Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stefka już spakowana: książeczka, trochę karmy na początek,by brzuszek nie bolał, umowa adopcyjna, szelki, obróżka, smycz no i Kesh też spakowany w małą walizeczkę :evil_lol: a ja mam cieple portki i kurtkę na spacer ;) Planowo dojedziemy w ok godz 12-13, Pani Małgosia jest poinformowana i czeka na nas

Posted

[quote name='michelle04']Stefka już spakowana: książeczka, trochę karmy na początek,by brzuszek nie bolał, umowa adopcyjna, szelki, obróżka, smycz no i Kesh też spakowany w małą walizeczkę :evil_lol: a ja mam cieple portki i kurtkę na spacer ;) Planowo dojedziemy w ok godz 12-13, Pani Małgosia jest poinformowana i czeka na nas[/QUOTE]

Wspaniale, powodzenia Michelle!!! Będziemy niecierpliwie czekać na wieści!!!!!!

Ile Ci przelać na paliwo???

Posted

[quote name='Gabi79']Wspaniale, powodzenia Michelle!!! Będziemy niecierpliwie czekać na wieści!!!!!!

Ile Ci przelać na paliwo???[/QUOTE]
Dziękuję :loveu: Będę jechać ostrożnie z taką pasażerką:razz:
Co do kosztów napiszę jutro jak wrócę, gdy będę wiedziała ile realnie km przejadę

Posted

[quote name='michelle04']Stefka już spakowana: książeczka, trochę karmy na początek,by brzuszek nie bolał, umowa adopcyjna, szelki, obróżka, smycz no i Kesh też spakowany w małą walizeczkę :evil_lol: a ja mam cieple portki i kurtkę na spacer ;) Planowo dojedziemy w ok godz 12-13, Pani Małgosia jest poinformowana i czeka na nas[/QUOTE]

czekamy (NIE) cierpliwie na pełną relację z wizyty i podróży :lol:

Posted

Gabi!!! ale jestem szczęśliwa, że taki domek się trafił ślicznotce naszej:)
oby więcej takich i tylko takie:D
hurra!!!

ps. i nie rycz już Gabi;) lepiej poskacz z radości;)

Posted

[quote name='Gabi79']Michelle, Ty się nie wygłupiaj tylko pisz zaraz ile mam przelać za hotelik i paliwo.

[/QUOTE]
Jutro rozliczymy się, bo dzisiaj jestem już umęczona, ale szczęśliwa, że Stefka tak cudnie trafiła :multi: Pani Małgosia oraz Jej córka to bardzo cieple i wrażliwe babki i z takim samym podejściem do zwierzaków i niepotrzebnie Gabi martwiłaś o relacje Stefki z kotem, to raczej o Stefę trzeba było się martwić, gdyż omijała go szerokim lukiem z duuuużym respektem :evil_lol: