Umka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Alu nie zapomnimy o Kaziku, tyle wspołnych chwil i tyle cudownych wspomnień!!! Quote
Folen Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Kazinku mam nadzieję, że jest Ci tam dobrze za Tęczowym Mostem.. Quote
*zaba* Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Zostaly mi zdjecia Kazika z wierszami,ktore kupilam na bazarku. Dzis znow do nich wrocilam i lzy same plynely. Kaziu,napewno biegasz sobie mlody,zdrowy i szczesliwy tam,gdzies...gdzie kiedys wszyscy sie spotkamy. Quote
Umka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Trzymaj sie Alu, całym sercem jestem z Tobą!!! Quote
anetta Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 O rany...:placz: Kazio za TM :placz: Przykro mi bardzo....:( Quote
credita Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 bidulku już ci jest dobrze,smutna twoja historia :-(:-(:-( Quote
Folen Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Kaziu..ostatnio na spotkaniu...wiesz, jesteś we wspomnieniach wielu ludzi...nigdy nie zapomnimy. Quote
Dominika1987 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [*] Napewno jesteś szczęśliwy na TM ... Quote
allcia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 po dlugiej nieobecnosci zagladam i powracam-y na watek tym razem z moja malutka Kruszynka Pola, ktora najczesciej przypomina mi o Kaziu...wszak Kazio byl Jej Bocianem-"przyniosl Ja" i ustapil miejsca...brakuje nam Ciebie ale wierzymy ze jestes szczesliwy Quote
allcia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Minal juz rok- [*] [*] [*] Kaziku pamietamy-wspominamy byles niesamowitym Kaukazem i zapewne Tam jestes Quote
samoglow Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Tak, watek Kazia to jeden z najpiekniejszych na dogomanii, pelen ludzkiej solidarnosci, pelen nadziei. Kaziu byles wyjatkowy! Quote
Ziutka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 samoglow napisał(a):Tak, watek Kazia to jeden z najpiekniejszych na dogomanii, pelen ludzkiej solidarnosci, pelen nadziei. Kaziu byles wyjatkowy! Podpisuje się pod Twoimi słowami obydwoma rękoma :-( :-( :-( Quote
Ewusek Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 WAZNE - w okolicy Nasielska/Świerczy/ Gąsocina blakala sie suka w typie owczarka środkowo azjatyckiego CAO !!! WĄTEK ŁATKI !!! Na gwalt potrzebuje DT !!!! Na razie załadowalam ja do samochodu i jest u mnie na terenie !!! Czy znacie kogoś kto zajmuje sie adopcjami azjatów lub onków ? przepraszam, ze zakłucam Wam spokój na watku Kazia, sama bardzo lubilam tu zagladac.... Quote
allcia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ech lezki staja caly czas w oczach gdy Cie Kaziulu wspominamy takich uczuc nikt nie wprowadzil w nasze zycie... dziekujemy Ci jestes z nami caly czas... Quote
kaja555 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 odwiedzam wątek Kazia, ponieważ przy lasach na kopalni gdzie pracuję, błąka się wycieńczony kaukaz nie wiem jak biedaka uratować, na razie dostaje jeść: http://www.dogomania.pl/threads/195873-Kaukaz-koczuje-na-kopalni-w-Woli-k-Pszczyny.-Nie-da-się-złapać-w-strasznym-stanie... Quote
Recommended Posts