Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To Ferduś młodziutki,jeszcze psie dziecko jest do tego taka przylepka to pewnie domek szybko znajdzie.
Ja swój bazarek wystawie przez weekend,to czasochłonne zajęcie a i zdjecia tzreba zrobić za dnia bo po pracy za póżno.
Jeśli beda zdjecia tej sunieczki to pomoge z ogłoszeniami,mozna by ją na fb pokazać-wydarzenie zrobić,moze ktos by na dt zabrał.

Posted

Dzisiaj przelałam na konto hoteliku u Murki za 3 miesiące dla Ferdka - 150 zł.
Jutro pieniądze będą już na jego koncie. Wybacz zołziątko że będę przelewała na konto hoteliku, ale jest mi tak wygodniej, mam tam stałe miejsce i dane do przelewu mam w zapisanych odbiorcach.

Posted

bianka0 napisał(a):
Dzisiaj przelałam na konto hoteliku u Murki za 3 miesiące dla Ferdka - 150 zł.
Jutro pieniądze będą już na jego koncie. Wybacz zołziątko że będę przelewała na konto hoteliku, ale jest mi tak wygodniej, mam tam stałe miejsce i dane do przelewu mam w zapisanych odbiorcach.

Nic się nie dzieje :) Może i tak być ....

Posted

Maruda666 napisał(a):
Z bazarku dla Oziego i Sonika nazbierało się 240 bez kilku złotych. 120 poszło już do Buni a 120 będzie dla małego - tylko proszę o konto :)

Dziękuje zaraz wysyłam konto :))
Zaraz uzupelnie pierwszy post o wpłaty bo doszły nowe:)))

Strasznie Wam wszystkim dziękuję....

paula_t widać, że młody czuje się u Was bardzo dobrze :))) Na pewno chcesz go oddać?? ;P

Posted

Rudziu, dziękuję za wstawienie filmików :)

Maruda666 napisał(a):
Z bazarku dla Oziego i Sonika nazbierało się 240 bez kilku złotych. 120 poszło już do Buni a 120 będzie dla małego - tylko proszę o konto :)

Marudo i Jamniś Jogi, dziękujemy z całego serca, że pomyślałyście o Ferdynandzie:Rose:

atulek napisał(a):
Ja też dzisiaj przelałam dla Ferdynanda 50 zł.

Ciotka i Tobie bardzo, bardzo dziękujemy:Rose:

Gabi79 napisał(a):
W nim nie można się nie zakochać, cudny jest:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Mówiłam:razz:

Gabi, ja też o niej myślę:( Ona jest malutka, kompaktowa, gdyby tylko ktoś zechciał ją przygarnąć :(

Posted

zolziatko napisał(a):

paula_t widać, że młody czuje się u Was bardzo dobrze :))) Na pewno chcesz go oddać?? ;P

Zolziatko, nawet nie pytaj, bo ja dzisiaj cały dzień przeryczałam....
Tak jak i mój TŻ, ale ciiiiiii.

Posted

paula_t napisał(a):
Rudziu, dziękuję za wstawienie filmików :)

Marudo i Jamniś Jogi, dziękujemy z całego serca, że pomyślałyście o Ferdynandzie:Rose:

Ciotka i Tobie bardzo, bardzo dziękujemy:Rose:

Mówiłam:razz:

Gabi, ja też o niej myślę:( Ona jest malutka, kompaktowa, gdyby tylko ktoś zechciał ją przygarnąć :(

Paula ja mam dzisiaj kiepski dzień, gdzie nie wejdę na wątek tam złe wieści, tylko u Ferdunia wspaniałe.

Myślę o tej suni.

Ostatnio pytałam Cię o tego kotka, który wrócił z DS, a przedwczoraj dowiedziałam się o kociaku z chorym oczkiem na osiedlu u moich rodziców. Jak na razie nie udało się go złapać:-(

Posted

Gabi79 napisał(a):
Paula ja mam dzisiaj kiepski dzień, gdzie nie wejdę na wątek tam złe wieści, tylko u Ferdunia wspaniałe.

Myślę o tej suni.

Ostatnio pytałam Cię o tego kotka, który wrócił z DS, a przedwczoraj dowiedziałam się o kociaku z chorym oczkiem na osiedlu u moich rodziców. Jak na razie nie udało się go złapać:-(

Za dużo Gabi tego wszystkiego, nie wyrabiamy, bo jest nas najzwyczajniej w świecie za mało, a bid, które wymagają pomocy ogrom :(

Właśnie piszę tekst do wydarzenia na fb i potem będę prosić o udostępnianie, bo się troszkę zaniedbałam w sprawie kotka zw na sytuację z Ferdynandem.

Ciotka, nie poddawajcie się, ja jedną kotkę do sterylizacji u siebie na osiedlu 4 dni, dzień w dzień o 5 rano łapałam (o tej porze dostają śniadanie i wtedy przychodziła), ale w końcu się udało. Była tak głodna, że sama weszła do klatki łapki.

Posted

paula_t napisał(a):
Za dużo Gabi tego wszystkiego, nie wyrabiamy, bo jest nas najzwyczajniej w świecie za mało, a bid, które wymagają pomocy ogrom :(

Właśnie piszę tekst do wydarzenia na fb i potem będę prosić o udostępnianie, bo się troszkę zaniedbałam w sprawie kotka zw na sytuację z Ferdynandem.

Ciotka, nie poddawajcie się, ja jedną kotkę do sterylizacji u siebie na osiedlu 4 dni, dzień w dzień o 5 rano łapałam (o tej porze dostają śniadanie i wtedy przychodziła), ale w końcu się udało. Była tak głodna, że sama weszła do klatki łapki.

To prawda, za dużo tych bid.
Jeszcze jak na złość ostatnio ciągle słyszę, że ludzie chcą szczeniaka, żeby móc go cyt. "ułożyć", bo starsze psy mogą być wredne i agresywne, szlag mnie trafia jak słyszę takich kreytnów:angryy:

Posted

Gabi79 napisał(a):
To prawda, za dużo tych bid.
Jeszcze jak na złość ostatnio ciągle słyszę, że ludzie chcą szczeniaka, żeby móc go cyt. "ułożyć", bo starsze psy mogą być wredne i agresywne, szlag mnie trafia jak słyszę takich kreytnów:angryy:

Gabi, jeszcze wieeeeeeele lat będziemy czekać, aż nasze społeczeństwo się wreszcie "uświadomi" w kwestii zwierzaków:(

Mówimy z Ferdynandem dobranoc i idziemy spać:)

Posted

paula_t napisał(a):
Zolziatko, nawet nie pytaj, bo ja dzisiaj cały dzień przeryczałam....
Tak jak i mój TŻ, ale ciiiiiii.

.... ciiiii:saint1: myślę... i myślę:chaos:... i wiem, że nie pomożemy wszystkim:-(!...