Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak byłaś w domu chłopca to tak sobie gadaliśmy że może Kazio by się zainteresował ładnymi dziewczynami. Akurat mamy duże panny. Ale tak prawdę mówiąc nie jestem przekonany, brakuje mi tu wiedzy. Czy jeśliby Kazio zainteresował się sunią to widząc jej ufność wobec nas też by się trochę przekonał ? No i czy w takiej sytuacji w ogóle by się zainteresował.

Posted

Właśnie do odpowiedzi na takie pytanie brak mi i wiedzy ogólnej o psiej psychice i szczególnej o stanie i charakterze Kazia.
Z jednej strony możemy spróbować na zasadzie a może, z drugiej nie potrafię ocenić czy niesie to jakieś ryzyko dla suniek i czy nie może nam utrudnić złapania Kazia.

Posted

wiesci

dostalam sms-a od dziewczynek ze wsi... poki co-wczoraj ani dzisiaj nie widzialy Kazia-obiecaly ze jesli tylko zobacza to dadza znac
kurde mam nadzieje ze ten swir Go nie zlapal i ze nic mu nie zrobil????:angryy:
najgorsze ze nie mam telefonu do tegop dziada jednego....
no nic moze zbieg okolicznosci- moze jutro Go zobacza na polach...
czekamy
nie wiem naprawde Kaqzik wydaje sie byc ze tak to okresle niezo wyalienialy takze czy dziewczyny Go zainteresuja?i On je????co z tego wyjdzie???
no moze gdyby jakas z cieczka podstawil-to moze instynkt by wzial gore i moze odwrociloby to jego uwage....ale ja naprawde teraz "plyne" i domyslam sie tylko....

Posted

mam nadzieje ze nie zawiedziemy w niedziele i uda nam sie wstac o tej porze - mamy blizej z wegrowa(ja, Abwarka, Edyta D R) niz Wy z wawy ale bedziemy po koncercie poprzedniego dnia i zapewne nieprzespanej w calosci nocy.
Do Invictus Hilaritas: siostro postaram sie napisac:*** dziekuje za dobre slowa, faktycznie energia jeszcze tak pozytywna jak Twoja sie przyda:)

Posted

Umka napisał(a):
mam nadzieje ze nie zawiedziemy w niedziele i uda nam sie wstac o tej porze - mamy blizej z wegrowa(ja, Abwarka, Edyta D R) niz Wy z wawy ale bedziemy po koncercie poprzedniego dnia i zapewne nieprzespanej w calosci nocy.
Do Invictus Hilaritas: siostro postaram sie napisac:*** dziekuje za dobre slowa, faktycznie energia jeszcze tak pozytywna jak Twoja sie przyda:)

Wierze, że TAKIEJ ekipie uda sie namierzyć naszego Kazia.Ja też trzymam kciuki.;)

Posted

Umka napisał(a):

oj Umka, teraz to juz naprawde nie moge zawiesc:evil_lol:
A tak wogole ktoras z dziewczyn pisala do mnie sms wlasnei ztym zapytaniem , ale mysle ze tu juz jest odpowiedz.Czekamy na razie na wiesci, czy ktos i gdzie go widzial. umka jest wygadana , wiec jesli nawet nic nie dowiemy sie do niedzieli, to mysle ze ju ona ludzi wypyta, ze hoho.
Prawda Umeczko?;)

Posted

Edytko witaj
to ja wypytywalam
ciesze sie ze potwierdzilas i ze Umka za "ucho Cie wziela":loveu:
super w takim razie 6:45 we wsi ja jeszcze jutro porozsylam mapki-dajcie swoje maile.
pozdrawiam
moj tel jakby co
606 289 979