Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przykro mi, ale cóz, nie chwali sie dnia przed zachodem słonca...
Niech odwiozą sunie jak najszybciej, bo rzeczywiscie w tym domu nie jest bezpieczna:shake:
Kiedy Stefcia wraca ?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bela51']Przykro mi, ale cóz, nie chwali sie dnia przed zachodem słonca...
Niech odwiozą sunie jak najszybciej, bo rzeczywiscie w tym domu nie jest bezpieczna:shake:
Kiedy Stefcia wraca ?[/QUOTE]

Mam nauczkę, żeby tak od razu się nie cieszyć.

Stefcia prawdopodobnie wraca w weekend.
Do tego czasu podczas nieobecności p. Malgosi będzie zamknięta w domu

Posted

smutno, ale czasem tak jest. Ostatnio sporo psów wróciło do adopcji do schronu: a to, że sika, boi sie ludzi albo nie umie chodzić na smyczy, a jak ma umieć skoro ma jako szczeniak trafił do schronu i był tam 3 lata. Stefa jeszcze znajdzie domek ,jest śliczna;)

Posted

[quote name='margoth137']smutno, ale czasem tak jest. Ostatnio sporo psów wróciło do adopcji do schronu: a to, że sika, boi sie ludzi albo nie umie chodzić na smyczy, a jak ma umieć skoro ma jako szczeniak trafił do schronu i był tam 3 lata. Stefa jeszcze znajdzie domek ,jest śliczna;)[/QUOTE]

bardzo to smutne....:-(życie....

Posted

[quote name='Gabi79']Mam nauczkę, żeby tak od razu się nie cieszyć.

[/QUOTE]
Wszyscy sie cieszylismy, bo jestesmy naiwni i wierzymy w ludzka dobroć i odpowiedzialnosc.
Ja tez sie cieszyłam, choc chyba nie wyadoptowałabym strachliwego psa, ze sklonnoscia do ucieczek ,aby mieszkał na podwórku, a nie w mieszkaniu.

Posted

[quote name='michelle04']Gabi zapomniałam napisać, ze pieniądze wpłynęły - dziękuję

Dziękuję za potwierdzenie.

Jestem ciekawa, jak tam Stefa się sprawuje będąc zamknięta w domu.

Poprosiłam P. Małgosię, by jeszcze raz wszystko przemyślała,

Ostateczna decyzja brzmi STEFA SZUKA DS

Ogłoszenia, które ostatnio zamawiałam na bazarku zostały kilka dni temu odnowione, jak na złość nikt nie dzwoni....

Posted

Czytam to i tylko sobie myślę, że nawet Czakuś jak był u mnie w pierwszy dzień wyplątał się z szelek. Przecież to normalne, one nie wiedzą jeszcze, że człowiek ma dobre zamiary..

Posted

Eh, jak to mozna pomylic sie w ocenie ludzi. Gdy wspomne swoje porazki adopcyjne, to tez jestem załamana.
Teraz staram sie byc bardzo ostrozna. Wole nie dac psa, niz dac, gdy jest cien wątpliwosci.
Ostatnio tak sie denerwowalam, gdy nie mogłam doprosic sie zdjec Bruna.
Ale pojechałam i wszystko jest ok.
Na szczescie.:lol:
Stefcia znajdzie dom, na pewno.
Nie warto juz prosic o nic tej Pani, ktora tak szybko sie jej pozbywa.
Dla niektorych pies to rzecz, na gwarancji.

Posted

[quote name='bela51']Eh, jak to mozna pomylic sie w ocenie ludzi. Gdy wspomne swoje porazki adopcyjne, to tez jestem załamana.
Teraz staram sie byc bardzo ostrozna. Wole nie dac psa, niz dac, gdy jest cien wątpliwosci.
Ostatnio tak sie denerwowalam, gdy nie mogłam doprosic sie zdjec Bruna.
Ale pojechałam i wszystko jest ok.
Na szczescie.:lol:
Stefcia znajdzie dom, na pewno.
Nie warto juz prosic o nic tej Pani, ktora tak szybko sie jej pozbywa.
Dla niektorych pies to rzecz, na gwarancji.[/QUOTE]

ja mam nadzieję, że nie dacie tej Pani już żadnego psa.

Posted

[quote name='stepelkaa']Czytam to i tylko sobie myślę, że nawet Czakuś jak był u mnie w pierwszy dzień wyplątał się z szelek. Przecież to normalne, one nie wiedzą jeszcze, że człowiek ma dobre zamiary..[/QUOTE]

stepelko...właśnie takich świadomych ludzi jak Ty ciągle za mało...każdy by chciał ideał zgodny 100% z oczekiwaniami, a jednak to żywa istota i nie zawsze wszystko jest tak jak sobie zamarzymy...
mimo tego co tu piszecie...ja mam maleńką nadzieje w sercu że jednak coś może jeszcze się odmieni przez te najbliższe dni...

a jak nie...Stefcia znajdzie swoje miejsce prędzej czy później!

Posted (edited)

Cioteczki, błagam nie roztrząsajmy już tego wszystkiego dla dobra Stefci.

Pani Małgosia mi napisała, że Stefcia będąc w domu przez 6 godzin nie narozrabiała.

Szukamy dla Stefci domu, gdzie będzie miała do dyspozycji kanapę, ale też długie spacery i mnóstwo zabawy.

Edited by Gabi79
Posted

Czy wszystkie cioteczki już poszły spać????

Tak sobie myślę, że może trzeba jakiś super-hiper nowy tekst wymyślić dla Stefci, tylko jakoś nie mam do tego głowy:-(

Na konto Stefci wplynęły nast. wpłaty:

MoniaB 10,-
Madziak25 5,-
lucyna 5,-
Dzięki serdeczne:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Panna Marple']I koniecznie wypasione wyróżnione ogłoszenia jej zrobić[/QUOTE]

O tak, tylko kto się tego podejmie???

Wyróżnione są chyba płatne tak???

Jeśli tak, to zapłacimy z pieniążków Stefci

Posted

[quote name='Gabi79']O tak, tylko kto się tego podejmie???

Wyróżnione są chyba płatne tak???

Jeśli tak, to zapłacimy z pieniążków Stefci[/QUOTE] Wyróżnione są płatne. Zasponsoruję Stefę:lol: (po moim sponsoringu ogłoszeniowym z wyróżnieniem już dwa psiaki znalazły dom:lol:. Może mam szczęśliwą rękę?). Nie robiłam nigdy ogłoszeń, więc nie wiem czy dam radę-może zrobi ktoś bardziej biegły? A ja pokryję koszty:lol:

Posted

[quote name='Panna Marple']Wyróżnione są płatne. Zasponsoruję Stefę:lol: (po moim sponsoringu ogłoszeniowym z wyróżnieniem już dwa psiaki znalazły dom:lol:. Może mam szczęśliwą rękę?). Nie robiłam nigdy ogłoszeń, więc nie wiem czy dam radę-może zrobi ktoś bardziej biegły? A ja pokryję koszty:lol:[/QUOTE]

Bardzo dziękuję w imieniu Stefuni:loveu:

Tylko potrzebujemy super tekst i osobę, która zrobi ogłoszenia.

Czy jest ktoś chętny???? Bardzo, bardzo prosimy
Mam jeszcze chyba 2 fajne zdjęcia od p. Małgosi, mogą się przydać do ogłoszeń

Posted

[quote name='Mysza2']Gabunia, spróbuję jutro coś napisać, ale czy to będzie super to ja nie wiem[/QUOTE]

Dzięki Myszko:loveu:
Wyślę Ci jutro pozostałe zdjęcia Stefci ok?

Na jednym slodko śpi na podusi

Posted

[quote name='Gabi79']Cioteczki, błagam nie roztrząsajmy już tego wszystkiego dla dobra Stefci.

Pani Małgosia mi napisała, że Stefcia będąc w domu przez 6 godzin nie narozrabiała.

Szukamy dla Stefci domu, gdzie będzie miała do dyspozycji kanapę, ale też długie spacery i mnóstwo zabawy.

I takiego domku Stefci życzymy :)

Posted (edited)

Kochane jak będzie tekst zrobię nowe ogłoszenia Stefci,wiele ogłoszeń jest nadal aktywnych,wtedy robiłam na woj.śląskie z takim tekstem(podanym tutaj) :) i z takimi zdjęciami: http://www.gumtree.pl/cp-psy-szczenieta/katowice/urocza-mloda-radosna-sunia-do-adopcji-454623008
Edit:nigdy nie robiłam płatnych wyróżnień :oops: więc nie wiem czy sobie poradzę,gdzieś widziałam,że wyróżnia się przez sms to dam radę...chyba ;)

Edited by halszka