Kasie Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 No to znowu Wam kibicuję. Miejsce na Kazia czeka. Quote
allcia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 KAsie pomysl kto jeszcze moglby sie znami tam wybrac...powiadomilam Ole i czekam na jej odpowiedz... Quote
KWL Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Owszem mogę. tylko że tym razem to będzie chyba 5:30 Quote
Kasie Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Jak to kto? Ja. Przy moim szczęściu znowu by mnie jakiś pies pogryzł jak nic. No i znowu by była moja wina. Ja juz to na wstępie zakładam... Quote
KWL Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A propo psów, co z pomysłem Doddy żeby wziąść ewentualnie nasze duże sunie ? Quote
allcia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 chetni z Warszawy bez transportu- prosze domawiac sie z KWL na priv-lub tutaj. ja ruszam z Sulejowka 5:50 jesli ktos bylby chetny z okolic to wezme Quote
allcia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 KWL - nic nie wiem o pomysle doddy-uszlo mojej uwadze? moglbys cos przyblizyc? Quote
allcia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 hihihi:lol:lepiej niech Cie juz nic nie gryzie Quote
KWL Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Jak byłaś w domu chłopca to tak sobie gadaliśmy że może Kazio by się zainteresował ładnymi dziewczynami. Akurat mamy duże panny. Ale tak prawdę mówiąc nie jestem przekonany, brakuje mi tu wiedzy. Czy jeśliby Kazio zainteresował się sunią to widząc jej ufność wobec nas też by się trochę przekonał ? No i czy w takiej sytuacji w ogóle by się zainteresował. Quote
allcia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kasie a Ty co o tym sadzisz...jak myslisz taki "zdziczaly"i odosobniony pies ma zainteresowania pannami?ja Quote
allcia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kasie a Ty co o tym sadzisz...jak myslisz taki "zdziczaly"i odosobniony pies ma zainteresowania pannami? Quote
KWL Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Właśnie do odpowiedzi na takie pytanie brak mi i wiedzy ogólnej o psiej psychice i szczególnej o stanie i charakterze Kazia. Z jednej strony możemy spróbować na zasadzie a może, z drugiej nie potrafię ocenić czy niesie to jakieś ryzyko dla suniek i czy nie może nam utrudnić złapania Kazia. Quote
allcia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 wiesci dostalam sms-a od dziewczynek ze wsi... poki co-wczoraj ani dzisiaj nie widzialy Kazia-obiecaly ze jesli tylko zobacza to dadza znac kurde mam nadzieje ze ten swir Go nie zlapal i ze nic mu nie zrobil????:angryy: najgorsze ze nie mam telefonu do tegop dziada jednego.... no nic moze zbieg okolicznosci- moze jutro Go zobacza na polach... czekamy nie wiem naprawde Kaqzik wydaje sie byc ze tak to okresle niezo wyalienialy takze czy dziewczyny Go zainteresuja?i On je????co z tego wyjdzie??? no moze gdyby jakas z cieczka podstawil-to moze instynkt by wzial gore i moze odwrociloby to jego uwage....ale ja naprawde teraz "plyne" i domyslam sie tylko.... Quote
lamia2 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Jak się uda złapać Kazia to dajcie znać natychmiast, bo muszę poinformować pracowników. Quote
invictus hilaritas Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 trzymam za wasza akcje mocno kciuki , nie moge yc z wami na miejscu to duchem bede was wspierala .. umeczko jak zlapiecie to sms-ka poprosze ;) Quote
allcia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 dobra energia wspierajacych duchem tez sie przyda dzieki serdeczne za pozytywne fluidki:loveu: Quote
Umka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 mam nadzieje ze nie zawiedziemy w niedziele i uda nam sie wstac o tej porze - mamy blizej z wegrowa(ja, Abwarka, Edyta D R) niz Wy z wawy ale bedziemy po koncercie poprzedniego dnia i zapewne nieprzespanej w calosci nocy. Do Invictus Hilaritas: siostro postaram sie napisac:*** dziekuje za dobre slowa, faktycznie energia jeszcze tak pozytywna jak Twoja sie przyda:) Quote
enia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Umka napisał(a):mam nadzieje ze nie zawiedziemy w niedziele i uda nam sie wstac o tej porze - mamy blizej z wegrowa(ja, Abwarka, Edyta D R) niz Wy z wawy ale bedziemy po koncercie poprzedniego dnia i zapewne nieprzespanej w calosci nocy. Do Invictus Hilaritas: siostro postaram sie napisac:*** dziekuje za dobre slowa, faktycznie energia jeszcze tak pozytywna jak Twoja sie przyda:) Wierze, że TAKIEJ ekipie uda sie namierzyć naszego Kazia.Ja też trzymam kciuki.;) Quote
allcia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 oby oby na razie cisza...czyli nikt Go od niedzieli nie widzial? Quote
Edyta_D_R Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Umka napisał(a):mam nadzieje ze nie zawiedziemy w niedziele i uda nam sie wstac o tej porze - mamy blizej z wegrowa(ja, Abwarka, Edyta D R) niz Wy z wawy ale bedziemy po koncercie poprzedniego dnia i zapewne nieprzespanej w calosci nocy. Do Invictus Hilaritas: siostro postaram sie napisac:*** dziekuje za dobre slowa, faktycznie energia jeszcze tak pozytywna jak Twoja sie przyda:) oj Umka, teraz to juz naprawde nie moge zawiesc:evil_lol: A tak wogole ktoras z dziewczyn pisala do mnie sms wlasnei ztym zapytaniem , ale mysle ze tu juz jest odpowiedz.Czekamy na razie na wiesci, czy ktos i gdzie go widzial. umka jest wygadana , wiec jesli nawet nic nie dowiemy sie do niedzieli, to mysle ze ju ona ludzi wypyta, ze hoho. Prawda Umeczko?;) Quote
allcia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Edytko witaj to ja wypytywalam ciesze sie ze potwierdzilas i ze Umka za "ucho Cie wziela":loveu: super w takim razie 6:45 we wsi ja jeszcze jutro porozsylam mapki-dajcie swoje maile. pozdrawiam moj tel jakby co 606 289 979 Quote
Recommended Posts