Gabi79 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Taki mały i śliczny, dziwne że z ogłoszeń nie było odzewu. Ale ostatnio kiepsko z adopcjami............ Quote
anica Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Witaj Paula :) witaj maluńki szkrabie, ślicznota jesteś:lol: zapisuję chłopaka.... dzisiaj... mamy bardzo smutny dzień.... dzień odejścia Sopelka [*]... Quote
beataczl Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='zolziatko']https://www.facebook.com/events/338854222899639/ wydarzenie pieska ... udostępniajcie proszę ... udostepnilam.. cosik nas tam malo na razie. Quote
mdk8 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 " Wrocław. Przyjmę malutkiego psiaka na DT. Mieszkanie, w mieszkaniu dwa psy (wykastrowane). Ja pracuję, moja współlokatorka też, mijamy się, więc psiak rzadko byłby sam. Przyjmę za zwrot kosztów karmy i ewentualnego leczenia. Proszę pisać na priv. Pozdrawiam! " Znalazłam takie ogłoszenie na dogo od iljo Może tam spróbujcie? Quote
Gabi79 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='mdk8'] " Wrocław. Przyjmę malutkiego psiaka na DT. Mieszkanie, w mieszkaniu dwa psy (wykastrowane). Ja pracuję, moja współlokatorka też, mijamy się, więc psiak rzadko byłby sam. Przyjmę za zwrot kosztów karmy i ewentualnego leczenia. Proszę pisać na priv. Pozdrawiam! " Znalazłam takie ogłoszenie na dogo od iljo Może tam spróbujcie? Czy tkoś już napisał do tej osoby? Quote
paula_t Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 kiyoshi napisał(a):przychodzę z watku Zosi, na zaproszenie paula_t....biedaczek:( jak mu pomóc? ....brak pomysłu:( stzw napisał(a):zapisuję "OLKUSZ" JaMnIŚ_Jogi napisał(a):Zaprosiłam znajomych na fb malagos napisał(a):ja tu przybiegłam z jamników........ Dziękuję, że jesteście. Gabi79 napisał(a):Taki mały i śliczny, dziwne że z ogłoszeń nie było odzewu. Ale ostatnio kiepsko z adopcjami............ Nic, zero, nawet jednego zapytania o niego nie było :( Myślałam, że kogoś ruszy serducho jak zobaczy zdjęcia i tekst, ale niestety się przeliczyłam... AgusiaP napisał(a):zapisuje... Witaj AgusiaP:) anica napisał(a):Witaj Paula :) witaj maluńki szkrabie, ślicznota jesteś:lol: zapisuję chłopaka.... dzisiaj... mamy bardzo smutny dzień.... dzień odejścia Sopelka ... :( Biegaj szczęśliwy za TM Sopelku:( beataczl napisał(a):udostepnilam.. cosik nas tam malo na razie. Dziękuję. Oby nas było coraz więcej. zolziatko napisał(a):Napisałam pw do iljo Super, czekamy na odpowiedź. Quote
anica Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Dzieńdobry:roll:..... no?...tak, czy chłopak ma imię?.... może zacznijmy od imienia?... i mocnego zaciśnięcia:kciuki:... za ten domek... później chyba trzeba będzie pomyśleć o jakiś deklaracjach?... bazarkach?... Ciotki, zajrzyjcie do jamnikopodobnej olkuskiej bidy. Jego towarzysza niestety już nie ma, zapadł się pod ziemię... ... nie ma sposobu, żeby sprawdzić.... pod ziemią?... nie żartuję z tego! chodzi mi raczej czy nie ma osoby(takiej zaufanej z sercem, która mogłaby coś powiedzieć o zaginięciu)?.... Quote
giselle4 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Mysza2 napisał(a):Za Paulą tu się przywlokłam ja tez musimy sie wspierac podnosic i rozsylac juz ja wiem jak jest ciezko jak nikt nie zaglada i jaka beznadzieja ogarnia czlowieka Quote
paula_t Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='anica']Dzieńdobry:roll:..... no?...tak, czy chłopak ma imię?.... może zacznijmy od imienia?... i mocnego zaciśnięcia:kciuki:... za ten domek... później chyba trzeba będzie pomyśleć o jakiś deklaracjach?... bazarkach?... ... nie ma sposobu, żeby sprawdzić.... pod ziemią?... nie żartuję z tego! chodzi mi raczej czy nie ma osoby(takiej zaufanej z sercem, która mogłaby coś powiedzieć o zaginięciu)?.... Dobry początek. Przecież nie może być bezimienny. Jakieś propozycje? :) Ciotka, pytałam na wątku olkuskim, bo missiekk była ostatnio w tym pseudoschronie i cytując: "niestety, czarny zapadł się pod ziemię :-( Nie ma go :-(". To ostatnie zdjęcie właśnie Ona zrobiła. [quote name='giselle4']ja tez musimy sie wspierac podnosic i rozsylac juz ja wiem jak jest ciezko jak nikt nie zaglada i jaka beznadzieja ogarnia czlowieka Grażynko, dziękuję, że jesteś. Za dużo tych wszystkich bid po prostu:( Quote
zolziatko Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Dzięki dziewczyny!!! Najważniejsze jest znaleźć mu DT i wyciagnąć z tego bagna!! Quote
paula_t Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 zolziatko napisał(a):Dzięki dziewczyny!!! Najważniejsze jest znaleźć mu DT i wyciagnąć z tego bagna!! Widziałam na fb, że ktoś pytał teoretycznie póki co o transport do Warszawy do DT. Jeżeli tylko znalazłby się DT, nawet w Warszawie, to nie ma się nad czym zastanawiać tylko go stamtąd wyciągać. Transport jakoś się zorganizuje, choćbym sama miała z nim pojechać. Quote
anica Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 ...czy chłopak wygląda... na Kacperka;)?...... Quote
zolziatko Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Ja mam zawsze problem z imionami ... moim psom zostały takie, jakie miały w dT. Transport jakos sie zorganizuje ... Nie jest problemem. Tylko trzeba mieć go gdzie przetransportować :) Quote
zolziatko Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Hm na fejsie pojawila sie propozyycja DT ... ale jest ryzyko bo w domu są trzy koty .. nie wiemy jak on zareaguje... Quote
anica Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 zolziatko napisał(a):Hm na fejsie pojawila sie propozyycja DT ... ale jest ryzyko bo w domu są trzy koty .. nie wiemy jak on zareaguje...... cicho... cichutko, podskoczyło mi serducho:fadein:... podobno są jakieś sposoby?... żeby towarzycho od pierwszego dnia, zsocjalizować;)... trzeba popytać:roll: .... patrzę na niego.....?.... a może mały Jaś:lol:... Jasiek:lol:....?..... Quote
paula_t Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 anica napisał(a):... cicho... cichutko, podskoczyło mi serducho:fadein:... podobno są jakieś sposoby?... żeby towarzycho od pierwszego dnia, zsocjalizować;)... trzeba popytać:roll: .... patrzę na niego.....?.... a może mały Jaś:lol:... Jasiek:lol:....?..... Niestety, po propozycji, Pani się wycofała, bo boi się o swoje koty. A prawda jest taka, że niestety nic o maluchu nie wiemy. Jasiek pasuje :) Quote
zolziatko Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 niestety Pani z kotami zrezygnowała.. za wiele niewiadomych a jednak daleko. Rozmawiałam z paula_t i doszłyśmy do wniosku, że zbieramy deklaracje na hotelik.. i wyciągamy młodego... Jak dla mnie to on jest Ferdynand Wspaniały ;) była kiedyś bajka o takim dostojnym psie :) on na takiego wygląda ... Quote
paula_t Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 zolziatko napisał(a):niestety Pani z kotami zrezygnowała.. za wiele niewiadomych a jednak daleko. Rozmawiałam z paula_t i doszłyśmy do wniosku, że zbieramy deklaracje na hotelik.. i wyciągamy młodego... Jak dla mnie to on jest Ferdynand Wspaniały ;) była kiedyś bajka o takim dostojnym psie :) on na takiego wygląda ... Nie widzę innego wyjścia:shake: Chciałam się jeszcze kilka dni wstrzymać, może zdarzy się jakiś cud i pojawi się na fb ktoś, kto będzie mógł przyjąć chłopaczka pod swój dach albo pojawi się jakiś odzew z ogłoszeń.... Ciotki- pomóżcie, doradźcie...Co robić? Potrzebna burza mózgów! Quote
AgusiaP Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 zolziatko napisał(a):niestety Pani z kotami zrezygnowała.. za wiele niewiadomych a jednak daleko. Rozmawiałam z paula_t i doszłyśmy do wniosku, że zbieramy deklaracje na hotelik.. i wyciągamy młodego... Jak dla mnie to on jest Ferdynand Wspaniały ;) była kiedyś bajka o takim dostojnym psie :) on na takiego wygląda ... Macie rację nie ma na co czekać trzeba wyciągać małego Quote
anica Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 AgusiaP napisał(a):Macie rację nie ma na co czekać trzeba wyciągać małego....JASNE;) .... mówisz ?... Wspaniały... Ferdynand Wspaniały... może naprawdę:)... Quote
Recommended Posts