Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

<<<POMÓŻ WYCIENCZONEMU KAUKAZOWI POWRÓCIĆ DO NORMALNEGO ŻYCIA>>>

http://img440.imageshack.us/img440/3045/dsc3628wn0.jpg

Zbieramy na leczenie Kazika-Kaukaza, który cudem został ocalony - Ponad pół roku życia, porzucony na pastwę swojego psiego losu, spędził ten czas błakając się po lasach, polach...szcześliwie po kilku akcjach próby zlokalizowania Kazika - udalo sie Go złapac i otoczyc fachową opieką - Obecnie Kazik przebywa w klinice-Jego stan jest ciężki...Psiak jest wycienczony, ma bardzo rozciętą i zainfekowaną łapę -/Najprawdopodobniej przyczyną zderzenia z sidłami w lesie/ Nawadniany...i leczony...wylękniony, ale bardzo bardzo spokojny i wdziączny za ocalenie mu życia i bardzo, bardzo smutny.
Wszystkie życzliwe i wrażliwe na psi los dusze prosimy o wsparcie Kazika-aby mógł odzysklac siły i zacząc się usmiechac...
Dziekujemy! za każde nawet - najmniejsze "co-nie-co"
numer konta AFN:

78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA
Życzliwe Kazikowi dusze prosimy o przekazywania "co nieco" na numer konta AFN z dopiskiem " KAZIO "

Podczas poszukiwań Barrusia - dostałam sygnał o błąkającym się Psiaku, przesłano mi Jego zdjęcia.... To chodzące STO SMUTKÓW.

Psiak się przemieszcza. Ten sygnał dostałam od policjanta z Wierzbna. Poprosiłam, by jak Go spotka jeszcze raz - zadzwonił do mnie.

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te zdjęcia były robione w niedzielę. pierwszego kwietnia, - gdy Opiekun Barrusia pojechał tam sprawdzic, czy to Barry - Smutaska już nie było...

Dzwoniłam do policjanta, od którego dostałam zdjecia - poprosiłam by od razu dzwonił, gdy Go zobaczy.

Pies, gdy zobaczył samochód, którym podjechał policjant zatrzymał się, jednak gdy policjant wyszedł i chciał podejsc Misiek zaczął się wycofywac...

Posted

[quote name='Kasie']Czy jest szansa na jego złapanie? Jakiekolwiek informacje gdzie on jest?

Ten Psiak błąka się w okolicy Wsi Wierzbno pod Węgrowem. Prosiłam policjanta, który przesłał mi jego zdjecia by od razu dzwonił, gdy Go zobaczy.

Posted

W razie co mogę go przetrzymać dzień czy dwa (może byc tydzień)....ale jeśli psiak bedzie wymagał częstych wizyt w lecznicy nie dam rady (ostanio dowiedziałm sie że więcej czasu poświęcam psom niż dzieciom...:(

Posted

beka dzieki.
Wiem jak to jest. Twoja propozycja sie przyda zwłaszcza ze ja w Krakowie :roll:
Dajcie mi znać prosze jak tylko będą o nim jakieś informacje.

Posted

ojej ale bida-lapcie Go!
jesli bedzie Go gdzies trzeba podwiezc w okolicach Warszawy to sluze transportem.
piszcie na gg lub priv-jesli cos sie ustali
pozdrawiam/
ps
ja jestem z Sulejowka- do Wegrowa nie tak daleko.

Posted

Czy są jakieś wieśi o psie? Żal mi Go! Czemu ludzie są tak okrutni? Gdzie są Jego właściciele? A może został ukradziny a potem porzucony. Nie mnie osądzać! Trzymam kciuki za MISIA! Misiaczku, pokaż się i pozwól złapać!!!!

Posted

rozumiem ze pasja ma kontakt z policjantem -a policjant tamtejszy,,,wiec powinien sie odezwac niebawem-skoro udalo mu sie Go sfotografowac?
Pasja jak to jest- ten policjant wie gdzie on przebywa? moze by tam podjechac zeby wskazal to miejsce...

Posted

allcia napisał(a):
rozumiem ze pasja ma kontakt z policjantem -a policjant tamtejszy,,,wiec powinien sie odezwac niebawem-skoro udalo mu sie Go sfotografowac?
Pasja jak to jest- ten policjant wie gdzie on przebywa? moze by tam podjechac zeby wskazal to miejsce...

Z tego, co mi powiedział widział Go dwa razy, za drugim razem zrobił zdjecie. Pan policjant , jest bardzo kontaktowym Człowiekiem, wyczułam w Jego głosie troskę o tego Psa. Obiecał, że zadzwoni do mnie od razu, gdy Go zobaczy.

Posted

o matko, jaki piekny i jaki zrezygnowany... :-(

moim zdaniem dobrze byłoby zebrac kilka osób z okolic i poszukac go i złapać... Bo jesli Policjant zadzwoni ze go widział, to zanim ktos pojedzie - psa moze juz nie byc...

Ale pewnie sie wymądrzam, bo niestety jestem daleko... :roll: