samoglow Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 w niedziele dla poszukujacych Kazia. Zamieszczam na prosbe Allci i Kasie (cytuje): ja (Allcia) jak pisalam z Sulejowka Milosnej w niedziele o 6:45 /7 staruje moge zabrac 2 /moze 3 osoby-ale to musza tam dojechac-zainteresowane osoby niech sobie sprawdza skm-ze srodmiescia do Sulejowka Milosnej o 7-odbieram te osoby ze stacji/niech beda przed dworcem/wejsciem przy kiosku. Dogadajcie sie porzadnie telefonicznie, bo z Gdyni i Krakowa ciezko Was umowic! :evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 KWL przepraszam skad jestes, jesli z Wawy to czy moglbys mnie zawiezc do tego Wierzbna, bo ja niestety nie dysponuje samochodem, a jakos musze sie tam dostac Quote
KWL Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 o 7 w Sulejówku ? Nie wiem czy się uda :-( Mam trzy wolne miejsca, będę w takim razie przed siódmą leciał trasą Podkowa-Pruszków-Jerozolimskie-Centrum-strada-Łazienkowska- Al.Stanów-Marsa-Rembertów-Wesoła_Sulejówek Quote
KWL Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Oczywiiście Shirrrapeira, możemy się umówić w Waw. Quote
anetta Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 KWL, to ja tez sie zglaszam :lol: Przystanek Centrum tzn. gdzie? Quote
bonika Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jejku żeby się udało :kciuki: :kciuki: A nie dałoby jeszcze dzisiaj podjechać i karmę zostawić :oops: - jakąkolwiek najtańszą karmę i jakiś garnek z wodą - może u tego chłopczyka u którego w stodole podobno śpi - przy okazji to potwierdzić ? http://img57.imageshack.us/img57/5485/nokia2sr0.jpg Quote
KWL Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Po przemyśleniu pojadę troszkę inną trasą i jako punkt zborny grupy warszawskiej proponuje Rondo Jazdy Polskiej (koło metra Politechnika), może po GUS czy jakoś tak ? Quote
shirrrapeira Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Rondo Jazdy Polskiej gdzie to jest, może koło Gusu, albo lepiej koło Centrum. Bo ja jade z Marek; jesli mógłby Pan do mnie zadzwonić żeby mi powiedzieć dokładnie gdzie i jak to będę szczęśliwa Quote
allcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Zarejestrowany: Aug 2005 Miasto: Marki Postów: 1820 Rondo Jazdy Polskiej gdzie to jest, może koło Gusu, albo lepiej koło Centrum. Bo ja jade z Marek; jesli mógłby Pan do mnie zadzwonić żeby mi powiedzieć dokładnie gdzie i jak to będę szczęśliwa __________________ shirrrapeira rondo jazdy polskiej jest dokladnie przy metrze politechniki-przy trasie lazienkowskiej Quote
allcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 nie GUS jest skrzyzowanie wczesniej przy Niepodleglosci przy rondzie jazdy jest Riviera-no chyba ze cos sie zmienilo i Gus przepowadzil sie do tego nowego budynku tuz przy metrze :eviltong: Quote
shirrrapeira Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Czy to jest niedaleko metra politehnika, przepraszam nie znam za dobrze Warszawy, KWL no pan jestes dla mnie, bo pana nie znam, wiec musze mowic Pan. Quote
Kasie Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 1. allcia, masz namiary na beke jeśliby sie udało odłowić miśka? 2. co z sedalinem? Tak na wszelki wypadek. 3. olga, udało Ci się zapytać Krystyne z Emir czy jeśli będzie kiepsko to można by go było na sggw? 4. KWL prosił o zwrot kosztów paliwa. Czy otwieramy skarpete Kaziową czy też załatwimy to póki co między sobą a jak Kazia odłowimy to na pewno bedą potrzebne pieniądze? 5. allcia, czy kontaktowałaś sie moze z Rybon36? Quote
samoglow Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Rybon 36 tez poszla prosba o pomoc...:lol: Quote
Jo37 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Zgłaszam sie do pomocy . Mój telefon 0-600 953 938 /Joanna . Mam samochód . Quote
allcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 shirrrapeira rondo jazdy polskiej jest dokladnie przy wyjsci z metra politechnika przypuszczam ze KWL bedzie jechal od strony zachodniej takze bedziesz musiala przejsc na druga strone skrzyzowania i ustawic sie tak jakbys chciala jechac za wisle-najlepiej na przystanku autobusowym/ z tylu za soba jak staniesz na tym przystanku powinnas miec poczatek pol mokotowskich. Powodzenia-dogadaj tylko z KWL godzine Quote
shirrrapeira Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Allcia przepraszam ze mnie straszna **** mam nadzieje, ze sie z kims dogadam. Jesli cos to zadzwonie do Jo moze ona jest bardziej po trasie. Quote
KWL Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Fakt pomieszałem RJP z GUS :-). Nie pamietam jak jest z parkowaniem przy RJP ale dzisiaj tamtęddy przejadę i jutro rano dokładnie określę miejsce proponowanego spotkania. Dacie radę na 6:30 ? Quote
allcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 z parkowaniem przy rondzie jazdy jest kiepskawo- bo to wlascicie na trasie i przed skrzyzowaniem- mysle ze jak sie umowicie na przystanku autobusowym to bedzie dobre miejsce-mozna tam wjechac na chodnik i sie na chwile "przytulic" zwlascza o takiej porze w niedziele:eviltong: ale usatwiajcie sie tam jak Wam wygodniej- ja znam tamta okolice dobrze bo mieszkalam tam 5 lat Quote
allcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 kto moze zalatwic sedalin-od veta-dla Kazia/na duzego psa/-musi byc jakis znajomy vet-bo tak nie wiem czy wyda...to bradzo wazne!!! byc moze-i bardzo bowiem prawdopodobne ze trzeba bedzie troche psa "otumanic"zeby Go wsadzic do autka Quote
allcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 KWL jasne ze dadza na 6:30 PRAWDA ze DAcie:loveu: ???? Quote
Jo37 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ja też poproszę o mapkę . [email protected] . Między j i k jest podkreślnik . Quote
Recommended Posts