giselle4 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='Gabi79']Gieselle, mogę Ci wysłać na maila, bo znowu mam problem ze wstawieniem?[/QUOTE] suuuper ,prosze):) Quote
Gabi79 Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 [quote name='giselle4']suuuper ,prosze):)[/QUOTE] Dzięki, już wysyłam:lol: Quote
Gabi79 Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 Dzięki Giselle za wstawienie fotek Stefci-wilczka:loveu: Quote
giselle4 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='Gabi79']Dzięki Giselle za wstawienie fotek Stefci-wilczka:loveu:[/QUOTE] zawsze do uslug Ona jest piekna:) Quote
gosiaczek1984 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='gosiaczek1984']Czika błaga o pomoc http://www.dogomania.pl/forum/threads/241639-Czika-West-High-White-Terrier-nie-przeżyje-bez-operacji-pomóżcie-uzbierać?p=20665377#post20665377 Jeszcze raz proszę,bez operacji Czikę czeka śmierć Quote
michelle04 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Dziewczyny na spacerze były obojętne wobec siebie, ale fakt, że rezydentka u siebie na podwórku nie przejawiała agresji i równie spokojnie wpuściła Stefkę do domu to myślę, że to kwestia czasu jak się dograją- ja jestem dobrej myśli Dodatkowo lara to bardzo zrównoważona sunia i z tego co zauważyłam wyszkolona, więc Stefa ma dobry wzór do naśladowania ;) Quote
Mysza2 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 też myślę że się dziewczyny dogadają:), Stefcia na fotkach śliczna:) Quote
Gabi79 Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 (edited) Nowe doniesienia od Pani Małgosi są następujące. Stefcia jest bardzo inteligentna i posłuszna. W domu zachowuje grzecznie, nie brudzi. Jest wpatrzona w człowieka. W środę dzieci wracają do siebie, p. Malgosia jedzie do pracy. Wyjeżdża o 8mej, planowo powinna wrócić o 19tej, ale zamierza odwołać zajęcia w świetlicy terapeutycznej. Ze względu na Stefcię. Stefa zostanie zamknięta w domu, by nie próbowała uciec. Ja o ciągotach Stefci do ucieczek napisałam w pierwszym mailu, żeby potem nie było nieporozumień. Nie mam pojęcia, co zrobić by Stefcia podczas nieobecności p. Małgosi biegała na swoim podwórku i nie próbowała ucieczek Edited April 2, 2013 by Gabi79 Quote
kiyoshi Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Gabi- a czy Stefcia ma jakiś identyfikator na szyi z numer telefonu na wypadek jakby co..tfu tfu...odpukac w niemalowane..ale jednak... albo może na poczatek.....by ją jakoś przypinać na bardzo długim sznurku??? (wiem, że to brzmi potwornie, ale to nowy teren...lepiej żeby sama nie spacerowała)....innej opcji nie widzę... Quote
Gabi79 Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='kiyoshi']Gabi- a czy Stefcia ma jakiś identyfikator na szyi z numer telefonu na wypadek jakby co..tfu tfu...odpukac w niemalowane..ale jednak... albo może na poczatek.....by ją jakoś przypinać na bardzo długim sznurku??? (wiem, że to brzmi potwornie, ale to nowy teren...lepiej żeby sama nie spacerowała)....innej opcji nie widzę...[/QUOTE] Stefcia jutro będzie miała zakupioną adresatkę. Napisałam Pani Małgosi, że są takie długie linki zastępujące łańcuch. Może na początek by to się sprawdziło. Kiedyś Uwaga w TVN była na ten temat. Dawali ludziom ze wsi, u których psy były na łańcuchach takie właśnie linki ( tylko 1 facet wziął i pozbył się łańcucha, reszta olała temat:angryy:). Nie mam pojęcia, czy pies się w taką linkę nie zaplącze??? W środę Stefcia ma zostać w domu, oby tylko z nudów niczego nie pogryzła Quote
kiyoshi Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Gabi79']Stefcia jutro będzie miała zakupioną adresatkę. Napisałam Pani Małgosi, że są takie długie linki zastępujące łańcuch. Może na początek by to się sprawdziło. Kiedyś Uwaga w TVN była na ten temat. Dawali ludziom ze wsi, u których psy były na łańcuchach takie właśnie linki ( tylko 1 facet wziął i pozbył się łańcucha, reszta olała temat:angryy:). Nie mam pojęcia, czy pies się w taką linkę nie zaplącze??? W środę Stefcia ma zostać w domu, oby tylko z nudów niczego nie pogryzła[/QUOTE] Gabi..najważniejsza to adresówka moim zdaniem...a co do linki- ja mam zawsze dokładnie tą samą myśl- czy pies się w nią nie zaplącze?? ale może dałoby się jakoś sprawdzić zachowanie na lince i poobserwować chwile? chyba lepsze to niż ucieczka... oj Stefica- tylko nie wytnij nam teraz żadnego numeru...bo tu na zawał padniemy co do jednej:( Quote
michelle04 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Cioteczki ja ze swojego doświadczenia ze STEFKĄ zdecydowanie odradzam zostawienie jej na lince!!!!!!!!!!!! To sprytna dziewczyna i obawiam się, że przegryzie linkę i świat stanie dla niej otworem, ja dopiero po miesiącu, gdy zaakceptowała inne zwierzaki i zaczęła z nimi zabawy przestałam wyglądać co chwilę czy jest na podwórku Quote
Gabi79 Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='michelle04']Cioteczki ja ze swojego doświadczenia ze STEFKĄ zdecydowanie odradzam zostawienie jej na lince!!!!!!!!!!!! To sprytna dziewczyna i obawiam się, że przegryzie linkę i świat stanie dla niej otworem, ja dopiero po miesiącu, gdy zaakceptowała inne zwierzaki i zaczęła z nimi zabawy przestałam wyglądać co chwilę czy jest na podwórku[/QUOTE] Dzięki Michelle za wskazówki!!!! Zrobiłam przelew na kwotę 130 zł:lol: Quote
piescofajnyjest Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 zagladam po swietach i serce ciesze informacjami, ze jest ds:) Quote
Gabi79 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Stefa nie może zostać u p. Małgosi......:-( Quote
giselle4 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Stefa linke przegryzie to młoda suczka pełna energii niech pani ja zostawi na godzinke z rezydentką i niech patrzy przez okno jak sie będzie zachowywac? wiem jedno Stefa bez opieki [nadzoru nad zabawą ]bedzie sie nudzic i szukac ucieczki Tak mi przykro Gabi.... Quote
Gabi79 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 (edited) Michelle, czy Stefcia może wrócić do Ciebie, błagam!!!!!!!!!!!!!!! Dzwoniłam już do tej pani z Mikołowa, która była zainteresowana Stefcią, odebrał jakiś facet i powiedział, że to już nieaktualne Edited April 3, 2013 by Gabi79 Quote
Recommended Posts