Hope2 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Nie poddawaj się-trzeba wierzyć! Na pewno się uda-a jeśli Lila znajdzie miejsce-Stefcia trafi do dobrych i odpowiedzialnych ludzi :lol: Quote
nescca Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Kochane.....w hotelu u Lilki suni nie stanie sie krzywda ....ale sterylke powinna mieć wykonaną gdzieś gdzie będzie mogła przez parę dni dojść do siebie po zabiegu. Lilka to boksy ,wybieg i spacery. To głaskanie i gadanie do psiaków.Ale to nie dom. Psiaki tam świetnie się socjalizują.... są co godzine wypuszczane na zmianę na wybieg. Jedzenie dwa razy dziennie gotowane..... czasem sucha jeśli któryś pies szczególnie lubi to dostaje. Generalnie..... jest to dobry ,tani hotel. I ja tam bywam... :eviltong: Quote
Hope2 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 nescca napisał(a):Kochane.....w hotelu u Lilki suni nie stanie sie krzywda ....ale sterylke powinna mieć wykonaną gdzieś gdzie będzie mogła przez parę dni dojść do siebie po zabiegu. Lilka to boksy ,wybieg i spacery. To głaskanie i gadanie do psiaków.Ale to nie dom. Psiaki tam świetnie się socjalizują.... są co godzine wypuszczane na zmianę na wybieg. Jedzenie dwa razy dziennie gotowane..... czasem sucha jeśli któryś pies szczególnie lubi to dostaje. Generalnie..... jest to dobry ,tani hotel. I ja tam bywam... :eviltong: A do Froda to kiedy przypędzisz?:mad: Quote
Gabi79 Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 nescca napisał(a):Kochane.....w hotelu u Lilki suni nie stanie sie krzywda ....ale sterylke powinna mieć wykonaną gdzieś gdzie będzie mogła przez parę dni dojść do siebie po zabiegu. Lilka to boksy ,wybieg i spacery. To głaskanie i gadanie do psiaków.Ale to nie dom. Psiaki tam świetnie się socjalizują.... są co godzine wypuszczane na zmianę na wybieg. Jedzenie dwa razy dziennie gotowane..... czasem sucha jeśli któryś pies szczególnie lubi to dostaje. Generalnie..... jest to dobry ,tani hotel. I ja tam bywam... :eviltong: Dzięki nescca za odwiedzenie suni na wątku, opinie o hoteliku u Lilki słyszałam i czytałam same pozytywne, nie mam wątpliwości, że Stefa by miała tam jak w raju. Quote
Maruda666 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Zaprosiła mnie Ewcia G. ;) do biednej Stefci. Swoje 15 zł od Biszkopcika mogę zadeklarować dla niej. Quote
zebrazebra Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Będę przy komputerze dopiero o 20, jeśli ktoś wcześniej będzie miał możliwość wrzucić zdjęcia, to niech wrzuca, im szybciej tym lepiej. Quote
Gabi79 Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Maruda666 napisał(a):Zaprosiła mnie Ewcia G. ;) do biednej Stefci. Swoje 15 zł od Biszkopcika mogę zadeklarować dla niej. Bardzo dziękuję!!!!!!!!! Zdjęć niestety nadal nie mam, teraz weszłam tylko na chwilę, bo dopiero zwlekłam się z łóżka i zaraz lecę do pracy. Nie wiem, czy już to pisałam na wątku, ale niestety p. Danuty dzisiaj nie będzie, bo w piątki nie pracuje Quote
Mysza2 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Gabi ja moją deklarację na Biszkopcika 20 zł też przekierowuję na Stefcię Quote
bela51 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Jesli Bruno juz bedzie w domu, to sunia tez dostanie moją deklaracje. To tylko 10 zł. Bruna zawoże do domu w poniedziałek, ale wole nie zapeszac wczesniej. Gabi, zadzwon do tej Pani i popros o choc jedno zdjecie. Nawet MMSem. Quote
iwonamaj Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Jak tylko będą zdjęcia i dane kontaktowe- zrobię wydarzenie na FB... Jeśli chodzi o bazarek, oczywiście tak, Marticzko :) Quote
ULKA12 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Witajcie! Niestety nie będę mogła teraz pomóc. Mam co prawda 2 wolne kojce, ale do jednego w niedzielę ma przyjechać podhalanka, a w drugim zawsze były malamuty i jeszcze nie wiem czy mi tam kogoś znowu dadzą czy nie. Trzymam kciuki za Stefcię. Quote
bela51 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Szkoda.:-( To jaka alternatywa została dla suni ? Hotel u Lilki , czy jeszcze cos ? Quote
ULKA12 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Może u misieek? Ale tam nigdy nie byłam. Ale na pewno ma serce do zwierząt. Quote
