Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane.....w hotelu u Lilki suni nie stanie sie krzywda ....ale sterylke powinna mieć wykonaną gdzieś gdzie będzie mogła przez parę dni dojść do siebie po zabiegu. Lilka to boksy ,wybieg i spacery. To głaskanie i gadanie do psiaków.Ale to nie dom.
Psiaki tam świetnie się socjalizują.... są co godzine wypuszczane na zmianę na wybieg. Jedzenie dwa razy dziennie gotowane..... czasem sucha jeśli któryś pies szczególnie lubi to dostaje. Generalnie..... jest to dobry ,tani hotel. I ja tam bywam... :eviltong:

Posted

nescca napisał(a):
Kochane.....w hotelu u Lilki suni nie stanie sie krzywda ....ale sterylke powinna mieć wykonaną gdzieś gdzie będzie mogła przez parę dni dojść do siebie po zabiegu. Lilka to boksy ,wybieg i spacery. To głaskanie i gadanie do psiaków.Ale to nie dom.
Psiaki tam świetnie się socjalizują.... są co godzine wypuszczane na zmianę na wybieg. Jedzenie dwa razy dziennie gotowane..... czasem sucha jeśli któryś pies szczególnie lubi to dostaje. Generalnie..... jest to dobry ,tani hotel. I ja tam bywam... :eviltong:

A do Froda to kiedy przypędzisz?:mad:

Posted

nescca napisał(a):

Dzięki nescca za odwiedzenie suni na wątku, opinie o hoteliku u Lilki słyszałam i czytałam same pozytywne, nie mam wątpliwości, że Stefa by miała tam jak w raju.

Posted

Maruda666 napisał(a):
Zaprosiła mnie Ewcia G. ;) do biednej Stefci. Swoje 15 zł od Biszkopcika mogę zadeklarować dla niej.

Bardzo dziękuję!!!!!!!!!

Zdjęć niestety nadal nie mam, teraz weszłam tylko na chwilę, bo dopiero zwlekłam się z łóżka i zaraz lecę do pracy.
Nie wiem, czy już to pisałam na wątku, ale niestety p. Danuty dzisiaj nie będzie, bo w piątki nie pracuje

Posted

Jesli Bruno juz bedzie w domu, to sunia tez dostanie moją deklaracje. To tylko 10 zł.
Bruna zawoże do domu w poniedziałek, ale wole nie zapeszac wczesniej.
Gabi, zadzwon do tej Pani i popros o choc jedno zdjecie. Nawet MMSem.

Posted

Witajcie!

Niestety nie będę mogła teraz pomóc. Mam co prawda 2 wolne kojce, ale do jednego w niedzielę ma przyjechać podhalanka, a w drugim zawsze były malamuty i jeszcze nie wiem czy mi tam kogoś znowu dadzą czy nie. Trzymam kciuki za Stefcię.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Może u misieek? Ale tam nigdy nie byłam. Ale na pewno ma serce do zwierząt.

w tej chwili miejsce tylko w kojcu bez zadaszenia więc odpada ( 13 zł doba z wyżywieniem ) ....rozmawiałam już z Gabi także szukamy dalej.

Posted

Jestem na zaproszenie Beli

Ostatnio do max rewelacyjnego domu pojechał inny Stefan - sunia;) od yumanji, oby i tej Stefci też się tak poszczęściło.

U Lilki sunia miałaby fajnie, jedynie kwestia sterylki i transportu - w jakiej miejscowości przebywa sunia?
W Częstochowie jest hotel Kamiron - kojce zewnętrzne zadaszone, możliwość sterylki - po zabiegu w ogrzewanym kojcu wewnętrznym, ceny u weta bardzo przyzwoite; koszt hotelu za ONki płaciłam 12zł/dobę oczywiście z wyżywieniem
http://psy.kamiron.com/hotel/kontakt.htm

Posted

Mysle, ze warto do Kamirona zadzwonic. Byłam na wątku kilku psów, ktore tam przebywały. Opinie były bardzo pozytywne.
Sunia, przebywa w woj. sląskim, wiec dojazd do Czestochowy, czy do Kluczborka, to jeszcze nie jest dramat.

Posted (edited)

Cioteczki kochane!!!

Wczoraj dopadła mnie grypa jelitowa, albo takie mega zmęczenie, szczegółów nie będę opisywać, padłam na łóżko po 20-tej

Jest miejsce dla Stefy u Michelle za 250 zł miesięcznie plus koszty weterynaryjne.

http://gis4.wrzuta.pl/obraz/5TSU3BC6hPr/sdc12943

http://gis4.wrzuta.pl/obraz/7qGy8Gfi67v/sdc12944

http://gis4.wrzuta.pl/obraz/0SxYdZ5uwv7/sdc12946

Nasza kochana Mysza2 załatwiła to wstępnie z Gisell, a ja dzisiaj do niej zadzwoniłam.

U Michell była nasza Lalunia, pieski tam mają wspaniale. A Michell i Gisell to cudowne osoby!!!

Sterylka będzie zrobiona już na miejscu.

Teraz trzeba zorganizować transport do Dzierżoniowa, lub chociaż do Wrocławia.

Edited by Gabi79
Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Jeśli Stefania mogła by jechać jak najprędzej do Michell było by wspaniale :) ja się tylko martwię Gabi żeby w poniedziałek nie okazało się że sunia już w Olkuszu :(

Mam nadzieję, że nie.........................

Posted

Cudownie by było, jakby sunia trafiła do michelle i giselle :)
Nawet sobie nie wyobrażam, że Pani mogłaby tak bez żadnej wiadomości oddać ją do schronu wiedząc, że działasz Gabi:shake:

Posted (edited)

paula_t napisał(a):
Cudownie by było, jakby sunia trafiła do michelle i giselle :)
Nawet sobie nie wyobrażam, że Pani mogłaby tak bez żadnej wiadomości oddać ją do schronu wiedząc, że działasz Gabi:shake:

Ja się tak umówiłam z p. Danutą, że będę szukać, pytać, że poproszę o pomoc na Dogo i żeby tylko Stefy nie oddawali, ani do schronu, ani pierwszej lepszej osobie.

Paula_t, czy Miechówka jest niedaleko od Ciebie?

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='Gabi79']Ja się tak umówiłam z p. Danutą, że będę szukać, pytać, że poproszę o pomoc na Dogo i żeby tylko Stefy nie oddawali, ani do schronu, ani pierwszej lepszej osobie, bo wtedy prawdopodobnie czekał by ją łańcuch, szczeniaki 2 x w roku, głód i chłód.

Paula_t, czy Miechówka jest niedaleko od Ciebie?

Nie mam pojęcia, zaraz sprawdzę czy to obok Krakowa.

Edit: z tego co mi pokazuje zumi to 50km http://www.zumi.pl/Miech%F3wka_,krak%F3w,on,19.8438656,50.2391936,1,9,trasa.html?cId1=&sId1=&cId2=&sId2=&trasa=234-235-232-246