyprowadzania co cztery godziny.
A dlaczego mu smierdzi z gęby/ma zepsute pozostałe zęby lub kamień/ czy jakaś inna przyczyna?