Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Popatrzcie jak mu ogonek chodzi ..aż na zdjęciu wyszedł zamazany :))) (zdjęcie poniżej w nowym poście)..... było za duże

Edited by zolziatko
Posted

Ferdzik rozdaje buziaki na prawo i lewo :)))
Pani Natalia obiecała, że jak się jej uda to zaloguje się na dogomanii :) a na pewno będzie przesyłać wieści i zdjęcia. Wysłałam Pani Natalii link do wątku Ferdzia :)

Posted

Są zdjęcia, są !:multi:

Jak dobrze zobaczyć Ferdzia:loveu: Maluch wygląda na szczęśliwego, zrelaksowanego i kochanego przez Panią Natalię, Jej męża i Damianka:loveu:
Aż mi się łezka w oku ze szczęścia zakręciła....:placz:

I kto mi powie, że nie warto tego robić?

Posted

[quote name='zolziatko']Cioteczki udostępnijcie proszę kto ma facebooka i dołączcie do wydarzenia foksterierki
https://www.facebook.com/events/160469544117567/

Widzę, że malutka znaleziona w okolicach Myszkowa. Byłam tam na weekend teraz, na święta u rodziny. Sporo szwendających się po ulicach psiaków:( Nie wiadomo tylko czy bezdomne czy ludzie bezmyślnie wypuszczają, żeby sobie pochodziły same na spacery:shake:

Posted

no właśnie- psy same wyprowadzają się na spacer i nie mają ani obroży ani żadnego znaku,że są "czyjeś" . Nie wiadomo, któremu próbować pomóc.

Posted

[quote name='danka1234']a co z ta psinką która jest na schroniskowym zdjeciu z Fredziem?[/QUOTE]

Nie wiemy Ciotka:shake: BYĆ MOŻE nadal jest w Olkuszu. Piesek, który jest razem z Ferdziem na pierwszej stronie wątku, razem z nim tam trafił zaginął, nie wiadomo co się z nim stało :(

Posted

[quote name='paula_t']Nie wiemy Ciotka:shake: BYĆ MOŻE nadal jest w Olkuszu. Piesek, który jest razem z Ferdziem na pierwszej stronie wątku, razem z nim tam trafił zaginął, nie wiadomo co się z nim stało :([/QUOTE]

nie ma żadnej możliwości dowiedzieć się co z nim się stało?

Posted

[quote name='mdk8']nie ma żadnej możliwości dowiedzieć się co z nim się stało?[/QUOTE]

Mdk8, niestety jeśli chodzi o Olkusz to nie. Można się tylko domyślać, ale kto Ci się przyzna?:shake:

Posted

Ja też dostałam te zdjęcia na maila :)
Ferdynand jest taki, że się go po prostu nie da nie kochać :)
Mam nadzieję tylko, że się w nim nie obudzi bestyjka mała jak go tak będą rozpieszczać :)

Poczekam do weekendu jeszcze i zrobię rozliczenie końcowe :)

Posted

[quote name='Murka']Ja też dostałam te zdjęcia na maila :)
Ferdynand jest taki, że się go po prostu nie da nie kochać :)
Mam nadzieję tylko, że się w nim nie obudzi bestyjka mała jak go tak będą rozpieszczać :)

Poczekam do weekendu jeszcze i zrobię rozliczenie końcowe :)[/QUOTE]

I może już tytuł wątku zmienić? ;)