Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

" Wrocław.
Przyjmę malutkiego psiaka na DT.
Mieszkanie, w mieszkaniu dwa psy (wykastrowane). Ja pracuję, moja współlokatorka też, mijamy się, więc psiak rzadko byłby sam.
Przyjmę za zwrot kosztów karmy i ewentualnego leczenia.
Proszę pisać na priv.
Pozdrawiam! "

Znalazłam takie ogłoszenie na dogo od iljo Może tam spróbujcie?

Posted

[quote name='mdk8']

" Wrocław.
Przyjmę malutkiego psiaka na DT.
Mieszkanie, w mieszkaniu dwa psy (wykastrowane). Ja pracuję, moja współlokatorka też, mijamy się, więc psiak rzadko byłby sam.
Przyjmę za zwrot kosztów karmy i ewentualnego leczenia.
Proszę pisać na priv.
Pozdrawiam! "

Znalazłam takie ogłoszenie na dogo od iljo Może tam spróbujcie?

Czy tkoś już napisał do tej osoby?

Posted

kiyoshi napisał(a):
przychodzę z watku Zosi, na zaproszenie paula_t....biedaczek:( jak mu pomóc? ....brak pomysłu:(

stzw napisał(a):
zapisuję "OLKUSZ"

JaMnIŚ_Jogi napisał(a):
Zaprosiłam znajomych na fb

malagos napisał(a):
ja tu przybiegłam z jamników........

Dziękuję, że jesteście.

Gabi79 napisał(a):
Taki mały i śliczny, dziwne że z ogłoszeń nie było odzewu.
Ale ostatnio kiepsko z adopcjami............

Nic, zero, nawet jednego zapytania o niego nie było :( Myślałam, że kogoś ruszy serducho jak zobaczy zdjęcia i tekst, ale niestety się przeliczyłam...

AgusiaP napisał(a):
zapisuje...

Witaj AgusiaP:)

anica napisał(a):
Witaj Paula :)
witaj maluńki szkrabie, ślicznota jesteś:lol:
zapisuję chłopaka.... dzisiaj... mamy bardzo smutny dzień.... dzień odejścia Sopelka
  • ...

• :( Biegaj szczęśliwy za TM Sopelku:(

beataczl napisał(a):
    udostepnilam..
    cosik nas tam malo na razie.

Dziękuję. Oby nas było coraz więcej.

zolziatko napisał(a):
    Napisałam pw do iljo

Super, czekamy na odpowiedź.

• Posted

Dzieńdobry:roll:..... no?...tak, czy chłopak ma imię?.... może zacznijmy od imienia?... i mocnego zaciśnięcia:kciuki:... za ten domek...
    później chyba trzeba będzie pomyśleć o jakiś deklaracjach?... bazarkach?...

Ciotki, zajrzyjcie do jamnikopodobnej olkuskiej bidy. Jego towarzysza niestety już nie ma, zapadł się pod ziemię...
    ... nie ma sposobu, żeby sprawdzić.... pod ziemią?... nie żartuję z tego! chodzi mi raczej czy nie ma osoby(takiej zaufanej z sercem, która mogłaby coś powiedzieć o zaginięciu)?....

Posted

[quote name='anica']Dzieńdobry:roll:..... no?...tak, czy chłopak ma imię?.... może zacznijmy od imienia?... i mocnego zaciśnięcia:kciuki:... za ten domek...
    później chyba trzeba będzie pomyśleć o jakiś deklaracjach?... bazarkach?...
    ... nie ma sposobu, żeby sprawdzić.... pod ziemią?... nie żartuję z tego! chodzi mi raczej czy nie ma osoby(takiej zaufanej z sercem, która mogłaby coś powiedzieć o zaginięciu)?....

Dobry początek. Przecież nie może być bezimienny. Jakieś propozycje? :)

Ciotka, pytałam na wątku olkuskim, bo missiekk była ostatnio w tym pseudoschronie i cytując: "niestety, czarny zapadł się pod ziemię :-( Nie ma go :-(". To ostatnie zdjęcie właśnie Ona zrobiła.

[quote name='giselle4']ja tez
    musimy sie wspierac
    podnosic i rozsylac
    juz ja wiem jak jest ciezko jak nikt nie zaglada
    i jaka beznadzieja ogarnia czlowieka

Grażynko, dziękuję, że jesteś. Za dużo tych wszystkich bid po prostu:(

Posted

zolziatko napisał(a):
    Dzięki dziewczyny!!! Najważniejsze jest znaleźć mu DT i wyciagnąć z tego bagna!!

Widziałam na fb, że ktoś pytał teoretycznie póki co o transport do Warszawy do DT. Jeżeli tylko znalazłby się DT, nawet w Warszawie, to nie ma się nad czym zastanawiać tylko go stamtąd wyciągać. Transport jakoś się zorganizuje, choćbym sama miała z nim pojechać.

Posted

Ja mam zawsze problem z imionami ... moim psom zostały takie, jakie miały w dT. Transport jakos sie zorganizuje ... Nie jest problemem. Tylko trzeba mieć go gdzie przetransportować :)

Posted

zolziatko napisał(a):
    Hm na fejsie pojawila sie propozyycja DT ... ale jest ryzyko bo w domu są trzy koty .. nie wiemy jak on zareaguje...
    ... cicho... cichutko, podskoczyło mi serducho:fadein:... podobno są jakieś sposoby?... żeby towarzycho od pierwszego dnia, zsocjalizować;)... trzeba popytać:roll:
    .... patrzę na niego.....?.... a może mały Jaś:lol:... Jasiek:lol:....?.....

Posted

anica napisał(a):
    ... cicho... cichutko, podskoczyło mi serducho:fadein:... podobno są jakieś sposoby?... żeby towarzycho od pierwszego dnia, zsocjalizować;)... trzeba popytać:roll:
    .... patrzę na niego.....?.... a może mały Jaś:lol:... Jasiek:lol:....?.....

Niestety, po propozycji, Pani się wycofała, bo boi się o swoje koty. A prawda jest taka, że niestety nic o maluchu nie wiemy.
    Jasiek pasuje :)

Posted

niestety Pani z kotami zrezygnowała.. za wiele niewiadomych a jednak daleko.
    Rozmawiałam z paula_t i doszłyśmy do wniosku, że zbieramy deklaracje na hotelik.. i wyciągamy młodego...

Jak dla mnie to on jest Ferdynand Wspaniały ;) była kiedyś bajka o takim dostojnym psie :) on na takiego wygląda ...

Posted

zolziatko napisał(a):
    Rozmawiałam z paula_t i doszłyśmy do wniosku, że zbieramy deklaracje na hotelik.. i wyciągamy młodego...

Jak dla mnie to on jest Ferdynand Wspaniały ;) była kiedyś bajka o takim dostojnym psie :) on na takiego wygląda ...

Nie widzę innego wyjścia:shake: Chciałam się jeszcze kilka dni wstrzymać, może zdarzy się jakiś cud i pojawi się na fb ktoś, kto będzie mógł przyjąć chłopaczka pod swój dach albo pojawi się jakiś odzew z ogłoszeń....
    Ciotki- pomóżcie, doradźcie...Co robić? Potrzebna burza mózgów!

Posted

zolziatko napisał(a):

Macie rację nie ma na co czekać trzeba wyciągać małego

Posted

AgusiaP napisał(a):
    Macie rację nie ma na co czekać trzeba wyciągać małego
    ....JASNE;)
    .... mówisz ?... Wspaniały... Ferdynand Wspaniały... może naprawdę:)...