michelle04 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Stefka już spakowana: książeczka, trochę karmy na początek,by brzuszek nie bolał, umowa adopcyjna, szelki, obróżka, smycz no i Kesh też spakowany w małą walizeczkę :evil_lol: a ja mam cieple portki i kurtkę na spacer ;) Planowo dojedziemy w ok godz 12-13, Pani Małgosia jest poinformowana i czeka na nas Quote
Gabi79 Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='michelle04']Stefka już spakowana: książeczka, trochę karmy na początek,by brzuszek nie bolał, umowa adopcyjna, szelki, obróżka, smycz no i Kesh też spakowany w małą walizeczkę :evil_lol: a ja mam cieple portki i kurtkę na spacer ;) Planowo dojedziemy w ok godz 12-13, Pani Małgosia jest poinformowana i czeka na nas[/QUOTE] Wspaniale, powodzenia Michelle!!! Będziemy niecierpliwie czekać na wieści!!!!!! Ile Ci przelać na paliwo??? Quote
michelle04 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Gabi79']Wspaniale, powodzenia Michelle!!! Będziemy niecierpliwie czekać na wieści!!!!!! Ile Ci przelać na paliwo???[/QUOTE] Dziękuję :loveu: Będę jechać ostrożnie z taką pasażerką:razz: Co do kosztów napiszę jutro jak wrócę, gdy będę wiedziała ile realnie km przejadę Quote
Alla Chrzanowska Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Szerokiej drogi Maleńka i szczęścia, mnóstwo szczęścia Quote
halszka Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 ulala to już dzisiaj,szerokiej drogi :hand:i powodzenia :kciuki: Quote
Martika&Aischa Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='michelle04']Stefka już spakowana: książeczka, trochę karmy na początek,by brzuszek nie bolał, umowa adopcyjna, szelki, obróżka, smycz no i Kesh też spakowany w małą walizeczkę :evil_lol: a ja mam cieple portki i kurtkę na spacer ;) Planowo dojedziemy w ok godz 12-13, Pani Małgosia jest poinformowana i czeka na nas[/QUOTE] czekamy (NIE) cierpliwie na pełną relację z wizyty i podróży :lol: Quote
ajw Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Gabi79']Ciekawe, jak tam Stefcia???[/QUOTE] Ja też już nie mogę się doczekać. Quote
kiyoshi Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Gabi!!! ale jestem szczęśliwa, że taki domek się trafił ślicznotce naszej:) oby więcej takich i tylko takie:D hurra!!! ps. i nie rycz już Gabi;) lepiej poskacz z radości;) Quote
obiezyswiat75 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Ale super wiadomości - dają nadzieję dla innych psiaków też :) Quote
teresaa118 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Ogromnie sie ciesze.Juz drugi moj podopieczny znalazl domek.Dzieki cioteczki.:placz: Quote
michelle04 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Gabi79']Michelle, Ty się nie wygłupiaj tylko pisz zaraz ile mam przelać za hotelik i paliwo. [/QUOTE] Jutro rozliczymy się, bo dzisiaj jestem już umęczona, ale szczęśliwa, że Stefka tak cudnie trafiła :multi: Pani Małgosia oraz Jej córka to bardzo cieple i wrażliwe babki i z takim samym podejściem do zwierzaków i niepotrzebnie Gabi martwiłaś o relacje Stefki z kotem, to raczej o Stefę trzeba było się martwić, gdyż omijała go szerokim lukiem z duuuużym respektem :evil_lol: Quote
Mysza2 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Bardzo bardzo się cieszę:) Michelle a dla Ciebie wielkie podziękowania za opiekę, za transport, za pomoc w znalezieniu domku :loveu::loveu::loveu: Quote
michelle04 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Acha Gabi proszę o adres na PW do odesłania umowy adopcyjnej Quote
Panna Marple Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 No i ryczę... Dobrze, że ze szczęścia:lol: Quote
Recommended Posts