Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w niedziele dla poszukujacych Kazia. Zamieszczam na prosbe Allci i Kasie (cytuje):

ja (Allcia) jak pisalam z Sulejowka Milosnej w niedziele o 6:45 /7 staruje
moge zabrac 2 /moze 3 osoby-ale to musza tam dojechac-zainteresowane osoby niech sobie sprawdza skm-ze srodmiescia do Sulejowka Milosnej o 7-odbieram te osoby ze stacji/niech beda przed dworcem/wejsciem przy kiosku.

Dogadajcie sie porzadnie telefonicznie, bo z Gdyni i Krakowa ciezko Was umowic! :evil_lol:

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o 7 w Sulejówku ?
Nie wiem czy się uda :-(
Mam trzy wolne miejsca, będę w takim razie przed siódmą leciał trasą
Podkowa-Pruszków-Jerozolimskie-Centrum-strada-Łazienkowska-
Al.Stanów-Marsa-Rembertów-Wesoła_Sulejówek

Posted

Po przemyśleniu pojadę troszkę inną trasą i jako punkt zborny grupy warszawskiej proponuje Rondo Jazdy Polskiej (koło metra Politechnika), może po GUS czy jakoś tak ?

Posted

Rondo Jazdy Polskiej gdzie to jest, może koło Gusu, albo lepiej koło Centrum. Bo ja jade z Marek; jesli mógłby Pan do mnie zadzwonić żeby mi powiedzieć dokładnie gdzie i jak to będę szczęśliwa

Posted

Miasto: Marki

Rondo Jazdy Polskiej gdzie to jest, może koło Gusu, albo lepiej koło Centrum. Bo ja jade z Marek; jesli mógłby Pan do mnie zadzwonić żeby mi powiedzieć dokładnie gdzie i jak to będę szczęśliwa

shirrrapeira
rondo jazdy polskiej jest dokladnie przy metrze politechniki-przy trasie lazienkowskiej

Posted

nie GUS jest skrzyzowanie wczesniej przy Niepodleglosci
przy rondzie jazdy jest Riviera-no chyba ze cos sie zmienilo i Gus przepowadzil sie do tego nowego budynku tuz przy metrze :eviltong:

Posted

1. allcia, masz namiary na beke jeśliby sie udało odłowić miśka?
2. co z sedalinem? Tak na wszelki wypadek.
3. olga, udało Ci się zapytać Krystyne z Emir czy jeśli będzie kiepsko to można by go było na sggw?
4. KWL prosił o zwrot kosztów paliwa. Czy otwieramy skarpete Kaziową czy też załatwimy to póki co między sobą a jak Kazia odłowimy to na pewno bedą potrzebne pieniądze?
5. allcia, czy kontaktowałaś sie moze z Rybon36?

Posted

shirrrapeira

rondo jazdy polskiej jest dokladnie przy wyjsci z metra politechnika
przypuszczam ze KWL bedzie jechal od strony zachodniej takze bedziesz musiala przejsc na druga strone skrzyzowania i ustawic sie tak jakbys chciala jechac za wisle-najlepiej na przystanku autobusowym/ z tylu za soba jak staniesz na tym przystanku powinnas miec poczatek pol mokotowskich. Powodzenia-dogadaj tylko z KWL godzine

Posted

Fakt pomieszałem RJP z GUS :-). Nie pamietam jak jest z parkowaniem przy RJP ale dzisiaj tamtęddy przejadę i jutro rano dokładnie określę miejsce proponowanego spotkania. Dacie radę na 6:30 ?

Posted

z parkowaniem przy rondzie jazdy jest kiepskawo- bo to wlascicie na trasie i przed skrzyzowaniem- mysle ze jak sie umowicie na przystanku autobusowym to bedzie dobre miejsce-mozna tam wjechac na chodnik i sie na chwile "przytulic" zwlascza o takiej porze w niedziele:eviltong:
ale usatwiajcie sie tam jak Wam wygodniej- ja znam tamta okolice dobrze bo mieszkalam tam 5 lat

Posted

kto moze zalatwic sedalin-od veta-dla Kazia/na duzego psa/-musi byc jakis znajomy vet-bo tak nie wiem czy wyda...to bradzo wazne!!!
byc moze-i bardzo bowiem prawdopodobne ze trzeba bedzie troche psa "otumanic"zeby Go wsadzic do autka