Martika&Aischa Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 ULKA12 napisał(a):Może u misieek? Ale tam nigdy nie byłam. Ale na pewno ma serce do zwierząt. w tej chwili miejsce tylko w kojcu bez zadaszenia więc odpada ( 13 zł doba z wyżywieniem ) ....rozmawiałam już z Gabi także szukamy dalej. Quote
AgusiaP Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Boję się, że te zdjęcia będą dopiero w poniedziałek... Dzięki dziewczynki za deklaracje:loveu::loveu::loveu: Quote
anett Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Jestem na zaproszenie Beli Ostatnio do max rewelacyjnego domu pojechał inny Stefan - sunia;) od yumanji, oby i tej Stefci też się tak poszczęściło. U Lilki sunia miałaby fajnie, jedynie kwestia sterylki i transportu - w jakiej miejscowości przebywa sunia? W Częstochowie jest hotel Kamiron - kojce zewnętrzne zadaszone, możliwość sterylki - po zabiegu w ogrzewanym kojcu wewnętrznym, ceny u weta bardzo przyzwoite; koszt hotelu za ONki płaciłam 12zł/dobę oczywiście z wyżywieniem http://psy.kamiron.com/hotel/kontakt.htm Quote
bela51 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Mysle, ze warto do Kamirona zadzwonic. Byłam na wątku kilku psów, ktore tam przebywały. Opinie były bardzo pozytywne. Sunia, przebywa w woj. sląskim, wiec dojazd do Czestochowy, czy do Kluczborka, to jeszcze nie jest dramat. Quote
Gabi79 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 (edited) Cioteczki kochane!!! Wczoraj dopadła mnie grypa jelitowa, albo takie mega zmęczenie, szczegółów nie będę opisywać, padłam na łóżko po 20-tej Jest miejsce dla Stefy u Michelle za 250 zł miesięcznie plus koszty weterynaryjne. http://gis4.wrzuta.pl/obraz/5TSU3BC6hPr/sdc12943 http://gis4.wrzuta.pl/obraz/7qGy8Gfi67v/sdc12944 http://gis4.wrzuta.pl/obraz/0SxYdZ5uwv7/sdc12946 Nasza kochana Mysza2 załatwiła to wstępnie z Gisell, a ja dzisiaj do niej zadzwoniłam. U Michell była nasza Lalunia, pieski tam mają wspaniale. A Michell i Gisell to cudowne osoby!!! Sterylka będzie zrobiona już na miejscu. Teraz trzeba zorganizować transport do Dzierżoniowa, lub chociaż do Wrocławia. Edited January 16, 2013 by Gabi79 Quote
Martika&Aischa Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Jeśli Stefania mogła by jechać jak najprędzej do Michell było by wspaniale :) ja się tylko martwię Gabi żeby w poniedziałek nie okazało się że sunia już w Olkuszu :( Quote
Gabi79 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Jeśli Stefania mogła by jechać jak najprędzej do Michell było by wspaniale :) ja się tylko martwię Gabi żeby w poniedziałek nie okazało się że sunia już w Olkuszu :( Mam nadzieję, że nie......................... Quote
Nadziejka Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Zagladam i sciskam ogromnie:modla::thumbs::thumbs::iloveyou: Quote
paula_t Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Cudownie by było, jakby sunia trafiła do michelle i giselle :) Nawet sobie nie wyobrażam, że Pani mogłaby tak bez żadnej wiadomości oddać ją do schronu wiedząc, że działasz Gabi:shake: Quote
Gabi79 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 (edited) paula_t napisał(a):Cudownie by było, jakby sunia trafiła do michelle i giselle :) Nawet sobie nie wyobrażam, że Pani mogłaby tak bez żadnej wiadomości oddać ją do schronu wiedząc, że działasz Gabi:shake: Ja się tak umówiłam z p. Danutą, że będę szukać, pytać, że poproszę o pomoc na Dogo i żeby tylko Stefy nie oddawali, ani do schronu, ani pierwszej lepszej osobie. Paula_t, czy Miechówka jest niedaleko od Ciebie? Edited January 16, 2013 by Gabi79 Quote
paula_t Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='Gabi79']Ja się tak umówiłam z p. Danutą, że będę szukać, pytać, że poproszę o pomoc na Dogo i żeby tylko Stefy nie oddawali, ani do schronu, ani pierwszej lepszej osobie, bo wtedy prawdopodobnie czekał by ją łańcuch, szczeniaki 2 x w roku, głód i chłód. Paula_t, czy Miechówka jest niedaleko od Ciebie? Nie mam pojęcia, zaraz sprawdzę czy to obok Krakowa. Edit: z tego co mi pokazuje zumi to 50km http://www.zumi.pl/Miech%F3wka_,krak%F3w,on,19.8438656,50.2391936,1,9,trasa.html?cId1=&sId1=&cId2=&sId2=&trasa=234-235-232-246 Quote
Recommended Posts