Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Jak tylko nic się nie podzieje to Ferduś będzie dziś w nowym domku. trzymajcie kciuki....

Awszystkim sympatykom Ferdzia i innych psiaczków życzę Wesołych Świąt Wielkanocnych i wklejam zająca ;)))

W roli zająca Smerfik również z dogomanii ...

Edited by zolziatko
Posted

Zolziątko, wysłałam Ci maial:)
Czy to jest ten Smefik, który trafił do nowego domku, jako maleństwo i było ryzyko, że nie będzie widział?:crazyeye:
Cudne ma uszolki:)
Ciotki, wesołych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy! :loveu: To będą pierwsze święta Ferdynanda w domku:razz:

Posted

Ferdziu został bardzo ciepło przyjęty. Nowa rodzina odpowiedzialnie podeszła do adopcji. Byli zainteresowani tym co mówię, a mówiłam o czipowaniu, wychowaniu itd. Ferdziu zaraz wystawił brzuszek do głaskania, merdał ogonkiem i rozdawał wszystkim buziaki. Chłopiec nie bał się Ferdzika. Myślę, że wszystko będzie dobrze. Rodzina lubiąca zwierzęta. Papugę mają też znalezioną. Pani obiecała wieści i zdjęcia. Z pewnością będą go rozpieszczać :)
A Ferdziu jest przekochany. W aucie był strasznie ciekawski, koniecznie chciał się zaprzyjaźnić z moją sunią, ona jednak nie podzielała jego zdania. Rozdawał buziaki imerdał ogonem cały czas. Jest cudnie długi jak typowy jamnik...

Paula to ten właśnie Smerfik... czuję się jego ciotką chrzestną, bo to ja podsunęłam Kasi (u której jest Smerfiś) link do wątku Smerfa i zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia :)

Posted

Ja od samego początku śledziłam wątek Smerfika i na nim byłam, ale jakiś czas po tym jak znalazł domek wątek gdzieś mi w subskrypcjach zaginął:oops:

Nie chciałam wczoraj pisać po rozmowie z Tobą, żeby niczego nie przekręcić, ale mogę zapewnić, że zolziatko opisywała nowy domek w samych superlatywach :)
Pan chciał zobaczyć czy szeleczki, które Ferdynandowi zakupili będą pasować i ten zamiast współpracować to wystawił tylko brzuchol do miziania:loveu:

Murko, nie chcę zapeszać, ale z całego serca dziękujemy Tobie, mężowi i oczywiście córeczce (:D) za opiekę nad Ferdynandem:Rose:

Ciekawa jestem jak tam pierwsza noc w nowym domku....

Posted

Kochani, mam nadzieję, że Pani Natalia nie będzie mieć nic przeciwko temu, że wstawię treść smsa, którego dzisiaj dostałam rano. Miód na me serce :) "Witam Pani Zanetko:) chcialam tylko powiedziec ze u nas wszystko w porzadku, Ferdzio jest WSPANIALY, zostal juz ulubiencem calej naszej rodzinki. Pieszczoszek nasz Kochany. Troszke zaczepia papuge ale po chwili idzie sobie spac. Kochamy go Bardzo. Rozdaje buziaki na okraglo i slodko spi z nami. Dziekujemy za Niego...:) pozdrawiamy serdecznie. Natalia od Ferdzia:)". Chyba Ferdziu trafił na naprawdę fajny domek :)

Posted

[quote name='zolziatko']Kochani, mam nadzieję, że Pani Natalia nie będzie mieć nic przeciwko temu, że wstawię treść smsa, którego dzisiaj dostałam rano. Miód na me serce :) "Witam Pani Zanetko:) chcialam tylko powiedziec ze u nas wszystko w porzadku, Ferdzio jest WSPANIALY, zostal juz ulubiencem calej naszej rodzinki. Pieszczoszek nasz Kochany. Troszke zaczepia papuge ale po chwili idzie sobie spac. Kochamy go Bardzo. Rozdaje buziaki na okraglo i slodko spi z nami. Dziekujemy za Niego...:) pozdrawiamy serdecznie. Natalia od Ferdzia:)". Chyba Ferdziu trafił na naprawdę fajny domek :)[/QUOTE]

Wspaniałe wieści!!!

Posted

[quote name='zolziatko']A ja mam zdjęcia z nowego domku. Dostałam dzisiaj maila ... Wstawię je wieczorkiem :D jak Pani Natalia się zgodzi :D[/QUOTE]

No wiesz zolziatko, takie wieści przekazujesz i jeszcze do wieczora każesz nam czekać:eviltong: